GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Programi Arene Sport od 29. ožujka dostupni u ponudi A1 Hrvatska

Programi Arene Sport od 29. ožujka dostupni u ponudi A1 Hrvatska
TV
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2021 / 20:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Programi u sastavu medijske grupacije Arena Channels Group od 29. ožujka bit će dostupni svim korisnicima A1 TV usluga.

Arena Sport ekskluzivni je nositelj prava u regiji za najkvalitetniji sportski sadržaj i samo na programima ove medijske kuće gledatelji će moći uživati u nogometnim utakmicama 1. HNL, Lige prvaka i Europa Lige, talijanske Serie A, francuske Ligue 1, najkvalitetnijem svjetskom i regionalnom košarkaškom sadržaju kroz televizijsko praćenje natjecanja u NBA i ABA ligama.

Kanali Arena Channels Group već su bili prisutni na tržištu Republike Hrvatske, ali će nakon službeno potvrđene suradnje s operatorom A1 Hrvatska prisutnost Arena Sport kanala biti moguća za gotovo sve korisnike PayTV usluga. Tako će od 29. ožujka ljubitelji sporta na A1 TV platformama imati priliku uživati u šest Arena Sport kanala te specijaliziranom programu posvećenom borilačkim vještinama na kanalu Arena Fight. Osim premium sportskog programa, Arena Channels Group domaćim korisnicima donosi i tri glazbena kanala iz Toxic grupacije.
Uz to, samo nekoliko mjeseci kasnije, točnije 1. srpnja ove godine, ponuda će biti još bogatija jer će svi korisnici A1 Hrvatska u svom paketu imati još četiri dodatna kanala, Arena Sport 7 – 10.

Majstorije Dončića, Bogdanovića, Šarića te virtuozne nastupe Mandžukića, Rebića, Perišića, Brozovića i mnogih drugih, kao i rasplet neizvjesnih završnica 1. HNL, Lige prvaka i Europa lige korisnici A1 TV-a moći će uživo pratiti tijekom tekuće natjecateljske sezone. Od iduće sezone na kanale Arena Sporta stižu i Luka Modrić i Ivan Rakitić. Arena Sport otkupila je i ekskluzivna prava na prijenos španjolske La Lige kao i na prijenose novog europskog natjecanja – UEFA Europa Conference League gdje se očekuju zapaženi nastupi hrvatskih klubova.

Nacionalna nogometna natjecanja u zemljama regije, najbolji europski rukomet, odbojka i vaterpolo stanuju na adresi Arena Sport TV kanala. Tako je ova medijska kuća politikom okrupnjavanja atraktivnih sportskih natjecanja u 2021. izrasla u najvećeg agregatora premium sportskog sadržaja u regiji te postala pružatelj najtraženijih i najgledanijih sportskih događaja. A upravo će krajnji korisnici – domaći zaljubljenici u sport - imati najviše koristi od sklapanja ovakvog ugovora jer napokon će na jednom mjestu moći pratiti najznačajnije svjetske sportske događaje.

Tagovi: Arena Sport, A1 Hrvatska, NBA liga, Liga prvaka, Serie A
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE