GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren retail park Supernova Požega

Otvoren retail park Supernova Požega
ŠOPING
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2020 / 14:43
Autor: SEEbiz
POŽEGA – Supernova Grupa u Požegi je otvorila svoj petnaesti trgovački centar u Hrvatskoj. Retail park Supernova Požega smjestio se na zapadnom ulazu u Požegu, na adresi Zagrebačka 52 te u grad premijerno doveo trgovine poznatih brendova.

Nova obiteljska shopping destinacija prostire se na 11.000 četvornih metara unutar kojih je smješteno 16 trgovina i jedan ugostiteljski objekt, a za posjetitelje je osigurano 450 parkirnih mjesta. U novom prodajnom centru Supernova Grupe posjetitelji će pronaći brojne poznate brendove - Baby Center, C&A, CCC, Deichmann, dm, Galileo, KiK, NewYorker, Pepco, Sinsay, Sport Vision i Tedi, a tijekom ljeta svoja će vrata otvoriti još četiri objekta – caffe bar Leggiero, Admiral automat klub, Top Shop te poznati talijanski prehrambeni lanac Eurospin.

Svoj dolazak u Požegu, Supernova Grupa odlučila je dodatno obilježiti donacijom u vrijednosti 50 tisuća kuna za poboljšanje pristupačnosti osobama smanjene pokretljivosti ugradnjom podizne platforme u osnovnoj školi Dobriše Cesarića.

„Dugoočekivano otvorenje novog retail parka je napokon tu te smo sretni što smo u Požegu donijeli nove brendove i još uzbudljivije iskustvo shoppinga. Ukupna vrijednost investicije iznosi 16 milijuna eura, a njome je i otvoreno je 300 novih radnih mjesta. Požega je tako postala deveti grad u Hrvatskoj u kojem poslujemo, a vjerujem da smo ovim retail parkom kreirali ponudu za sve njene građane, kao uostalom i cijele županije“ istaknuo je na otvorenju Paul Merdzo, član uprave Supernova grupe.

Otvorenje je privuklo brojne Slavonce koji su uživali u zabavnom glazbenom programu, ali i brojnim popustima i promocijama koje su pripremili trgovci. Najmlađi su uživali u animacijskom programu i face paintingu, dok su se oni stariji okušali u nagradnoj igri kolo sreće s bogatim nagradama novih brendova. Retail park bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje, a svi građani Požege pozvani su na najbolji shopping u gradu. U sklopu otvorenja i dobrodošlice svim kupcima, brojni su trgovci pripremili i posebne popuste i promotivne akcije do kraja vikenda.

Supernova grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu te je kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku dosad uložila više od 420 milijuna eura. Uz novootvoreni retail park Supernova Požega, grupacija u zemlji upravlja brendovima Supernova (Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac) te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.

Tagovi: Supernova Požega, Supernova, Eurospin, Baby Center, C&A, CCC, Deichmann, dm, Galileo, KiK, NewYorker, Pepco, Sinsay, Sport Vision
PROČITAJ I OVO
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
Samsung uvodi šestodnevni radni tjedan za rukovoditelje
POTEZI
Samsung uvodi šestodnevni radni tjedan za rukovoditelje
SEUL - Južnokorejski Samsung ovog je tjedna uveo šestodnevni radni tjedan za direktore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE