GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Proizvodnja u Tigar Tyresu punim kapacitetom 4. maja

Proizvodnja u Tigar Tyresu punim kapacitetom 4. maja
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.04.2020 / 14:39
Autor: SEEbiz
PIROT – Kompanija Tigar Tyres Pirot narednih dana sprovešće sve neophodne pripreme kako bi 4. maja proizvodnja u toj fabrici krenula punim kapacitetom, najavljeno je danas na sastanku u Pirotu.

„Pokretanje proizvodnje u Tigar Tyresu od velikog je značaja kako za samu fabriku, tako i za Pirot i za Srbiju. Fabrika zapošljava blizu 4.000 radnika i jedna je od najvećih naših izvoznika.  Osim kontinuiteta proizvodnje, ova kompanija kao prioritet stavlja zaštitu i bezbednost radnika“, rekao je Dragan Stevanović, sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetla PKS, koji je prisustvovao sastanku u Pirotu.

Služba za komunikacije te kompanije saopštila je da je juče održan sastanak predstavnika rukovodstva kompanije sa predstavnicima Pirotskog okruga, Grada Pirota, Privredne komore Srbije, Privredne komore Pirot, Zavoda za javno zdravlje, sindikata i policije.

- Cilj sastanka bila je razmena informacija i dobrih praksi u cilju bezbednog početka proizvodnje u postojećim uslovima. Tigar Tyres je predstavio Protokol o preventivnim higijenskim merama 'Mišelin grupe' u vezi sa pandemijom korona virusa, koji ujedno sadrži i sve propisane preventivne mere Vlade Srbije u novonastaloj situaciji - dodaje se u saopštenju.

Kompanija je podsetila da je proizvodnja u postrojenjima u Pirotu i Babušnici zaustavljena 23. marta u 14 sati, "uz minimum neophodnih aktivnosti koje se organizuju u bezbednim uslovima".

Tigar Tyres čiji je vlasnik kompanija Michelin zapošljava u Pirotu i Babušnici 3.600 radnika.

Tagovi: Tigar Tyres, Dragan Stevanović, Pirot, Privredna komora Srbije
PROČITAJ I OVO
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
POSLOVI
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
ZAGREB - Dalekovod je izvijestio kako je odabran kao izvođač radova na poslu u Norveškoj.
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
STRAŠNO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
LONDON - Nestle, najveća svjetska tvrtka za široku potrošnju, dodaje šećer i med mlijeku i proizvodima od žitarica za bebe koji se prodaju u mnogim siromašnijim zemljama, suprotno međunarodnim smjernicama usmjerenim na prevenciju pretilosti i kroničnih bolesti, navodi se u izvješću švicarske istraživačke organizacije "Public Eye ".
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
EPILOG
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
NIKŠIĆ - Ponuda švajcarske kompanije 8B Capital za zakup nikšićke Željezare, odbijena je odlukom komisije.
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
PLANOVI
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
MUNCHEN - Njemačka inženjerska grupa Siemens priopćila je u srijedu da će otvoriti novi centar za istraživanje i inovacije u satelitskom kampusu Tehničkog sveučilišta u Münchenu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE