GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ryanair zapošljava u Hrvatskoj

Ryanair zapošljava u Hrvatskoj
ZAPOŠLJAVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2022 / 10:39
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Ryanair, vodeći europski zračni prijevoznik, danas je potvrdio da će Crewlink, njegov partner za zapošljavanje, u četvrtak 24. veljače u Zagrebu, održati dan otvorenih vrata zapošljavanja, kako bi podržao Ryanairov rekordni raspored letenja u ljetnoj sezoni ‘22.

Očekivanja produzeća su zaposliti više od 35 novih članova kabinskog osoblja za upravljanje zrakoplovom Airbus A320, koje upravlja Lauda Europe (avioprijevoznik Ryanair Group) iz svojih baza u Zagrebu i Zadru za raspored u ljetnoj sezoni 2022 sa 73 destinacije, uključujući 25 novih ruta, priopćili su iz Ryanaira.

Kako ističu, Crewlinkov dan otvorenih vrata održat će se u hotelu Sheraton Zagreb, u četvrtak, 24. veljače, u 10:00 sati. Ako vjerujete da imate potrebne vještine i želite prisutvovati u ovoj izvrsnoj prilici kao član kabinskog osoblja, dođite i prisustvujte u Sheraton hotelu u Zagrebu ovog četvrtka, 24. veljače 2022 u 10:00 sati. Ako niste u mogućnosti osobno prisustvovati, možete se prijaviti na virtualni razgovor putem internetske stranice.

“Odgovarajući na veliki broj upita o postojećim mogućnostima u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, te kao potporu Ryanairovu rekordnom ljetnom programu, organizirali smo ovaj dan zapošljavanja kako bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i objasnili im uzbudljive i dinamične mogućnosti za karijeru, dostupnu unutar najveće europske aviacijske grupe”, istaknuo je Andrew Swan iz Crewlinka.

“Vrlo smo uzbuđeni zbog rasta u Hrvatskoj tokom ljeta ove godine, u kojom će Lauda Europe operirati šest aviona tipa Airbus 320 iz hrvatskih baza, sa daljnjim mogućnostima proširenja flote u Hrvatskoj tijekom slijedećih godina, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i mogućnosti brzog napredovanja u karijeri pojedinaca”, zaključuje u priopćenju Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe.

Tagovi: Ryanair, Lauda Europe, zapošljavanje
PROČITAJ I OVO
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
USKRSNICA
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
ZAGREB - Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine uoči Uskrsa svojim zaposlenicima isplatile uskrsnice, a sukladno važećim kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija u to je nagrađivanje zaposlenika ukupno uloženo više od 2,3 milijuna eura.
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE