GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije

NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.11.2022 / 16:31
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Nakon pokretanja leasing društva NLB Lease&Go na slovenskom tržištu u proljeće 2020. godine, slovenska NLB Grupa nedavno je osnovala leasing kuća s ovim imenom u Sjevernoj Makedoniji a dobivena su sva regulatorna odobrenja za kupnju leasing subjekta u Srbiji.

Leasing je jedna od strateških djelatnosti NLB Grupe, vodeće bankarsko-finansjske grupacije sa sjedištem i ekskluzivnim strateškim interesom u matičnoj regiji jugoistočne Europe, koja svoje klijente podržava univerzalnim rješenjima kroz maloprodajno, korporativno i investicijsko bankarstvo.

Usluge leasinga koje nudi članica NLB Grupe NLB Lease&Go Ljubljana, nadopunjuju usluge kreditiranja banke i omogućavaju građanima i pravnim osobama odabir opcije koja najbolje odgovara njihovim potrebama, situaciji i preferencijama.

Tvrtka naime nudi financijski i operativni leasing pokretnina, što uključuje osobna vozila, laka i teška teretna vozila te opremu. Isti model i strategije primjenjivat će se i na novim tržištima.

Očekuje se da će obje tvrtke s prvim aktivnostima krenuti idućeg mjeseca te odlučnije ući na svoja tržišta u siječnju 2023. godine.

- Usluge leasinga dobro odgovaraju potrebama klijenata, stoga ne čudi što smo ovu djelatnost odlučili postupno proširiti i na druga tržišta na kojima posluje naša Grupa, objašnjava predsjednik Uprave NLB-a Blaž Brodnjak. - Vjerujemo da će leasing ponovno postati značajan dio Grupe. Planirano je da će leasing u svojoj zreloj fazi pridonijeti više od 1 milijarde eura ukupnoj imovini Grupe, kroz organski i potencijalno i anorganski rast. Cilj nam je da NLB Lease&Go u idućim godinama postane jedna od vodećih kompanija u području pokretnina i da igra važnu ulogu u mobilnosti na svakom tržištu.

Tagovi: NLB Lease&Go, NLB Grupa, Nova ljubljanska banka
PROČITAJ I OVO
Filpović dao 30.000 eura tvrtki s jednim zaposlenim da popisuje proizvode
KONTROVERZE
Filpović dao 30.000 eura tvrtki s jednim zaposlenim da popisuje proizvode
ZAGREB - Prije tjedan dana iz Filipovićevog Ministarstva gospodarstva na stranicu Kretanje cijena ubacili su i cijene iz sedam trgovačkih lanaca koji im nisu htjeli dostavljati cijene.
Dars lani s većim prihodom i dobiti
RAST
Dars lani s većim prihodom i dobiti
LJUBLJANA - Tvrtka Dars lani je ostvarila 494,5 milijuna eura prihoda, što je oko pet posto više nego godinu prije. Neto dobit zaustavila se na 135,1 milijun eura, dok je u 2021. iznosila 112,7 milijuna eura, navodi se u nerevidiranom izvješću o poslovanju koje je Dars danas objavio na stranicama Ljubljanske burze.
PIK Rijeka prodaje i pekaru na Vežici
PRODAJA
PIK Rijeka prodaje i pekaru na Vežici
RIJEKA – Nakon Tonke, i miris riječkog kruha nestat će iz grada, a vrijeme će pokazati koliko se (i) ovog puta može vjerovati najavama Gina Pastorčića, direktora PIK-a, da se proizvodnja kruha i tjestenine samo seli izvan Rijeke, na Kukuljanovo.
Zračna luka Pula ponovo otvorena
OTVORENJE
Zračna luka Pula ponovo otvorena
PULA - Pulska Zračna luka od sutra će ponovno biti otvorena za sav promet, a promet će se, izuzev leta Croatia Airlines OU631 Pula – Zagreb u šest sati ujutro, odvijati po redovnom redu letenja, priopćili su večeras iz Zračne luke Pula.
Ryanair obustavlja letove iz Tuzle
POTEZI
Ryanair obustavlja letove iz Tuzle
TUZLA - Između aviokompanije Ryanair i Direkcije za civilno zrakoplovstvo BiH (BHDCA) nastao je problem, koji se odražava na saradnju sa Međunarodnim aerodromom Tuzla.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE