GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

RIZ isporučio dva odašiljača u Saudijsku Arabiju

RIZ isporučio dva odašiljača u Saudijsku Arabiju
POSLOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.03.2018 / 19:58
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - RIZ-Odašiljači izvijestili su u ponedjeljak da su naručitelju iz Saudijske Arabije isporučili dva odašiljača ukupno vrijedna 10 milijuna kuna.

Riječ je srednjevalnim mobilnim odašiljačkim sustavima koji su u cijelosti proizvod domaćih inženjera i konstruktora. U izradi odašiljača korišten je »know-how» RIZ - Odašiljača kojim se tvrtka pozicionirala u sam svjetski vrh u domeni proizvođača radiodifuzne opreme, kaže se u priopćenju.

Današnja isporuka sastojala se od dva mobilna srednjevalna odašiljača snage 50 i 10 kilovata s pratećom opremom, dva diesel generatora, kao i dvije mobilne srednjevalne antene s automatskim hidrauličkim podizanjem visine 60 metara – jedine antene takve karakteristike i visine u svijetu, navode iz RIZ – Odašiljača.
Isporučeni odašiljački sustavi u mogućnosti su primati i odašiljati satelitske i FM signale te samostalno emitirati u okruženju bez bliskog izvora električne energije.
Sustavi su mobilni te omogućuju brzu promjenu lokacije i visok stupanj automatizacije i daljinskog upravljanja, kaže se u priopćenju.

Tagovi: RIZ-Odašiljači, Saudijska Arabija
PROČITAJ I OVO
Air Serbia kreće s letovima za Kinu
NAJAVE
Air Serbia kreće s letovima za Kinu
BEOGRAD - Pošta Srbije najavila je nedavno kako se očekuje da će Air Serbia uskoro pokrenuti letove za Daleki istok, što će stvoriti dodatne mogućnosti prijevoza poštom.
Lufthansa smanjila gubitak
POBOLJŠANJE
Lufthansa smanjila gubitak
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa priopćio je danas da je dodatno smanjio gubitke u drugom tromjesečju 2021. godine i zabilježio prvi pozitivan novčani tok od početka korona krize, zahvaljujući bržem smanjenju troškova od planiranog.
Ryanair kreće s letovima na liniji Trst-Bruxelles
LETOVI
Ryanair kreće s letovima na liniji Trst-Bruxelles
RIJEKA - U nedjelju 31. listopada 2021. polijeće nova linija Trst-Bruxelles kojom upravlja Ryanair.
Ukrajinski sud vraća u državno vlasništvo tvornicu titana
POTEZI
Ukrajinski sud vraća u državno vlasništvo tvornicu titana
KIJEV - Ukrajinski sud odlučio je vratiti u stopostotno državno vlasništvo tvornicu titana i magnezija koja je u 49-postotnom vlasništvu ukrajinskog oligarha Dmitrija Firtaša, izvijestio je specijalizirani ured za suzbijanje korupcije (SAP).
Ogroman rast gubitka Barske plovidbe
SVE GORE
Ogroman rast gubitka Barske plovidbe
BAR - Barska plovidba je za šest mjeseci ove godine ostvarila gubitak u poslovanju od 1,6 miliona eura, što je značajno lošiji rezultat u odnosu na isti period prošle godine kada je minus iznosio 125 hiljada eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE