GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova božićna priča Udruge za sindrom Down Zagreb i Zvijezde

Nova božićna priča Udruge za sindrom Down Zagreb i Zvijezde
DOBRE PRIČE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.12.2020 / 08:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - I ovih blagdana Udruga za sindrom Down Zagreb i Zvijezda pripremili su božićnu ediciju Zvijezdina suncokretova s jedinstvenom limitiranom etiketom. Duh Božića oslikao je štićenik udruge Vitomir Pavković, a Zvijezdino suncokretovo ulje sa snježnim motivima potražite na policama trgovina početkom prosinca.

Etikete s crtežima djece iz Udruge za sindrom Down Zagreb sad već tradicionalno krase Zvijezdino suncokretovo ulje, a ove godine etiketa je otisnuta na pakiranju od 1,2 L.

Uz podršku kreativnim radionicama kroz donaciju pribora i materijala, Zvijezda podupire rad udruge i kroz novčane donacije.

- Blagdani će nam svima ove godine izgledati drugačije nego što smo navikli i zato nam je posebno važno očuvati male tradicije na koje situacija u kojoj se nalazimo ne može utjecati. Takva je tradicija i naše prijateljstvo s Udrugom za sindrom Down Zagreb, izjavila je Jasna Pulić, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Udruga za sindrom Down Zagreb brine o više od stotinu djece kroz brojne radionice, savjetovanje, terapije i projekte koji potiču puno uključivanje osoba sa sindromom Down u svakodnevni život.

Zvijezdino suncokretovo ulje nalazi se u gotovo svakom kućanstvu i više godina za redom proglašeno je najsnažnijim domaćim brendom prema istraživanju Ipsos Puls – Brand Score*.

IZVOR: Ipsos BRANDpuls / BRANDscore 2019.
*Indikator snage branda izračunat na temelju marketinških indikatora performansi branda koji se kontinuirano prikupljaju u BRANDpuls istraživanju agencije Ipsos.

Tagovi: Udruga za sindrom Down Zagreb, Jasna Pulić, Zvijezda
PROČITAJ I OVO
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE