GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi mandat članovima Uprave Atlantic Grupe

Novi mandat članovima Uprave Atlantic Grupe
MANDAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2021 / 13:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na jučer održanoj sjednici Nadzornog odbora društva Atlantic Grupa d.d., Predsjednik Uprave Emil Tedeschi te članovi Uprave,

 Potpredsjednik Grupe za Korporativne aktivnosti Neven Vranković i Potpredsjednik Grupe za Financije, nabavu i investicije Zoran Stanković, ponovno su izabrani na daljnji mandat u trajanju od tri godine u Upravi Društva, počevši od dana isteka tekućeg mandata, odnosno, od 5. siječnja 2022.

Nadzorni odbor je na sjednici usvojio i prijedlog Odluke za izbor Dr. Vesne Nevistić i Zorana Vučinića za nove članove Nadzornog odbora Društva, koji će se uputiti Glavnoj skupštini Društva na usvajanje.

Usvajanjem navedene Odluke od strane Glavne skupštine, sastav Nadzornog odbora, od postojećih sedam članova, bio bi proširen na devet članova Nadzornog odbora. Glavna skupština Društva zakazat će se za dan 20. siječnja 2022. Poziv za Glavnu skupštinu s prijedlozima odluka kojoj se istoj predlažu radi usvajanja, objavit će se javnosti u rokovima i na način određen zakonskim propisima.

Tagovi: Atlantic Grupa, Mirna, Emil Tedeschi, Zoran Stanković, Neven Vranković, Vesna Nevistić, Zoran Vučinić
PROČITAJ I OVO
Zaključena prodaja Optima Telekoma
FINALIZACIJA
Zaključena prodaja Optima Telekoma
ZAGREB -  HT holding (društvo u 100% vlasništvu HT-a) prenio 17,41% dionica Optime, a Zagrebačka banka 36,90% dionica Optime na Telemach Hrvatska d.o.o. koji time stječe ukupno 54,31% dionica Optime.
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
DOKAPITALIZACIJA
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
ZAGREB - Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar uspješno je završena dokapitalizacija Dalekovoda d.d..
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
NAKNADA
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
ZAGREB - Autobusni prijevoznici traže da im se se isplati trošak hladnog pogona u vrijednosti od barem 50 posto ugovorenog iznosa s državom, jer imaju velike troškove budući da su zbog zatvaranja škola ostali bez ugovorenog i očekivanog prihoda.
Atlantic Grupa poboljšala očekivanja poslovnih rezultata za 2021.
OČEKIVANJA
Atlantic Grupa poboljšala očekivanja poslovnih rezultata za 2021.
ZAGREB - Društvo procjenjuje da će uslijed boljih od očekivanih prodajnih rezultata u zadnja dva mjeseca 2021. godine ukupan rast prihoda od prodaje za 2021. godinu iznositi oko 8,5%.
Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
LITIJ
Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
ZAGREB - Vlada Srbije ukinula je u četvrtak uredbu o prostornom planu područja za eksploataciju i preradu rude litija, te sve dozvole i uredbe vezane uz kompaniju "Rio Tinto", izjavila je premijerka Ana Brnabić.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE