GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvorene prijave za IAB MIXX Awards 2021

Otvorene prijave za IAB MIXX Awards 2021
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.03.2021 / 09:29
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Excellence Awards) se od 2017. godine dodeljuju u organizaciji IAB Srbija najboljim digitalnim agencijama i kampanjama za prethodnu godinu i jedine su globalne nagrade 100% fokusirane na radove producirane za digital kanale.

Glavni cilj dodeljivanja IAB MIXX nagrada je da prepoznaju i istaknu savršenstvo realizacije digitalnih strategija i medijskih kampanja. Radovi se mogu prijaviti najkasnije do 12. aprila 2021. godine u jednoj ili više kategorija, a u skladu sa ciljevima kampanje ili projekta.

Pobednici IAB MIXX AWARDS 2021 će biti javno predstavljeni 20. maja prilikom svečane ceremonije dodele nagrada.

Žiri će svojim ocenama odrediti po jednog pobednika u svakoj od 15 kategorija.

Među kategorijama se prvi put našla “Best campaign – Covid-19 crisis”, čija je prijava besplatna, što je dodatna stimulacija za kompanije i agencije da predstave način na koji su prilagodili svoju komunikaciju za digitalne kanale u godini koja je bila krizna i predstavljala veliki izazov za sve nas.

Kategorije za prijavu radova su: Best video advertising, Best brand awareness campaign, Best branded content, Best cross media integration, Best innovation, Best product launch, Best social media campaign, Best influencer campaign, Best social community building, Best mobile, Best microsite, Best corporate website, Best direct response and lead generation, Best Non-profit/Corporate Social Resposibility i Best campaing – Covid-19 crisis.

Pobednici svih kategorija učestuju u izboru nagrade za IAB MIXX Grand Prix, nagrade za najbolje od najboljih, koju dodeljuje je stručni žiri u čijem sastavu se nalaze renomirani stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga:

Milena Maksić, Digital Director, Ovation BBDO
Branka Batričević, Client Service Director, Drive
Ana Danilović, Senior Digital Account Manager, Executive Group
Andrijana Vasić Nikačević, Brand Strategist, Leo Burnett
Vera Radanović, Head of Digital, Media House
Aleksandra Martinović, CEO Srbija Danas
Mia Biberović, Editor in Chief, COO & Partner, Netokracija
Ana Branković, Marketing Director, Adria Media Group
Ljiljana Vučetić, Sport Vision
Tijana Đurđević, Media planning Expert, Telenor
Aleksandra Garić, Head of Marketing, Cineplexx Serbia, i
Iva Mitrović, Digital Creative Director iz agencije Full House Ogilvy, koja je i predsednica žirija.

Pozivamo sve agencije i kompanije da prijave svoje radove putem sajta najkasnije do 12. aprila: https://awards.mixx.rs/#pravila

O IAB Serbia
Interactive Advertising Bureau – IAB Serbia je udruženje koje je osnovano 2009. godine sa ciljem da aktivno podržava rast, razvoj i edukaciju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji. Kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe, IAB Serbia nastoji da pomogne učesnicima u medijskoj i oglašivačkoj industriji da napreduju u digitalnoj ekonomiji. Članstvo čine više od 80 medijskih i digitalnih agencija, izdavača, brendova i tehnoloških firmi odgovornih za prodaju, isporuku i optimizaciju digitalnih oglasa, kao drugih kompanija koje ulažu svoje budžete u digitalne kampanje.

Tagovi: IAB MIXX Awards, IAB Serbia, Marketing and Interactive Excellence Awards
PROČITAJ I OVO
Boeing prodao petnaest aviona 737 MAX Dubai Aerospace Enterpriseu
PRODAJA
Boeing prodao petnaest aviona 737 MAX Dubai Aerospace Enterpriseu
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prodao je leasing kompaniji Dubai Aerospace Enterprise 15 aviona 737 MAX čija je proizvodnja prošle godine morala biti zaustavljena zbog dvije nesreće u Indoneziji i Etiopiji.
Shoppster preuzima D express
AKVIZICIJE
Shoppster preuzima D express
BEOGRAD - Ecommerce platforma Shoppster iz sastava United Groupa planira da kupi kurirsku kompaniju D express u Srbiji.
Johnson&Johnson povećao prihode i dobit u prvom tromjesečju
RAST
Johnson&Johnson povećao prihode i dobit u prvom tromjesečju
NEW YORK - Američka kompanija Johnson&Johnson izvijestila je u utorak da su joj dobit i prihodi porasli u prvom tromjesečju, odražavajući skok prodaje lijekova i medicinske opreme i isporuke cjepiva protiv covida 19.
Amazon otvara frizerski salon u Londonu
NOVI ISKORAK
Amazon otvara frizerski salon u Londonu
LONDON - Američki div e-trgovine Amazon objavio je danas da planira otvoriti svoj prvi frizerski salon u istočnom Londonu, nastavljajući tako istraživati nove smjerove poslovnog razvoja i promovirati neke predmete koje prodaje na svojoj platformi.
Agromarket uspešan u kupovini akcija Galenika-Fitofarmacije
USPEH
Agromarket uspešan u kupovini akcija Galenika-Fitofarmacije
BEOGRAD – Kragujevački Agromarket uspeo je da preuzme 2,95 posto akcija i da dosegne 92,78 procenata vlasništva nad akcijama zemunske Galenika-Fitofarmacije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE