GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real grupa s talijanskom tvrtkom Alkemy sklopila strateško partnerstvo

Real grupa s talijanskom tvrtkom Alkemy sklopila strateško partnerstvo
PARTNERSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.03.2021 / 12:55
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Real grupa je s talijanskom tvrtkom Alkemy sklopila strateško partnerstvo koje će osigurati profesionalnu podršku u digitalnoj transformaciji tvrtkama na području Jugoistočne Europe. Poseban fokus tvrtke Alkemy je veliki potencijal tržišta Hrvatske i upravo zato je osnovana i nova tvrtka Alkemy Zagreb.

Alkemy je vodeća tvrtka u evoluciji poslovnih modela velikih i srednje velikih tvrtki, već je aktivna u ovoj regiji kroz svoju podružnicu Alkemy SEE (South Eastern Europe) sa sjedištem u Beogradu.

Poseban fokus tvrtke Alkemy je veliki potencijal tržišta Hrvatske i upravo zato je osnovana i nova tvrtka Alkemy Zagreb.

Alkemy je vodeća tvrtka u evoluciji poslovnih modela velikih i srednje velikih tvrtki, već je aktivna u ovoj regiji kroz svoju podružnicu Alkemy SEE (South Eastern Europe) sa sjedištem u Beogradu.

Ovo strateško povezivanje pomoći će izgraditi dublje i šire odnose s klijentima i hrvatskom tržištu ponuditi objedinjene izvrsnosti Alkemyja i Real grupe. Real grupa u važno partnerstvo ulaže regionalnu prisutnost, stručnost u medijima, performance marketingu i digitalnim kreativnim rješenjima, dok će Alkemy dodati kompetencije i reference međunarodnog poslovnog savjetovanja, digitalnu i tehnološku stručnost za poslovnu transformaciju, navodi se u priopćenju.

'Naše strateško partnerstvo je u skladu s našom međunarodnom strategijom razvoja. Željeli smo napraviti korak više u jačanju naše pozicije na ovom tržištu koje bilježi rast od 15% (2018. – 2020.) u ovom području i ima dosta sličnosti s talijanskim tržištem', izjavio je Duccio Vitali, Alkemy Group CEO.

Odabir ovakvog partnera je, ističe se u priopćenju, logičan korak u daljnjem razvoju Real grupe, full service agencije za tržišne komunikacije koja ima portfolio klijenata s najuspješnijim tvrtkama iz svih industrija, a tvrtka se kontinuirano širi i na druga tržišta. Nakon rada za klijente u Portugalu, Litvi, svoje poslovanje proširila je na tržišta regije – Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru. Nakon prekooceanskog rada za klijenta u Brazilu, otvara i nova daleka tržišta te je nedavno osnovala agenciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

'Digitalna transformacija neizmjerno koristi našim klijentima preoblikujući njihovo poslovanje i određujući način omnichannel komunikacije s kupcima. Stvaranje partnerstva s Alkemyem osigurat će da zajedno s našim klijentima budemo ispred trendova i učinkovito odgovorimo na nova očekivanja digitalnog poslovanja', dodao je Krešimir Renzo Prosoli, CEO Real grupe.

'Sa zajedničkim klijentima, zajedničkim fleksibilnim poslovnim modelom i ambicijom da mijenja tržište, Real grupa bila je očiti izbor', rekao je Milan Perović, izvršni direktor Alkemy SEE.

Izvršni direktor tvrtke Alkemy Zagreb je Nikola Tomislav Ćurić koji iza sebe ima niz digitalnih, izdavačkih i tehnoloških projekata te će biti koordinator partnerstva. 'Agilni procesi, strategije usmjerene na kupca i integrirana rješenja presudni su za otkrivanje novih poslovnih prilika. Alkemy ima za cilj klijentima osigurati bolja digitalna iskustva, poboljšanu konverziju i učinkovitost digitalne transformacije', izjavio je Nikola Tomislav Ćurić.

Direktor poslovnog razvoja Alkemy SEE, Nikola Bubanj, rekao je: 'Drago nam je što možemo primiti Real grupu u Alkemy obitelj. Hrvatska je vrlo važno tržište, koje uvijek u regiji želi imati vodeću ulogu. Za uspješno putovanje digitalnom transformacijom, velike organizacije trebaju agilne i ciljano usmjerene partnere koji mogu isporučiti dodanu vrijednost. Udružujući snage s Real grupom i stvarajući novu vrstu agencije koja je vođena podacima, sadržajem i tehnologijom, s posebnim fokusom na stvaranje vrijednosti za klijenta, mijenjamo postojeće modele rada i radujemo se poslovanju budućnosti!'

Licencirane fotografije / Autor: Real grupa

Tagovi: Real grupa, Alkemy, Alkemy SEE, Krešimir Renzo Prosoli, Tomislav Ćurić, digitalno oglašavanje, digitalna transformacija,
PROČITAJ I OVO
Država kupila još jedan Uljanikov brod u izgradnji
BROD
Država kupila još jedan Uljanikov brod u izgradnji
PULA - Nakon broda za prijevoz automobila koji je u "3. maju" u fazi završnog opremanja, država je postala vlasnikom još jednog Uljanikovog broda u izgradnji.
Prve linije ToMontenegra: Beograd, Ljubljana i Frankfurt
LINIJE
Prve linije ToMontenegra: Beograd, Ljubljana i Frankfurt
PODGORICA – Nova crnogorska avio-kompanija ToMontenegro poleteće do 1. juna pod brendom Air Montenegro, a početna mreža odredišta obuhvata Beograd, Ljubljanu i Frankfurt, najavljeno je iz Ministarstva za kapitalna ulaganja.
Medika isplaćuje dividendu od 1.400 kuna
DIVIDENDA
Medika isplaćuje dividendu od 1.400 kuna
ZAGREB - Glavna skupština Medike odlučila je danas o isplati dividende od 1.400 kuna po dionici.
Banožić u ĐĐ Specijalnim vozilima: Nove prilike u kontekstu povlačenja novca iz Europskog obrambenog fonda
PRILIKE
Banožić u ĐĐ Specijalnim vozilima: Nove prilike u kontekstu povlačenja novca iz Europskog obrambenog fonda
SLAVONSKI BROD - Ministar obrane Mario Banožić poručio je u ponedjeljak, prilikom posjeta tvrtki "Đuro Đaković Specijalna vozila d.d." u Slavonskom Brodu, kako je to jedna od onih tvrtki zahvaljujući kojoj se može zadržati razina opremanja koja će omogućiti redovito funkcioniranje sustava obrane.
Generali kupuje udjel u kompaniji Ridemovi
KUPNJA
Generali kupuje udjel u kompaniji Ridemovi
MILANO - Talijanska osiguravajuća kuća Generali objavila je u ponedjeljak da je kupila udio u kompaniji za usluge najma bicikla i električnih romobila Ridemovi koja planira širenje u matičnoj Italiji, Španjolskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE