GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Provectus Capital Partners investira u renomiranu Specijalnu bolnicu za ortopediju dr. Nemec

Provectus Capital Partners investira u renomiranu Specijalnu bolnicu za ortopediju dr. Nemec
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2022 / 13:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, investirao je u Specijalnu bolnicu za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec iz Matulja te time započelo proces stvaranja Aviva Medical Groupe.

S novim ulaganjem PCP nastavlja s okrupnjavanjem ponude zdravstvenih usluga kroz novo osnovanu Grupu, čije članice su i Poliklinika Aviva, Poliklinika Dijagnostika 2000 te Poliklinika Uro centar. Ovo je treće ulaganje fonda ove godine u sektoru privatnog zdravstva u RH.

Specijalna bolnica dr. Nemec prva je hrvatska privatna specijalna bolnica za ortopediju s tradicijom od preko 18 godina, čiji liječnički tim obavlja preko 1000 operativnih zahvata i više od 5000 specijalističkih pregleda godišnje. Bolnica raspolaže s tri suvremeno opremljene operacijske sale, četiri specijalističke ambulante, sedam dvokrevetnih apartmana, novo uređenom fizikalnom terapijom te vrhunskom dijagnostičkom opremom poput uređaja za magnetsku rezonanciju snage 3 Tesla.

”Iznimno smo ponosni što nam se u Aviva Medical Group pridružuje renomirana Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec. Nastavljamo s našom strategijom okupljanja vrhunskih privatnih ustanova kako bi korisnicima pružili što širi spektar specijalističkih djelatnosti uz najvišu moguću kvalitetu usluge, a zdravstvenim ustanovama u sklopu grupacije omogućili još snažniju tržišnu poziciju i kontinuirano investiranje u podizanje razine naših usluga”, izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Upravnog vijeća Avive.

„Potpuno smo fokusirani na podizanje standarda kvalitete privatne zdravstvene usluge u Hrvatskoj. Imamo vrhunski i ambiciozan tim, stabilnu financijsku podršku za iskorake koje radimo na tržištu privatnog zdravstva, što je sve više prepoznato i od strane korisnika naših usluga”, izjavila je dr. sc. Nevenka Kovač, dr. med., ravnateljica Poliklinike Aviva.

Osnivač Specijalne bolnice za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec iz Matulja je prof. dr. sc. Boris Nemec, spec. ortoped, vodeći hrvatski ortoped i pionir u uvođenju modernih metoda ortopedskih zahvata u regiji, član brojnih profesionalnih udruženja kao npr. ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee surgery and Arthroscopy), AOOS (American Academy of Orthopaedic Suregons), ili AANA (Arthroscopy Association of North America). Prof. dr. sc. Boris Nemec, spec. ortoped bio je i dugogodišnji glavni liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije te predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

”Ulazak pod okrilje Aviva Medical Group predstavlja novu fazu u razvoju naše bolnice koju sa svojim timom gradim od 2004. godine. Na taj način smo osigurali dodatnu stabilnost i dugoročan strateški fokus na jačanje našeg tima kao i kontinuirane investicije u ponudu i kvalitetu”, izjavio je prof. dr. sc. Boris Nemec, spec. ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec.
PCP je formirao Aviva Medical Group kroz fond razvojnog kapitala ASEF (Adriatic Structured Equity Fund). Fond ASEF vodeći je fond privatnog kapitala u Adria regiji.

Tagovi: Provectus Capital Partners, Aviva Medical Group, Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec, Boris Nemec, Igor Čičak
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE