GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Roberto Bitunjac novi član Uprave Sberbanka

Roberto Bitunjac novi član Uprave Sberbanka
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2019 / 22:09
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Roberto Bitunjac pridružuje se Sberbank d.d. kao nadležni član Uprave za tehnologiju i operativne poslove te će biti odgovoran za poslovna područja Informatike, Podrške poslovanju i Sigurnosti.

Na Sjednici Hrvatske narodne banke (HNB) održanoj u srijedu, 12. lipnja 2019. godine, Savjet HNB-a dao je suglasnost prijedlogu Nadzornog odbora Sberbank d.d. za imenovanje Roberta Bitunjca novim članom Uprave Sberbank d.d.

Roberto Bitunjac diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a usavršavao se na brojnim treninzima i edukacijama posebno iz područja upravljanja promjenama te je certificiran sukladno Prosci metodologiji.

Poslovnu karijeru počeo je graditi u Volksbank d.d. te kasnije kao grupni koordinator za područje Informatike u Volksbank Internationalu u Beču. Nakon stjecanja bogatog međunarodnog iskustva vraća se u Sberbank d.d. na poziciju zamjenika direktora Organizacije i informatike te kasnije u razdoblju od 2013. do 2015. godine obnaša funkciju direktora Informatike. U razdoblju od 2015. do 2017. godine obnašao je funkciju Glavnog direktora za Informatiku u Societe Generale Splitskoj banci.

Upravi Sberbank d.d. pridružuje se iz Microsofta s pozicije Digitalnog savjetnika za područje Centralne i Istočne Europe. Svojim bogatim poslovnim iskustvom doprinijet će glavnim strateškim ciljevima Banke s fokusom na digitalizaciju poslovanja. Roberto Bitunjac se pridružuje aktualnoj Upravi Sberbank d.d. na čelu s predsjednikom Uprave Csabom Soos.

Tagovi: Roberto Bitunjac, Sberbank, Microsoft, Volksbank
PROČITAJ I OVO
Žalbe odlažu zakup crnogorskih aerodroma do kraja godine
ODLAGANJE
Žalbe odlažu zakup crnogorskih aerodroma do kraja godine
PODGORICA - Zbog žalbi kompanija čije ponude za dugoročni zakup aerodroma Podgorica i Tivat nijesu prošle pretkvalifikacioni tender odloženo je objavljivanje poziva za ponuđače koji su ušli u drugi krug da dostave konačne ponude.
Izraelsko-kineski konzorcij ne odustaje od ponude za najam Aluminija
UPORNI
Izraelsko-kineski konzorcij ne odustaje od ponude za najam Aluminija
MOSTAR - Predstavnici izraelsko-kineske grupacije koju predvodi MT Abraham Group iz Tel Aviva najavili su dolazak u Mostar te su ponovili namjere uzimanja u zakup pogona posrnulog mostarskog Aluminija.
Preminuo tvorac Lego figurice
IN MEMORIAM
Preminuo tvorac Lego figurice
KOPENHAGEN - Jens Nygaard Knudsen, tvorac svjetski poznate Lego figurice, umro je u hospiciju od amiotrofične lateralne skleroze (ALS) u dobi od 78 godina, izjavili su u subotu njegovi bivši suradnici.
Grawe želi da preuzme Swiss osiguranje
PREGOVORI
Grawe želi da preuzme Swiss osiguranje
PODGORICA - Većinski vlasnik Swiss osiguranja sa 65,88 odsto akcija je hotelsko preduzeće Fjord iz Kotora, kojom gazduje firma Alpha Invest u vlasništvu biznismena Veselina Barovića.
Pokrenut postupak protiv Imleka i Apatinske pivare
KZK
Pokrenut postupak protiv Imleka i Apatinske pivare
BEOGRAD - Postupak je pokrenut protiv ovih dveju kompanija kao dobavljača i trgovaca na malo - kupaca na tržištu prehrambenih proizvoda zbog osnovane pretpostavke da su zaključili restriktivni sporazum i njime utvrdili minimalnu cenu u daljoj prodaji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE