GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

ReversingLabs imenovao Petera Doggarta za glavnog operativnog direktora

ReversingLabs imenovao Petera Doggarta za glavnog operativnog direktora
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.06.2023 / 08:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - ReversingLabs nedavno je imenovao američkog stručnjaka Petera Doggarta za glavnog operativnog direktora (Chief Operating Officer). Na toj će funkciji raditi na daljnjem širenju poslovanja i inovativnih rješenja za zaštitu globalnog lanca opskrbe softvera.

Riječ je o području u kojem je ReversingLabs jedan od pionira, zahvaljujući vlastitoj tehnologiji razvijenoj u Zagrebu. Za njom ubrzano raste potražnja, nakon što je proteklih godina otkriven niz kibernetičkih napada izvedenih putem lanca opskrbe softvera. Među poznatijima su oni na američke tvrtke SolarWinds (otkriven 2020.) i 3CX (otkriven ove godine).

Doggart ima više od 20 godina iskustva u kibernetičkoj sigurnosti u SAD-u. Specijalnosti su mu korporativna strategija, izlazak na tržište i poslovni razvoj. Bio je na rukovodećim mjestima u Armisu, Symantecu i Blue Coatu. U ReversingLabsu će predvoditi skaliranje tvrtke te odjele prodaje, marketinga i poslovnog razvoja.

“ReversingLabs rješava jedan temeljni, masivni sigurnosni problem. Bilo da razvija softver ili ga koristiti, danas svaka organizacija brine o sigurnosti opskrbnog lanca,” rekao je Peter Doggart.

“ReversingLabs je u jedinstvenoj poziciji da osigura globalni lanac nabave softvera, zahvaljujući dugo stvaranoj ekspertizi u raspakiravanju koda bez pristupa izvornom kodu. Oduševljen sam što se mogu pridružiti tvrtki i pridonijeti sljedećoj fazi rasta”, dodao je.

U prošloj je godini gotovo 90 posto tehnoloških stručnjaka otkrilo značajne rizike u lancu nabave softvera, pokazalo je nedavno ispitivanje ReversingLabsa. Više od 70 posto ispitanih je reklo da im trenutačna rješenja za sigurnost aplikacija ne pružaju potrebnu zaštitu.

"ReversingLabs je pionir u osiguravanju globalnog lanca nabave softvera, a naša tehnološka platforma pruža duboke uvide u rizike i kontekst u svakom softverskom paketu", rekao je Mario Vuksan, izvršni direktor i suosnivač ReversingLabsa. "Radimo s nekima od najboljih svjetskih organizacija, a naša je tehnologija osvojila niz nagrada. Sretan sam što se Peter pridružio našem timu i što će nam pomoći u daljnjem rastu“, rekao je također Vuksan.

"Posljednjih je godina naša industrija naučila da je sigurnost lanca opskrbe softvera ključno pitanje koje zahtijeva inovativnu platformu koja istražuje sav softver koji organizacija izgradi, kupi ili preuzme, kako bi identificirala zlonamjerno ponašanje i ostala ispred prijetnji kibernetičkoj sigurnosti", rekao je Sudhakar Ramakrishna, predsjednik i izvršni direktor IT kompanije SolarWinds. "ReversingLabs je naš partner u predvodničkim Secure by Design inicijativama, koje uključuju sigurnost opskrbnog lanca", rekao je Ramakrishna.

Tradicionalni alati za analizu lanca nabave softvera ograničeni su na preglede u kojima se može pristupiti izvornom kodu. Međutim, moderne aplikacije su složena mješavina interno razvijenog koda, otvorenog koda, i pakiranih binarnih datoteka. ReversingLabs tržištu nudi diferencirano rješenje koje može rastaviti čak i najsloženije binarne datoteke i pakirani softver te dati detaljan pregled njegovih pod-komponenti i rizika. Uz to, kupcima pakiranog softvera omogućuje da procijene sadržaj onoga što se obično isporučuje u binarnom obliku.

ReversingLabs intenzivno radi na uspostavi globalnih strateških partnerstva za poticanje inovacija i suradnje te za razvoj vrhunskih rješenja za sigurnost opskrbnog lanca. Nedavno je sklopio partnerski sporazum s velikom kalifornijskom tehnološkom tvrtkom Synopsys, a prethodno je, među ostalim, potpisao strateško partnerstvo s britanskim PwC-jem kako bi uveo sigurnost lanca nabave softvera u programe upravljanja rizikom trećih strana.

Tagovi: ReversingLabs, Peter Doggart
PROČITAJ I OVO
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ODLUKE
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ROVINJ - Nadzorni odbor Adris grupe, na sjednici održanoj danas u Rovinju, razmatrao je i utvrdio revidirana konsolidirana i nekonsolidirana godišnja financijska izvješća za 2023. godinu, te usvojio prijedloge odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini.
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
RAST
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
ZAGREB – Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prva tri mjeseca 2024. godine.
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE