GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Poliklinika Aviva pokreće novi razvojni ciklus, seli na novu lokaciju

Poliklinika Aviva pokreće novi razvojni ciklus, seli na novu lokaciju
RAZVOJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2023 / 12:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Poliklinika Aviva, članica Arsano Medical Group, najveće grupacije privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj, pokreće novi razvojni ciklus koji uključuje širenje spektra zdravstvenih usluga i zapošljavanje novih stručnjaka, značajne nove investicije u tehnologiju te preseljenje u nove, veće prostore u Zagrebu.

Selidbom na novu lokaciju Poliklinika Aviva, koja godišnje pruža usluge za preko 60.000 pacijenata, postaje najveća i najmodernija te tehnički najopremljenija privatna poliklinika na jednoj lokaciji u Zagrebu i Hrvatskoj. Poliklinika Aviva tijekom uskršnjih praznika pokreće proces preseljenja, a od 20. travnja će u punom kapacitetu poslovati na adresi Trpinjska ulica 7. Aviva će se na novoj lokaciji prostirati na više od 2600 četvornih metara. Uz postojeće usluge i čak 30 različitih djelatnosti, na novoj lokaciji Aviva uvodi i nove djelatnosti čime će dodatno osnažiti svoju tržišnu poziciju pionira preventivne medicine i sistematskih pregleda.

„Nakon uspješnih 44 godina poslovanja, Aviva seli na novu lokaciju. Tradicija koju nosimo sa sobom je velika, s obzirom da smo najstarija privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj, i na njoj nastavljamo graditi novu razvojnu fazu naše poliklinike. Novom tehnologijom i uslugama, ali i sinergijom sa ostalim sestrinskim ustanovama unutar Arsano Medical Group i Adria Dental Group, napravit ćemo dodatan iskorak na tržištu. Naš novi uređaj za magnetsku rezonancu je sigurno najbolji u Hrvatskoj, uvodimo dnevnu bolnicu što je iskorak u privatnim poliklinikama, uvodimo nove odjele poput anesteziologije, pedijatrije i dentalne medicine, a kako bi napravili iskorak u preventivnoj medicini, prvi na tržištu uvodimo dentalni pregled kao standardni dio sistematskog pregleda. To je velika dodana vrijednost za naše pacijente i time se ponosimo”, izjavila je dr.sc. Nevenka Kovač, ravnateljica Poliklinike Aviva.

Na novoj lokaciji pacijente će dočekati tri nova vrhunska radiološka uređaja: MR snage 1.5 Tesla, novi CT uređaj i novi rendgen, a dodatno je opremljen i laboratorij koji će na novoj lokaciji biti dostupniji svim građanima. U sklopu moderno opremljene dnevne bolnice Aviva će omogućiti pacijentima kompleksnije liječenje i višesatnu terapiju. S obzirom da je Aviva članica Arsano Medical Group u kojoj trenutno djeluju još četiri specijalističke zdravstvene ustanove u Hrvatskoj - Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec, Specijalna bolnica Arithera, Poliklinika Dijagnostika 2000 i Poliklinika Uro centar, te vodeća dijagnostička zdravstvena ustanova iz Slovenije – Digitalna slikovna dijagnostika DSD iz Ptuja, pacijenti mogu dobiti kvalitetnu kompletnu uslugu i po potrebi ozbiljnije specijalističke zahvate. Također, uz ustanove unutar Arsano Medical Group, Aviva surađuje sa svim članicama dentalne grupacije Adria Dental Group, koju čini 7 dentalnih klinika i 5 dentalnih laboratorija na području Zagreba, Solina, Rijeke i Poreča.

Nova ulaganja, sinergija i podizanje kvalitete usluge na novu višu razinu temelj su investicija društva Provectus Capital Partners, osnivača Arsano Medical Group i Adria Dental Group. Provectus Capital Partners je od preuzimanja u Polikliniku Aviva prije otprilike godinu i pol dana investirao preko 7 milijuna eura. Ukupna investicija u okrupnjavanje Arsano Medical Group dosegnula je 45 milijuna eura, što je najveća investicija u privatno zdravstvo u Hrvatskoj.

„Sa Arsano Medical Group stvorili smo najveću privatnu zdravstvenu grupaciju u Hrvatskoj sa preko 400 zaposlenih, a kroz naše zdravstvene ustanove prođe godišnje preko 100.000 pacijenata. No, tu ne staje naša ambicija. Kontinuirano smo u razgovorima sa drugim specijalističkim poliklinikama i nastavit ćemo s rastom kroz nove investicije u Hrvatskoj i regiji. Rast ćemo preuzimanjima i organski te ćemo nastaviti s podizanjem standarda za naše pacijente i korisnike, sa kontinuiranim ulaganjem u zaposlenike i tehnologiju“, rekao je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner Provectus Capital Partnersa i predsjednik Nadzornog odbora Arsano Medical grupe.

Jedna od strateških odrednica Poliklinike Avive jest jačanje zdravstvene pismenosti pacijenata, a u novim prostorima dobit će priliku još kvalitetnije raditi i na edukaciji pacijenata. Od otvaranja na novoj lokaciji, 20. travnja, organiziraju Mjesec zdravlja u Avivi u sklopu čega će, u suradnji s udrugama i pacijentima i uz stručnu podršku svojih liječnika, obraditi aktualne zdravstvene teme poput pretilosti, demencije, glavobolje i melanoma.

Tagovi: Poliklinika Aviva, Provectus Capital Partners, Arsano Medical Group, Nevenka Kovač, Igor Čičak
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE