GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ritz-Carlton stiže u Beograd

Ritz-Carlton stiže u Beograd
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2020 / 18:10
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - U prestonici Srbije se već neko vreme šuška o otvaranju novog hotela. Tačan datum još uvek nije poznat, ali se nagađa da bi to mogao da bude hotel s istorijom dugom preko 100 godina - čuveni Ritz- Carlton.

Pojavljivanje ovog hotelskog giganta svakako bi obogatilo hotelsku ponudu Beograda, privuklo još veći broj turista u prestonicu i doprinelo razvoju turizma u Srbiji, navodi hotelmanager.rs.

Ritz-Carlton poznat je širom sveta po svojoj filozofiji rada i zlatnim standardima, na koje su i sami izuzetno ponosni. Nema kontinenta na kojem nisu otvorili svoje smeštajne kapacitete, a još je impresivnije što iz godine u godinu broj hotela samo raste. Trenutno je najavljeno otvaranje novog hotela u Meksiku, dok se poslednji otvoreni hoteli nalaze u Kini, zapadnoj Australiji i Indiji.

Početkom 20. veka, u Americi je postajlo samo nekoliko hotela pod imenom Ritz-Carlton. Sve do 1940. godine, osim hotela u Bostonu, ostali nisu funkcionisali najbolje. Hotel u Bostonu je pružao vrhunsku luksuznu uslugu u to vreme, zbog čega se malo izdvajao od ostalih.
Sada već davne 1983. godine oformljena je Ritz-Carlton Hotel, LLC kompanija. Tada počinje njihova ekspanzija, u samo dve godine otvoreno je pet hotela. Nisu se tu zaustavili, već su 1992. godinu završili sa 23 hotela u svom portfoliu, kada su dobili prvu Malcom Baldrige National Quality nagradu. Već naredne godine, otvara se prvi hotel u Aziji, lokacija Hong Kong.

Njihov uspeh nije prošao neprimećeno, tako da 1998. godine i brend je kupljen od strane lanca Marriott International. Ovaj trenutak dodatno podstiče razvoj, obezbeđuje vrhunsku uslugu gostima širom planete. Osim hotela, počinju da razvijaju i otvaraju i rizorte.

Njihovi zlatni standardi su utemeljeni na vrhunskom ophođenju prema gostima. Gost je uvek pozdravljam toplim i iskrenim osmehom, a obraćanje je uvek po imenu. Nema kompromisa. Celokupan sistem radi pod sloganom "I Am Proud To Be Ritz-Carlton."

Iako spadaju među najluksuznije hotele, njihov moto ih izdvaja i govori da su i oni samo ljudi od krvi i mesa. On glasi "We are Ladies and Gentlemen serving Ladies and Gentlemen."

Podsetimo, Ritz-Carlton stiže i u Herceg Novi, a luksuzni hotel biće izgrađen na Luštici. Otvaranje je planirano za 2023. godinu

Tagovi: Ritz-Carlton, Beograd, Luštica
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE