GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rimac Automobili, DHL i Mediatoolkit najbolji poslodavci u 2018. godini

Rimac Automobili, DHL i Mediatoolkit najbolji poslodavci u 2018. godini
POSLODAVCI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2018 / 13:56
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Rimac Automobili, DHL i Mediatoolkit najbolji su poslodavci u 2018. godini, pokazuju rezultati istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je portal MojPosao proveo u 86 tvrtki.

Rimac Automobili nagrađeni su u kategoriji velikih tvrtki, DHL je najbolji poslodavac u kategoriji srednjih, a Mediatoolkit u kategoriji malih tvrtki. Nagrade su dodijeljene na konferenciji Udruge U4HR i poslovnog tjednika Lider "Employee Engagement & Retention – Privuci i zadrži".

U kategoriji velikih tvrtki na drugom mjestu je dm-drogerie markt, a treći je Deichmann. Kod srednjih tvrtki drugoplasirana je tvrtka Infinum, a nakon nje slijedi Nova Rent a Car. Najbolji poslodavci u kategoriji malih tvrtki za 2018. godinu, nakon Mediatoolkita, su Integracija od-do i Syskit.

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika MojPosao provodi već 12 godina. To je anonimno istraživanje koje se provodi među zaposlenicima tvrtki, s ciljem utvrđivanja u kojim je tvrtkama trenutno najbolje raditi u Hrvatskoj.

U ovogodišnjem istraživanju sudjelovalo je 86 tvrtki - 44 posto malih, 42 posto srednjih i 14 posto velikih - a provedeno je na 6.700 zaposlenika, ponajviše u tvrtkama iz IT sektora, proizvodnje, usluga i trgovine.

Ukupna ocjena svih tvrtki koje su ove godine sudjelovale u istraživanju je 3,1 od mogućih 4.

Ispitanici su najbolje ocjene dali u kategorijama posvećenost poslu, izazovnost radnih zadataka i međuljudski odnosi, dok su najslabije ocijenjene kategorije uključenost u donošenje odluka i organizacija rada.

Istraživanje mjeri i angažiranost zaposlenika, odnosno njihovu motivaciju da dodatno doprinose razvoju i rastu tvrtke u kojoj rade, a rezultati pokazuju da je angažirano 24 posto zaposlenika, njih 68 posto nije angažirano, a osam posto ih je nemotivirano.

Tagovi: Rimac Automobili, DHL, Mediatoolkit, MojPosao, Deichmann, Infinum
PROČITAJ I OVO
Naya Capital ulaže 100 milijuna eura u Bolt
INVESTICIJE
Naya Capital ulaže 100 milijuna eura u Bolt
ZAGREB - Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, zaključio je krug investicija u iznosu od 100 milijuna eura te istovremeno nastavlja širiti sve segmente usluga diljem Europe i Afrike - od prijevoza na zahtjev i mikromobilnosti do dostave hrane.
easyJet od 1. jula ponovo leti iz Beograda
LETOVI
easyJet od 1. jula ponovo leti iz Beograda
BEOGRAD - Avio-kompanija je objavila red letenja, a obnova avio-saobraćaja je planirana za 15. jun, kada će sa desetak britanskih aerodroma poleteti avioni ka 12 destinacija u Španiji, Portugalu, Švajcarskoj i Francuskoj.
Adria Airways: Stečajni upravitelj prodaje i naloge na društvenim mrežama
PRODAJA
Adria Airways: Stečajni upravitelj prodaje i naloge na društvenim mrežama

LJUBLJANA - Službeni nalozi društvenih medija Adria Airwaysa na Facebooku, Twitteru i Linkedinu objavljeni su na prodaju u sklopu stečajnog postupka propalog avioprijevoznika.

Pelješki most: I pristupne ceste trebale bi biti dovršene do srpnja 2021.
MOST
Pelješki most: I pristupne ceste trebale bi biti dovršene do srpnja 2021.

KOMARNA - Za razliku od ostalih gradilišta koja trpe posljedice korona-krize, u Komarnoj i Brijesti kineski radnici tvrtke China Road and Bridge Corporation (CRBC) na salivene stupove budućeg mosta, koji strše iz mora, postavljaju rasponsku konstrukciju po kojoj će se moći prometovati već od 31. srpnja 2021. godine, ako ne bude značajnijih problema u dovozu materijala za gradnju iz Kine.

Butković: Ne očekujem veliko kašnjenje u izgradnji Pelješkog mosta
PORUKE
Butković: Ne očekujem veliko kašnjenje u izgradnji Pelješkog mosta
KOMARNA - Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture, rekao je u ponedjeljak u Komarni kako ne očekuje veliko kašnjenje dovršetka Pelješkog mosta zbog koronavirusa, te da će najkasnije do kraja sljedeće godine biti gotovi s mostom i pristupnim cestama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE