GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren prvi IKEA Studio za planiranje u Srbiji

Otvoren prvi IKEA Studio za planiranje u Srbiji
OTVORENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2022 / 19:02
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – IKEA Srbija otvorila je svoj prvi Studio za planiranje u našoj zemlji, sa ciljem da svoje proizvode i usluge učini još bližim i dostupnijim što većem broju ljudi.

IKEA inspiracija i rešenja za uređenje doma od danas se mogu pronaći i na Novom Beogradu, u okviru Roda MEGA centra, u ulici Đorđa Stanojevića 35.

IKEA Studio za planiranje omogućiće kupcima da pronađu inspiraciju za uređenje doma, kao i da uz stručnu pomoć IKEA savetnika, dizajniraju svoju kuhinju, isplaniraju garderober i dobiju savet za opremanje bilo koje prostorije. Posetioci će u IKEA Studiju moći da vide izložene kuhinje i garderobere, kao mali primer mnogobrojnih modularnih rešenja koje IKEA Srbija ima u ponudi. Ovde mogu i da poruče čitav IKEA asortiman koji je dostupan na našem tržištu.

„Pored naše robne kuće, koja je omiljeni prostor za inspiraciju IKEA idejama i dizajnom, želimo da donesemo isto IKEA iskustvo i na druga mesta susreta sa kupcima – našu onlajn prodavnicu, društvene mreže, lokacije za preuzimanje koje imamo širom Srbije, a od danas i u Studio za planiranje na Novom Beogradu. IKEA u svom asortimanu ima preko 9.000 proizvoda koji pružaju brojne mogućnosti za uređenje prostora, a verujemo da će usluge i ponuda u Studiju pomoći našim kupcima da odaberu najbolja moguća rešenja koja su prilagođena baš onome što oni žele u svom domu.“, izjavio je Strahinja Urošević, direktor tržišta u IKEA Srbija.

Radno vreme studija je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22 h. Termini za planiranje se zakazuju preko linka: IKEA Studio za planiranje Novi Beograd - IKEA. Konsultantske usluge u IKEA Studiju za planiranje se ne naplaćuju.

Tagovi: IKEA Studio, Ikea, Strahinja Urošević
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE