GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ritz-Carlton stiže u Beograd

Ritz-Carlton stiže u Beograd
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2020 / 18:10
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - U prestonici Srbije se već neko vreme šuška o otvaranju novog hotela. Tačan datum još uvek nije poznat, ali se nagađa da bi to mogao da bude hotel s istorijom dugom preko 100 godina - čuveni Ritz- Carlton.

Pojavljivanje ovog hotelskog giganta svakako bi obogatilo hotelsku ponudu Beograda, privuklo još veći broj turista u prestonicu i doprinelo razvoju turizma u Srbiji, navodi hotelmanager.rs.

Ritz-Carlton poznat je širom sveta po svojoj filozofiji rada i zlatnim standardima, na koje su i sami izuzetno ponosni. Nema kontinenta na kojem nisu otvorili svoje smeštajne kapacitete, a još je impresivnije što iz godine u godinu broj hotela samo raste. Trenutno je najavljeno otvaranje novog hotela u Meksiku, dok se poslednji otvoreni hoteli nalaze u Kini, zapadnoj Australiji i Indiji.

Početkom 20. veka, u Americi je postajlo samo nekoliko hotela pod imenom Ritz-Carlton. Sve do 1940. godine, osim hotela u Bostonu, ostali nisu funkcionisali najbolje. Hotel u Bostonu je pružao vrhunsku luksuznu uslugu u to vreme, zbog čega se malo izdvajao od ostalih.
Sada već davne 1983. godine oformljena je Ritz-Carlton Hotel, LLC kompanija. Tada počinje njihova ekspanzija, u samo dve godine otvoreno je pet hotela. Nisu se tu zaustavili, već su 1992. godinu završili sa 23 hotela u svom portfoliu, kada su dobili prvu Malcom Baldrige National Quality nagradu. Već naredne godine, otvara se prvi hotel u Aziji, lokacija Hong Kong.

Njihov uspeh nije prošao neprimećeno, tako da 1998. godine i brend je kupljen od strane lanca Marriott International. Ovaj trenutak dodatno podstiče razvoj, obezbeđuje vrhunsku uslugu gostima širom planete. Osim hotela, počinju da razvijaju i otvaraju i rizorte.

Njihovi zlatni standardi su utemeljeni na vrhunskom ophođenju prema gostima. Gost je uvek pozdravljam toplim i iskrenim osmehom, a obraćanje je uvek po imenu. Nema kompromisa. Celokupan sistem radi pod sloganom "I Am Proud To Be Ritz-Carlton."

Iako spadaju među najluksuznije hotele, njihov moto ih izdvaja i govori da su i oni samo ljudi od krvi i mesa. On glasi "We are Ladies and Gentlemen serving Ladies and Gentlemen."

Podsetimo, Ritz-Carlton stiže i u Herceg Novi, a luksuzni hotel biće izgrađen na Luštici. Otvaranje je planirano za 2023. godinu

Tagovi: Ritz-Carlton, Beograd, Luštica
PROČITAJ I OVO
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ANKETA
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ZAGREB - Emocije koje pokazuju šefovi nekad su bile znak slabosti, ali istraživanja upućuju da veći autoritet imaju vođe koje su u stanju pokazati autentične osjećaje i ranjivost jer su u stanju iskoristiti najbolje osobine radnika, pokazuje anketa globalne organizacije Catalyst, piše u subotu Jutarnji list.
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
ŽESTOKA PIĆA
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
POŽEGA - Hrvatski proizvođač alkoholnih pića i slatkiša Zvečevo priopćio je da će njegovi dioničari na Glavnoj skupštini razmotriti prijedlog za prodaju dijela imovine tvrtke koji se odnosi na proizvodnju žestokih pića. U obavijesti dostavljenoj Zagrebačkoj burzi nisu iznijeli više detalja o tome.
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
POTEZI
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
LJUBLJANA - Mercator je sazvao Skupštinu za 1. rujna na prijedlog svog većinskog vlasnika Fortenove Grupe, a dioničari će odlučiti o prijedlogu povećanja kapitala tvrtke za oko šest miliona eura.
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DOGOVOR
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DUBROVNIK - Atlantska plovidba izvijestila je kako je sklopila ugovor o povratnom leasingu na rok od tri godine s kineskom financijskom institucijom CSSC Shipping Company iz Hong Konga.
Dukat opoziva jogurte s crnim ribizom i s naranča cimetom
OPOZIV
Dukat opoziva jogurte s crnim ribizom i s naranča cimetom
ZAGREB - Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače da proizvođač Dukat iz Zagreba, zbog utvrđenoga pesticida etilen oksida u aditivu koji se koristi u procesu proizvodnje, opoziva svoje proizvode Dukatos jogurt crni ribiz 150g i Dukatos jogurt naranča cimet 150g određenih rokova trajanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE