GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PitchSee: Platforma koja vam pomaže da dođete do investitora

PitchSee: Platforma koja vam pomaže da dođete do investitora
PLATFORMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2021 / 14:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ovaj tjedan je lansirana interaktivna platforma PitchSee koja će na brz i jednostavan način povezivati tražitelje investicija s investitorima, na globalnoj razini. Ovakav vid jedinstven je u svijetu i dok su slične platforme orijentirane na crowdfunding i venture capital, PitchSee je namijenjena svima i služi kao platforma za prezentaciju i spajanje.

Jednostavnim rječnikom, PitchSee je interaktivni YouTube tj. „Tinder“ za poduzetnike na kojem se projekti predstavljaju sažetim video zapisima s ključnim porukama. Tako svi koji imaju dobre ideje, a traže financiranje, imaju priliku predstaviti svoj projekt u formi video pitcha od 120 sekundi. S druge strane investitori koji žele uložiti u nove projekte, dobivaju na raspolaganje katalog poslovnih mogućnosti iz cijelog svijeta, te niz alata koji im olakšavaju selektiranje i procjenu kvalitete ideja. Kada uoče zanimljivu priliku jednostavno se i direktno povezuju, te komuniciraju putem platforme.

Time je višemjesečni postupak sveden na samo 120 sekundi.

„S jedne strane imamo investitore čiji novac stoji neiskorišten jer ne nalaze zanimljive prilike, s druge strane odlični projekti ostaju ne realizirani jer ne mogu pronaći financiranje. Nema potrebe za barijerama, cilj je povezivanje što će neminovno rezultirati i unaprjeđenjem tržišta!“ navodi Clemens Mark, suosnivač PitchSee-a.

Svoje razrađene ideje i projekte mogu prijaviti svi, poštujući pravila platforme koja se u punom opsegu prema investitorima otvara već krajem ljeta!

„Povezali smo se s nizom startup zajednica i udruženja investitora i polako se pune baze, aplikacije su sada otvorene, a za prvih 500 pitchera (tražitelja investicija) sudjelovanje je besplatno.“ izjavila je Kristina Ferara Blašković, voditeljica projekta.

Iako je platforma PitchSee u prvom mahu namijenjena spajanju projekata i investitora, ona ima i humanu stranu, koncept kojim će pokušati podići svijest i podržati one koji rade za dobrobit svih (skrb o nemoćnima i potrebitima, djeci, životinjama i prirodi). Neprofitnim organizacijama PitchSee nudi besplatnu mogućnost predstavljanja i prikupljanja donacija, za njih su prijave također otvorene.

„Vrijeme je za globalno spajanje i u ovom segmentu, svima želimo omogućiti jednaku priliku bez obzira od kuda dolaze. Neka sada projekti odlučuju koliko će uspjeha polučiti kod investitora, a ne veze/ne veze.“ Sanjica Ćaćić, komunikacije PitchSee

„Prvo predstavi svoj projekt na PitchSee platformi, a onda vidi hoće li ti trebati druge mogućnosti koje eventualno imaš na raspolaganju. Mi stavljamo naglasak na strasti kao najvećoj pokretačkoj snazi, na tebi je da to iskoristiš.“ izjavila je Nataša Đuričić, suosnivačica projekta PitchSee .

Tagovi: PitchSee, Nataša Đuričić, Kristina Ferara Blašković, Tinder za poduzetnike
PROČITAJ I OVO
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ANEKS
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ZADAR - Potpisivanjem aneksa kolektivnog ugovora u petak je postignut dogovor između Sindikata prometa i veza Hrvatske i Uprave Luke Zadar d.d., kojim su plaće radnika Luke povećane za 150 eura i dodatnih 50 eura od rujna.
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE