GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Osječkoj tvrtci MONO Zlatna bilanca za najuspješnijeg poduzetnika

Osječkoj tvrtci MONO Zlatna bilanca za najuspješnijeg poduzetnika
BILANCA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.09.2021 / 07:33
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB- Sveukupni pobjednik i dobitnik Finine nagrade Zlatna bilanca za najuspješnijeg poduzetnika prema financijskom rejtingu u 2020. godini je osječka tvrtka MONO, koja je ujedno i dobitnik Zlatne bilance za najbolju tvrtku u kategoriji informacija i komunikacija.

Ta i druge nagrade dodijeljene su večeras na svečanoj dodjeli 13. Zlatne bilance.

Dobitnici nagrada Zlatna bilanca po djelatnostima su PPK Valpovo u djelatnosti poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo; Radlovac i Orahovice u rudarstvu i vađenju; HS Produkt u prerađivačkoj industriji; HEP d.d. u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji; Spectra Media u opskrbi vodom; uklanjanju otpadnih voda, gospodarenju otpadom te djelatnosti sanacije okoliša; velikogorički Lapor u građevinarstvu te Peek&Cloppenburg u trgovini.

U djelatnosti prijevoza i skladištenja Zlatna bilanca pripala je Jadranskim vratima; pružanju smještaja te priprema i usluživanju hranu Globalnoj hrani, a u informacijama i komunikacijama tvrtci MONO iz Osijeka.

Dobitnik Zlatne bilance u stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima je tvrtka Bina Istra - upravljanje i održavanje.

Dodijeljene su i nagrade u posebnim kategorijama. Nagradu za najuspješnijeg i dugovječnog poduzetnika dobila je tvrtka Spectra Media, a najuspješniji novi poduzetnik je Sedam Arhitektura. Najuspješniji poduzetnik po ukupnom prihodu u 2020. godini je Prvo plinarsko društvo, najuspješnija banka Zagrebačka banka, a najbrže rastuća tvrtka Rimac Automobili.

Najuspješniji poduzetnik prema Fininom rejtingu u 2020. godini je MONO iz Osijeka.

Fina dodjeljuje nagrade na temelju analize godišnjih financijskih izvještaja. Analizirano je 139.009 poslovnih subjekata, a u konkurenciju za nagrade ušlo je njih 3.897.

Nagrade Fina dodjeljuje prema ukupnom rangu dobivenom rangiranjem 11 financijskih pokazatelja u pet kategorija: prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. Ukupni pobjednik izabire se prema tim kriterijima te ima najvišu ocjenu kreditnog rejtinga prema priznatim svjetskim standardima.

Zlatnu bilancu Fina je organizirala u partnerstvu s Jutarnjim listom i pod pokroviteljstvom Vlade.

Foto: CROPIX

Tagovi: tvrtca MONO, Zlatna bilanca, Zagrebačka banka, Rimac Automobili, PPK Valpovo, Hrvatska elektroprivreda, Spectra Media, HS Produkt
PROČITAJ I OVO
Novi mandat Upravi Ingre
ODLUKE
Novi mandat Upravi Ingre
ZAGREB - Dana 7. prosinca 2022. godine održana je sjednica Nadzornog odbora INGRE.
Zaposlenici New York Timesa obustavljaju rad zbog propalih pregovora o ugovorima
ŠTRAJK
Zaposlenici New York Timesa obustavljaju rad zbog propalih pregovora o ugovorima
NEW YORK - Više od 1100 zaposlenika-članova sindikata New York Timesa obustavit će u četvrtak rad na jedan dan nakon što nisu uspjeli pregovori s izdavačem tih novina o "cjelovitom i pravednom ugovoru", priopćio je sindikat .
Fortenova na skupštini potvrdila promjene u Upravi Mercatora
PROMJENE
Fortenova na skupštini potvrdila promjene u Upravi Mercatora
LJUBLJANA - Fortenova grupa je na glavnoj skupštini Mercatora, kao jedini vlasnik, potvrdila promjene u Upravi ovog trgovačkog društva.
Mate Štetić novi član Uprave Atlantic Grupe
KARIJERE
Mate Štetić novi član Uprave Atlantic Grupe
ZAGREB - Na sjednici Nadzornog odbora Atlantic Grupe d.d., održanoj 06. i 07. prosinca 2022, Nadzorni odbor je donio odluku o imenovanju Mate Štetića za člana Uprave Atlantic Grupe d.d., s početkom mandata 08. prosinca 2022., u trajanju od 3 godine.
HRT-ova pristojba ostaje 80 kuna ili 10,62 eura mjesečno
PRISTOJBA
HRT-ova pristojba ostaje 80 kuna ili 10,62 eura mjesečno
ZAGREB - Visina mjesečne radiotelevizijske pristojbe za iduću godinu utvrđena je u dosadašnjem iznosu od 80 kuna, odnosno 10,62 eura, potvrđeno je Hini u srijedu s Hrvatske radiotelevizije (HRT).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE