GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren Grand hotel View u Postirama

Otvoren Grand hotel View u Postirama
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.07.2022 / 16:51
Autor: SEEbiz
POSTIRE - – Impozantni novi Grand Hotel View, smješten u pitoresknim Postirima na Braču, primio je svoje prve goste. Sjajna proslava otvorenja okupila je brojna poznata lica iz javnog, gospodarskog i političkog života Hrvatske, a za dobru atmosferu pobrinula se glazbenica i rođena Bračanka Gina.

Grand Hotel View potpuno je novi hotel kojim upravlja hotelska grupacija Jadran. Nosi 4 zvjezdice i ima 230 luksuzno opremljenih soba i suiteva, s mediteranskim vrtovima na balkonima te spektakularnim pogledom na morski horizont i planine Mosor i Biokovo. Gostima hotela su na raspolaganju bazeni, moderno uređeni wellness i spa, a za poslovne korisnike tu je i suvremeno opremljena kongresna dvorana.

"Grand Hotel View, kao što mu i samo ime kaže, otvara nove poglede i perspektive na budućnost turizma u našoj zemlji. Uzimanjem na upravljanje ovog prelijepog hotela vrlo visoke kategorije, činimo još̌ jedan veliki iskorak u ostvarivanju naših ambicioznih planova. Hotel poput Viewa privlačit će u idućim vremenima goste koji cijene kvalitetan smještaj, birane sadržaje, vrhunsku poslugu i nadasve prirodni okoliš, a spoj svega toga predstavlja upravo ovaj otok, ovaj kraj i ovaj naš novi objekt", rekao je Ivan Safundžić, član uprave Jadran hoteli i kampovi.

"Kompanija poput Jadrana orijentirana je na stalno unapređivanje kvalitete, kako smještajnih objekata, tako i usluga. Zato uz sva kapitalna ulaganja pažnju usmjeravamo i prema našim zaposlenicima, kako sadašnjima tako i onima kojima u budućnosti otvaramo vrata naše tvrtke. Potičemo i podupiremo školovanje kadrova za zanimanja u turizmu, stvaramo što bolje uvjete rada za naše zaposlenike, jer nema dobrog hotela i restorana bez još boljeg personala", zaključio je Safundžić.

Projektanti arhitekture Grand Hotela View su Ivana Uroda, Hrvoje Marinović i Daniel Vugrinović, dok interijer potpisuje studio OCD arhitekti. Arhitekti su svoj koncept zasnovali na reminiscenciji stijena i bračkog kamena pa se hotel oblikom zgrade i izlomljenom geometrijom kao formom fasade, doima kao mali kamenolom u uvali. Kod unutarnjeg su se dizajna arhitekti odlučili za inverziju u dojmu i materijalima. Dok vanjska fasada djeluje britko, unutarnji dizajn odiše nježnošću i slow living filozofijom.

„Hrvatski turizam dokazao se kao nositelj razvoja gospodarstva, a ono što posebno veseli su nove investicije u kvalitetnu ponudu i sadržaje. Turistički sektor snažno se oslanja na smještajnu i ugostiteljsku ponudu pa je jedan od prioriteta daljnji iskorak u njihovoj kvaliteti, odnosno unaprjeđenje postojećih hotelskih kapaciteta te njihova preobrazba u smještajnu ponudu temeljenu na postulatima održivosti", izjavio je Tonči Glavina, državni tajnik Ministarstva turizma i sporta te izaslanik predsjednika Vlade.
"Grand Hotel View ne predstavlja samo novu ponudu smještajnih kapaciteta, već podizanje turizma u Postirima na jednu višu razinu, a to je upravo ono što nam je potrebno kako bismo postali još prepoznatljiviji, kvalitetniji i konkurentniji. Vjerujem kako će ovaj hotel dodatno potaknuti razvoj novih visokokvalitetnih ponuda na otoku Braču i tako potaknuti uravnotežen razvoj cjelokupne destinacije i lokalnog gospodarstva“, zaključio je Glavina.
Tvrtka Jadran, koja je u većinskom vlasništvu dva obvezna mirovinska fonda, PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi, danas raspolaže s preko 2.300 smještajnih jedinica u hotelskim kapacitetima i preko 1.300 parcela u kampovima.

Tagovi: Grand hotel View, Jadran Crikvenica, Jadran d.d., Erste Plavi, PBZ Croatia osiguranje, Ivana Uroda, Hrvoje Marinović, Ivan Safundžić, Daniel Vugrinović, OCD arhitekt
PROČITAJ I OVO
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE