GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Njemački Ireks kupio udjel u Glaziru

Njemački Ireks kupio udjel u Glaziru
UDJEL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.10.2022 / 09:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Privatna tvrtka Glazir d.o.o. iz Rugvice, Hrvatska, i međunarodni koncern u obiteljskom vlasništvu Ireks GmbH iz Kulmbacha, Njemačka, jedan od vodećih svjetskih proizvođača u pekarskoj industriji, potpisali su ugovor o kupoprodaji poslovnog udjela Glazira d.o.o.

Ulazak Ireks GmbH u vlasničku strukturu Glazira d.o.o. prvenstveno predstavlja novi oblik dosadašnje suradnje dviju uspješnih tvrtki u pekarskoj i slasčarskoj industriji s ciljem osnaživanja njihove pozicije na novim tržišma putem širenja prodajnih kanala. Glazir d.o.o. nastavlja djelovati kao zasebno i neovisno društvo zadržavajući svoja načela poslovanja te partnere koji čine najveću vrijednost profesionalnog uspjeha.

Glazir d.o.o. prisutan je na tržištu cijele Hrvatske, a trenutno se preko 65 posto proizvoda plasira u zemlje šire regije i srednje Europe. Tvrtkom će nastavi upravlja postojeća Uprava društva, a zajedno sa svojim zaposlenicima te uhodanom mrežom distributera nastavit će opsluživati dugogodišnje kupce fokusirajući se istovremeno na korištenje potencijala novih prodajnih kanala i novih tržišta.

Tagovi: Ireks, Glazir D.O.O.
PROČITAJ I OVO
Mate Štetić novi član Uprave Atlantic Grupe
KARIJERE
Mate Štetić novi član Uprave Atlantic Grupe
ZAGREB - Na sjednici Nadzornog odbora Atlantic Grupe d.d., održanoj 06. i 07. prosinca 2022, Nadzorni odbor je donio odluku o imenovanju Mate Štetića za člana Uprave Atlantic Grupe d.d., s početkom mandata 08. prosinca 2022., u trajanju od 3 godine.
HRT-ova pristojba ostaje 80 kuna ili 10,62 eura mjesečno
PRISTOJBA
HRT-ova pristojba ostaje 80 kuna ili 10,62 eura mjesečno
ZAGREB - Visina mjesečne radiotelevizijske pristojbe za iduću godinu utvrđena je u dosadašnjem iznosu od 80 kuna, odnosno 10,62 eura, potvrđeno je Hini u srijedu s Hrvatske radiotelevizije (HRT).
NO Valamara odobrio investicije za 2023. godinu
INVESTICIJE
NO Valamara odobrio investicije za 2023. godinu
POREČ - Jučer, 6. prosinca 2022. godine, Nadzorni odbor Valamar Riviere je odobrio Poslovni plan (Budget) za 2023. godinu koji uključuje i kapitalne investicije u planiranom iznosu od 25,95 milijuna EUR-a.
U Hrvatskoj 97 posto poduzeća upotrebljava računala s pristupom internetu
STATISTIKA
U Hrvatskoj 97 posto poduzeća upotrebljava računala s pristupom internetu
ZAGREB - U Hrvatskoj 97 posto poduzeća upotrebljava računala s pristupom internetu, 69 posto ih ima vlastitu mrežnu stranicu, a 94 posto upotrebljava neki oblik fiksne širokopojasne veze, podaci su Državnog zavoda za statistiku iz istraživanja vezanog uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija (IKT) u poduzećima u 2022. godini.
Badel 1862 ponovno poboljšao primanja zaposlenika
PLAĆE
Badel 1862 ponovno poboljšao primanja zaposlenika
ZAGREB - Badel 1862 ove godine bilježi 160 godina poslovanja te je tim povodom donesena odluka o isplati posebne nagrade zaposlenicima u iznosu od 1200 kuna neto. Nagrada će biti isplaćena u prosincu s isplatom plaće za studeni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE