GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NTL poziva OPG-ove: Osiguran izravni otkup voća i povrća na šest lokacija u Hrvatskoj

NTL poziva OPG-ove: Osiguran izravni otkup voća i povrća na šest lokacija u Hrvatskoj
POZIV
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2020 / 14:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Narodni trgovački lanac (NTL) surađuje s više od 1.000 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a domaći proizvodi koje od njih izravno kupuje svakodnevno su dostupni kupcima u 1.500 prodajnih mjesta članica Grupe NTL.

Kroz posljednjih 10 godina NTL kontinuirano razvija suradnju s OPG-ovima, a ovom prilikom još jednom poziva sve zainteresirane domaće proizvođače te uzgajivače voća i povrća da se jave i ugovore izravni otkup njihovih proizvoda, koji je osiguran u svim dijelovima Hrvatske. Samo u proteklih mjesec dana NTL je ostvario suradnju s više od stotinu OPG-ova, čiji su proizvodi obogatili asortiman prodajnih mjesta Grupe NTL diljem Hrvatske.

Bez obzira na količinu njihove proizvodnje, zainteresirani proizvođači mogu se javiti na mail vip@ntl.hr ili mogu telefonski kontaktirati otkupna mjesta NTL-a u Zagrebu, Virovitici, Čakovcu, Metkoviću, Osijeku ili Rijeci te dogovoriti sve detalje otkupa i suradnje.

NTL kroz posljednjih 10 godina aktivno razvija suradnju s domaćim proizvođačima te od OPG-ova izravno otkupljuje njihove proizvode, a u ovim aktualnim i za male proizvođače također teškim okolnostima ta se praksa dodatno intenzivirala te su osigurane i dodatne mogućnosti izravnog otkupa. U prilog tome da je NTL prepoznat kao pouzdan partner malih proizvođača ide i činjenica da je samo u posljednjih mjesec dana ostvareno više od 100 novih suradnji s OPG-ovima.

„Obiteljska poljoprivredna gospodarstva važan su segment poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a kako bi njihov vrijedan rad bio isplativ i kako bi im se pružila potrebna sigurnost važno je osigurati otkup njihovih proizvoda. Svjesni toga, u NTL-u smo već prije deset godina odlučili izravno otkupljivati proizvode od lokalnih proizvođača. Razvili smo iznimno uspješan sustav izravnog otkupa pomoću kojeg u kratkom roku domaće proizvode iznimne kvalitete činimo dostupnima svim kupcima, kroz 1.500 prodajnih mjesta Grupe NTL. Koristi su višestruke i za same proizvođače, stoga se nadamo da će ovu priliku prepoznati i oni s kojima do sada nismo imali priliku surađivati. Želimo i dalje snažno podupirati domaću proizvodnju te širiti mrežu OPG-ova s kojima surađujemo, a kojih je već sada više od 1000.“, rekao je direktor NTL-a Martin Evačić.

NTL-ov sustav izravnog otkupa postao je garancija sigurnog plasmana proizvoda za mnoge OPG-ove, a zahvaljujući ovoj suradnji kupcima NTL-a svakodnevno su dostupni svježi i kvalitetni domaći prehrambeni proizvodi.

Osim mailom, proizvođači zainteresirani za suradnju mogu se javiti najbližem otkupnom mjestu NTL-a i telefonski: Zagreb 01 2451 475; Metković 020 685 451; Osijek 031 226 621; Rijeka 051 256 368; Virovitica 033 726 113 i Čakovec 040 390 238.

Tagovi: Narodni trgovački lanac, Martin Evačić, OPG-ovi, obiteljska poljoprivredna gospodarstva
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE