GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren konkurs za 13.VIRTUS nagradu za filantropiju

Otvoren konkurs za 13.VIRTUS nagradu za filantropiju
FILANTROPIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.01.2020 / 15:08
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Trag fondacija objavljuje početak konkursa za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj ove prestižne nagrade je da prepozna i istakne kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedince koji su tokom prethodne godine podržali inicijative za opšte dobro na najdugoročnijii najefektniji način. 

VIRTUS nagrada za 2019. dodeljuje se uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u okviru Projekta zaunapređenje okvira za davanje, Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

"Kroz VIRTUS nagradu, Trag fondacija poslednjih 13 godina uspešno doprinosi razvoju filantropije u našoj zemlji, ohrabrujući veliki broj kompanija ipojedinaca da učestvuju u programima i inicijativama za javno dobro. Iako imaju ograničena sredstva, poslovni sektor i građani učestvuju u velikombroju filantropskih aktivnosti i njihova podrška svake godine raste. Posebno nas raduje to što je svest o važnosti davanja veoma raširena među mlađompopulacijom do 30 godina, tako da nam je namera da ove primere dobre prakse posebno istaknemo i podstaknemo", izjavila je Marija Mitrović, direktorka zafilantropiju i partnerstva Trag fondacije, i dodala:

"Pozivamo sve građane i građanke, neprofitne organizacije, medije, PR i marketinške agencije, kao ikompanije i preduzeća da nominuju kandidate za VIRTUS nagradu za filantropiju. Naša želja je da otkrijemo dobra dela i nadamo se da ćemo ove godine pronaći i nagraditi što veći broj." 

VIRTUS nagrada za 2019. godinu biće dodeljena u 5 glavnih kategorija: Glavna nagrada za doprinos kompanije na nacionalnom nivou, Nagrada za doprinoslokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje, Nagrada za malo i srednje preduzeće, Nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnogsektora, kao i Nagrada za individualni doprinos filantropiji.

Poziv za prijave biće otvoren od 15. januara i trajaće do 20. februara 2020. godine. 

Tagovi: Otvoren konkurs za 13.VIRTUS nagradu za filantropiju, Trag fondacija,
PROČITAJ I OVO
Pošta Slovenije najavljuje nastavak širenja u regiji
STRATEŠKI
Pošta Slovenije najavljuje nastavak širenja u regiji
LJUBLJANA - Za naredne godine plan je daljnje širenje na tržišta jugoistočne Europe i ulaganje ukupno 195 milijuna eura.
Alstom dogovorio preuzimanje Bombardiera, dionice tonu
KONSOLIDACIJA
Alstom dogovorio preuzimanje Bombardiera, dionice tonu
PARIZ - Analitičari JP Morgana rekli su da predstoji neizvjesnost "tijekom dugotrajnog antitestovskog procesa."
Beogradski aerodrom najjači u regiji
AERODROMI
Beogradski aerodrom najjači u regiji
BEOGRAD - Beogradski aerodrom najprometniji je od aerodroma u regiji, a Međunarodni aerodrom u Sarajevu posljednji na listi onih iz glavnih evropskih gradova.
Uzlet neto dobiti Optima Telekoma u 2019.
SJAJNE BROJKE
Uzlet neto dobiti Optima Telekoma u 2019.
ZAGREB - Optima Telekom je u prošloj godini zabilježila pad prihoda od prodaje za 2,6 posto, na 524,6 milijuna kuna, no neto je dobit uvećana za 172,8 posto (9,1 mil kuna apsolutno) na 12,5 milijuna kuna.
Predsjednik Odbora direktora Luke Bar podnio ostavku
OSTAVKA
Predsjednik Odbora direktora Luke Bar podnio ostavku
BAR - Višemjesečna blokada rada Odbora direktora većinski državne Luke Bar okončana je ostavkom predsjednika borda Vojina Žugića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE