GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pulski Motortech surađuje s 3. majem

Pulski Motortech surađuje s 3. majem
POSLOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2021 / 08:06
Autor: SEEbiz / Glas Istre
PULA - Pulski Motortech Consulting, vodeći proizvođač dizel-električnih agregata u Hrvatskoj i brodogradilište 3. maj potpisali su ugovor o kupoprodaji modula agregata za nužnost za novogradnju 514.

Novogradnja 514, odnosno brod za prijevoz automobila i kamiona bio je dio stečajne mase Uljanika koji je kupilo Ministarstvo financija te je početkom travnja Vlada na svojoj sjednici odobrila zaduženje za završetak gradnje u iznosu od 22 milijuna eura.

Velik je to posao za 3. maj kojim se nastoji potaknuti revitalizacija hrvatske brodogradnje, pri čemu Motortech kao najpoznatiji proizvođač dizel-električnih agregata u Republici Hrvatskoj ima nezaobilaznu ulogu u dobavi brodske opreme.

Od strane Brodogradilišta 3. maj ugovor je potpisao direktor Edi Kučan, a potpis za Motortech Consulting stavio je direktor Livio Bolković koji je pritom napomenuo kako je to nastavak dugogodišnje uspješne suradnje ovih dviju tvrtki.

"Do konca ove godine očekujemo i potpisivanje novog ugovora, vezanog uz isporuku dizel-električnog agregata u nužnosti za novi polarni kruzer koji se treba izgraditi u Brodogradilištu 3. maj", istaknuo je direktor Bolković. Vrijednost potpisanog ugovora iznosi nešto više od milijun kuna.

Tagovi: Motortech, 3. maj, novogradnja 514, Edi Kučan
PROČITAJ I OVO
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
PLANOVI
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
MUNCHEN - Njemačka inženjerska grupa Siemens priopćila je u srijedu da će otvoriti novi centar za istraživanje i inovacije u satelitskom kampusu Tehničkog sveučilišta u Münchenu.
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
PLAĆE
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
ZAGREB - Skandinavski divovi koji prodaju namještaj i kućne potrepštine ostvarili su protekle godine snažan poslovni rast na tržištu Hrvatske.
Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
BONUSI
Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
ZAGREB - Upravni odbor Fortenove odlučio je menadžmentu isplatiti bonuse za ostvarene poslovne rezultate u protekloj poslovnoj godini.
Johnson & Johnson nadmašio očekivanja analitičara
BOLJE OD OČEKIVANJA
Johnson & Johnson nadmašio očekivanja analitičara
NEW YORK - Američki zdravstveni konglomerat Johnson & Johnson premašio je očekivanja analitičara svojim rezultatima u prvom kvartalu ove godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE