GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pevex otvorio prodajni centar u Vinkovcima, investicija vrijedna 40 milijuna kuna

Pevex otvorio prodajni centar u Vinkovcima, investicija vrijedna 40 milijuna kuna
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.09.2020 / 13:13
Autor: SEEbiz
VINKOVCI - PEVEX d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je otvorio novoizgrađeni prodajni centar u Vinkovcima koji se prostire na 5.000 četvornih metara neto prodajne površine i ukupne vrijednosti investicije 40 milijuna kuna.

26. prodajni centar nalazi se na adresi „Ulica H.D. Genschera 135, 32100 Vinkovci“ i zapošljava ukupno 46 djelatnika koji će svojim radom i zalaganjem pridonijeti daljnjem stvaranju pozitivne slike tvrtke kao poželjnog i uspješnog poslodavca i poslovnog partnera.

Zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnim praćenjem trendova i potreba kupaca, u ponudi Pevexa se nalazi preko 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima će tako postati dostupna ponuda proizvoda iz 7 prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

„Iznimno smo zadovoljni otvorenjem našeg suvremeno opremljenog i uređenog 26. prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Pogotovo smo sretni jer su naši Vinkovčani dobili mjesto ugodne i povoljne kupnje, s najširom ponudom na jednom mjestu u Vinkovcima uz najpovoljnije cijene, a u ovim vremenima moram naglasiti i uvijek sigurne kupnje. Tvrtka Pevex je od početka pandemije uložila više od 2.000.000 kuna u sredstva i nove sustave zaštite kako bi osigurala najbolju moguću zaštitu našim kupcima i djelatnicima.

Sukladno tome, moram naglasiti da smo otvorenje centra u Vinkovcima održali u kontroliranim uvjetima uz maksimalnu pažnju i oprez jer nam je zdravlje naših kupaca i djelatnika najveći prioritet.“, rekao je Jure Radoš, član Uprave Pevexa za maloprodaju.

Podsjetimo, Pevex d.d. je trenutno jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a prosječna ukupna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznosit će preko 5.700 kn.

Također, već početkom listopada, Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju (Naselje Slavonija II br.4 35000 Slavonski Brod). Preseljenje na novu lokaciju tretirati će se kao otvorenje novog prodajnog centra, a aktivnosti vezane uz preseljene će biti identične onima kao i kod otvaranja novog prodajnog centra.

Tagovi: Pevex, Vinkovci, Jure Radoš
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE