GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PEVEX otvorio novi prodajni centar, uz nova radna mjesta

PEVEX otvorio novi prodajni centar, uz nova radna mjesta
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.10.2020 / 07:45
Autor: SEEbiz
SLAVONSKI BROD - PEVEX d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, službeno je otvorio vrata kupcima novi centar 7. listopada u 7 sati ujutro i započeo poslovanje na novoj atraktivnoj lokaciji koja će kupcima u Slavonskom Brodu i okolici pružiti još ugodniju kupovinu.

Novi prodajni centar Slavonski Brod zapošljava ukupno 48 djelatnika koji će pomagati kupcima u izboru ponude više od 50.000 artikala domaćih i inozemnih dobavljača.

PEVEX je već poslovao u Slavonskom Brodu, no novi je centar na atraktivnijoj lokaciji u Naselju Slavonija II br.4 te je dodatno zaposlio 5 novih djelatnika više u odnosu na stari.

Otvorenje se održalo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

„Nakon otvaranja našeg novog prodajnog centra u Vinkovcima u rujnu ove godine, došlo je i vrijeme da moderniziramo naš centar u Slavonskom Brodu. Novi centar ima bogatiju ponudu koja se prostire na čak 5.118 četvornih metara. Ovo je još jedan značajan korak u našoj dugoročnoj strategiji gdje želimo biti prisutni u svim sredinama iznad 15.000 stanovnika.”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave PEVEXA.

Novi sadržaji, nastavak investicija i zapošljavanja

U odnosu na stari, novi PEVEXOV prodajni centar u Slavonskom Brodu ima i niz popratnih sadržaja, poput autopraonice i kafića, koji će poboljšati iskustvo kupovine.

Od kraja 2015. godine (zaključna godina poslovanja prethodnog vodstva tvrtke) PEVEX je otvorio deset novih prodajnih centara te zaposlio više od 700 novih djelatnika. Pevex danas ima 26 prodajnih centara, od čega 12 u vlasništvu, dok je krajem 2015. godine samo jedan prodajni centar bio vlasništvo tvrtke.

Unatoč korona krizi planira se i gradnja novih prodajnih centara iduće godine te ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara.

„U novoj, 2021. godini planiramo otvaranje čak dva nova centra – u Požegi i Poreču. Također, pokrećemo i poslovni model dostavnih centara. Dva takva centra planiramo otvoriti već do kraja ove godine – jedan do 500 m2 i drugi do 1000 m2. U 2021. otvorit ćemo ih u nizu gradova. Gospić, Ogulin, Otočac, Zabok, Krapina i Knin prve su već oglašene lokacije gdje tražimo zakupodavce, no i druge dolaze u obzir. Kruna nove razvojne faze PEVEXA je svakako veliki logistički i distributivni centar nadomak Zagreba. Vrijednost te investicije je 300 milijuna kuna, a za realizaciju tražimo zemljište veličine 200.000 m2.“, najavio je Lovrinčević.

No prije spomenutih investicija PEVEX čeka još ove godine otvaranje novog prodajnog centra u Makarskoj, u koji će se u studenom preseliti njegovo poslovanje iz starog centra.

Tagovi: PEVEX, Slavonski Brod, Jurica Lovrinčević, Konzum, Super Konzum
PROČITAJ I OVO
Poliklinika Sveti Rok postaje dio Affidea Grupe
ZDRAVSTVO
Poliklinika Sveti Rok postaje dio Affidea Grupe
ZAGREB – S misijom širenja portfelja u području privatne medicinske skrbi, Affidea, kao najveći europski pružatelj usluga u području dijagnostike, ambulantnog liječenja i liječenja karcinoma, objavila je kako je od prosinca dio njihove mreže medicinskih centara i ugledna zagrebačka poliklinika Sveti Rok.
Obiteljska poduzeća: U krizi je najvažnije ostati trezven
FORUM
Obiteljska poduzeća: U krizi je najvažnije ostati trezven
ZAGREB - Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR) organizirao je 1. prosinca 2020. on-line konferenciju Forum obiteljskih poduzeća.
SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1.600 kuna
BOŽIĆNICE
SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1.600 kuna
ZAGREB - SPAR Hrvatska sljedećeg tjedna počinje s isplatama božićnica u vrijednosti do 1.600 kuna za svoje djelatnike, ovisno o dužini staža u SPAR-u.
PEVEX-ova anketa: Sve veća pozornost kupaca usmjerena na distancu
ANKETA
PEVEX-ova anketa: Sve veća pozornost kupaca usmjerena na distancu
ZAGREB - Prvi hrvatski trgovački lanac PEVEX prvu je anketu o zadovoljstvu zaštitnim mjerama proveo polovicom godine. Od tada ju je nastavio periodično provoditi kako bi što bolje osluškivao potrebe i zahtjeve kupaca u vrijeme pandemije.
Velika Britanija prva na svijetu odobrila Pfizerovo cjepivo
CJEPIVO
Velika Britanija prva na svijetu odobrila Pfizerovo cjepivo
LONDON - Velika Britanija prva je zemlja na svijetu koja je odobrila cjepivo protiv koronavirusa proizvođača Pfizer/BioNTech.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE