GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Politički tajnik Domovinskog pokreta otišao iz Pevexa

Politički tajnik Domovinskog pokreta otišao iz Pevexa
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.06.2020 / 16:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Predsjednik Nadzornog odbora Pevexa, Mario Radić, podnio je ostavku na članstvo u Nadzornom odboru.

„U ostavci je naveo da je razlog tome njegova odluka da sve svoje aktivnosti usmjeri na promjene društvenih i političkih stanja i preuzme odgovornost za svoju zemlju participacijom u političkoj stranci Domovinski pokret, a posljedično tome i da otkloni stvaranje bilo kakvih predrasuda i spriječi političke manipulacije neistomišljenika koji iz različitih motiva pokušavaju nanijeti štetu poslovanju Pevexa.“, priopćeno je iz tvrtke.

Podsjetimo, neki su mediji objavili netočne informacije da Pevex stoji iza spomenute političke kampanje, nakon čega je tvrtka to u potpunosti demantirala.

Pevex d.d, prvi hrvatski trgovački lanac, zapošljava 2.000 radnika, a za 2019., kao i prethodno za 2018. godinu stekao je bonitetni certifikat AAA, koji označuje top hrvatske tvrtke s visokom razinom poslovanja. Bonitetna ocjena izvrsnosti tvrtke Bisnode d.o.o predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta, a temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u idućih dvanaest mjeseci.

Tagovi: Mario Radić, Pevex, Domovinski pokret
PROČITAJ I OVO
Zaključena prodaja Optima Telekoma
FINALIZACIJA
Zaključena prodaja Optima Telekoma
ZAGREB -  HT holding (društvo u 100% vlasništvu HT-a) prenio 17,41% dionica Optime, a Zagrebačka banka 36,90% dionica Optime na Telemach Hrvatska d.o.o. koji time stječe ukupno 54,31% dionica Optime.
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
DOKAPITALIZACIJA
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
ZAGREB - Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar uspješno je završena dokapitalizacija Dalekovoda d.d..
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
NAKNADA
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
ZAGREB - Autobusni prijevoznici traže da im se se isplati trošak hladnog pogona u vrijednosti od barem 50 posto ugovorenog iznosa s državom, jer imaju velike troškove budući da su zbog zatvaranja škola ostali bez ugovorenog i očekivanog prihoda.
Atlantic Grupa poboljšala očekivanja poslovnih rezultata za 2021.
OČEKIVANJA
Atlantic Grupa poboljšala očekivanja poslovnih rezultata za 2021.
ZAGREB - Društvo procjenjuje da će uslijed boljih od očekivanih prodajnih rezultata u zadnja dva mjeseca 2021. godine ukupan rast prihoda od prodaje za 2021. godinu iznositi oko 8,5%.
Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
LITIJ
Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
ZAGREB - Vlada Srbije ukinula je u četvrtak uredbu o prostornom planu područja za eksploataciju i preradu rude litija, te sve dozvole i uredbe vezane uz kompaniju "Rio Tinto", izjavila je premijerka Ana Brnabić.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE