GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo Enis Kancelir

Preminuo Enis Kancelir
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 07:49
Autor: SEEbiz
PULA - U 50. godini života preminuo je istaknuti istarski poduzetnik, menadžer, direktor te prije svega velik čovjek, suprug, otac i prijatelj, Enis Kancelir, direktor tvrtke AR Packaging Croatia iz Kanfanara, bivše Istragrafike.

Rođen je 8. listopada 1971. godine u Puli. Djetinjstvo i školovanje proveo je u Rovinju. Godine 1996. diplomirao je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje diplomiranog inženjera grafičke tehnologije. Svoj poslovni put započeo je u Istragrafici, još za vrijeme pohađanja fakulteta, počevši od 1992. godine, gdje je kao jedan od stipendista Istragrafike obavljao studensku praksu. Odmah po završetku fakulteta započinje s radom kao pripravnik te istodobno pohađa poslijediplomski studij Tehnološkog instituta u Rochesteru (RIT). Već 2003. godine postaje direktor Istragrafike i na tom radnom mjestu ostaje do zadnjih trenutaka.

O svestranosti Enisa Kancelira mnogo govori i to da je bio predsjednik Zajednice ambalažera pri HGK, član Gospodarskog vijeća IŽK HGK, član Instituta za ambalažu i tiskarstvo hrvatske IAT, član WPO (World Packaging Organization), te član ECMA (European Carton Makers Associations), Tobacco i SMA Foruma.

Također, kao predsjednik vaterpolo kluba Delfin Rovinj i predsjednik NO županijskog vaterpolo saveza, dao je znatan doprinos razvoju sporta u Rovinju i Istri. Bio je i predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj - Rovigno. Prije svega bio je obiteljski čovjek, suprug Izabele, te otac Luke i Lovre.

O njegovoj poslovnoj uspješnosti govori i nagrada za najboljeg menadžera 2017. godine u kategoriji srednjih trgovačkih društava u Hrvatskoj.

Tagovi: Enis Kancelir, Istragrafika, AR Packaging Croatia
PROČITAJ I OVO
ASA osiguranje kupuje 86 posto udjela u Central osiguranju
DOGOVOR
ASA osiguranje kupuje 86 posto udjela u Central osiguranju
SARAJEVO - Agencija za nadzor osiguranja Federacije BiH odobrila je u ponedjeljak ASA osiguranju preuzimanje 86,46 posto udjela u Central osiguranju, koje je ranije bilo pred zaključenjem ugovora o prodaji Croatia osiguranju, no taj posao je u međuvremenu otkazan.
Austrija, Danska i Grčka žele što brže odobrenje cjepiva AstraZenece
INICIJATIVE
Austrija, Danska i Grčka žele što brže odobrenje cjepiva AstraZenece
BEČ - Austrija, Danska i Grčka zajedno će pritisnuti Europsku agenciju za lijekove (EMA) da što prije odobri cjepivo AstraZenece, objavio je u ponedjeljak austrijski kancelar Sebastian Kurz.
Croatia Airlines ukinula letove prema Beču i Sarajevu
REZOVI
Croatia Airlines ukinula letove prema Beču i Sarajevu
ZAGREB - Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, u razdoblju od ponedjeljka, 18., do nedjelje, 31. siječnja, prometuje na devet međunarodnih linija s polaskom iz Zagreba. Donosimo vam ažurirani red letenja do kraja siječnja 2021. godine.
Zračne luke s 81 posto manje putnika
OŠTAR PAD
Zračne luke s 81 posto manje putnika
ZAGREB - Kroz hrvatske zračne luke u prvih 11 mjeseci 2020. prošlo je tek nešto više od dva milijuna putnika, što je 81,3 posto manje nego u istom razdbolju godinu ranije, a pad bilježe i teretni promet te broj operacija zrakoplova, pokazuju podaci DZS-a.
Nekoliko jakih kandidata za novog šefa Podravke
KANDIDATI
Nekoliko jakih kandidata za novog šefa Podravke
ZAGREB - Nije svejedno tko će naslijediti fotelju prerano preminulog čelnika Podravke Marina Pucara.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE