GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pevec potpisao ugovor o izgradnji prodajnog centra u Vinkovcima

Pevec potpisao ugovor o izgradnji prodajnog centra u Vinkovcima
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.01.2020 / 09:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, potpisao je ugovor za izgradnju novog suvremenog prodajnog centra vrijednog 40 milijuna kuna u Ulici H. D. Genschera u Vinkovcima te tako nastavio svoja ulaganja u Slavoniju. Izgradnju objekta izvest će tvrtka Projektgradnja, a službeno otvorenje se očekuje krajem ljeta ove godine.

„Nakon otvorenog Pevecovog centra u Vukovaru zadovoljstvo mi je potvrditi gradnju novog prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima većim od 15.000 stanovnika. Jako sam sretan što već sada mogu reći kako će izgradnja prodajnog centra omogućiti pedeset novih radnih mjesta na što smo zbilja ponosni", izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.

Vinkovački Pevec je 26. prodajni centar po redu, a bit će izgrađen na zemljištu od 20.000 četvornih metara koje je tvrtka kupila početkom prošle godine. Sam centar sadržavat će bogati asortiman od čak 40.000 raznih artikala pri čemu će se posebno isticati asortiman za uređenje vrta i okućnica. U sklopu prodajnog centra nalazit će se i kafić Samofino, a otvorenje je predviđeno za kraj ljeta ove godine.

„Zadovoljstvo nam je što smo dio ovako zahtjevnog projekta i što nastavljamo uspješnu suradnju s Pevecom na izgradnji njihovih prodajnih centara. Prodajni centar u Vinkovcima prostirat će se na 5.000 četvornih metara u sklopu čega će imati 1.000 četvornih metara skladišnog prostora, što će ga svrstati među veće prodajne prostore na tom području", izjavio je direktor Projektgradnje Miljenko Zovko.

Uz potpuno nove centre u Vukovaru i Vinkovcima u tijeku je preuređenje prodajnog centra u Slavonskom Brodu koji je tvrtka otkupila u kolovozu prošle godine. Uz to, tvrtka je u protekle tri godine u vlasništvo preuzela osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih prodajnih centara te zaposlila gotovo 600 novih djelatnika.

Tagovi: Pevec, Projektgradnja, Jurica Lovrinčević, Vinkovci, Miljenko Zovko, maloprodaja
PROČITAJ I OVO
NBS: Osiguravači da omoguće odlaganje plaćanja premije
PREPORUKE
NBS: Osiguravači da omoguće odlaganje plaćanja premije
BEOGRAD - Narodna banka Srbije preporučila je svim društvima za osiguranje da omoguće klijentima odloženo plaćanje dospelih premija osiguranja, ukoliko plaćaju u ratama.
Idea, Mercator i Roda obezbedili kvasac za nedelju ujutru
KVASAC
Idea, Mercator i Roda obezbedili kvasac za nedelju ujutru
BEOGRAD - Tri trgovinska lanca saopštila da su obezbedila dovoljne količine kvasca, brašna, jaja i drugih namirnica za najstarije koji mogu da kupuju samo nedeljom ujutru.
Hrvatska pošta prilagođava poslovanje
PRILAGODBA
Hrvatska pošta prilagođava poslovanje
ZAGREB – Kako bi se primateljima pošiljaka koji trenutno nisu u mogućnosti boraviti na svojim adresama (primjerice građanima dijelova Zagreba koji su uslijed posljedica potresa bili primorani napustiti svoje domove) olakšalo zaprimanje pošiljaka, Hrvatska pošta osigurala je uslugu preusmjeravanja i zadržavanja pošiljaka bez naknade.
Importanne Grupa neće otpuštati i nastavlja s investicijama u Dubrovniku
OHRABRUJUĆE
Importanne Grupa neće otpuštati i nastavlja s investicijama u Dubrovniku
DUBROVNIK - Uprava Importanne Grupe donijela je odluku po kojoj će usprkos krizi izazvanom pandemijom Covid-19 očuvati radna mjesta svojih stalno zaposlenih djelatnika.
Promet kladionica u Srbiji potonuo 90%
KLAĐENJE
Promet kladionica u Srbiji potonuo 90%
BEOGRAD - Uprkos vanrednom stanju kladionicama u Srbiji je dozvoljeno da nastave rad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE