GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nikolina Silov Konjevoda nova direktorica Procter&Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju

Nikolina Silov Konjevoda nova direktorica Procter&Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.05.2021 / 10:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Procter&Gamble imenovao je Nikolinu Silov Konjevoda za generalnu direktoricu Procter&Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju, objavljeno je iz kompanije.

Nikolina Silov Konjevoda je karijeru u Procter&Gambleu započela prije 15 godina tijekom kojih je od voditeljice lokalnih prodajnih timova i voditeljice kategorije proizvoda za njegu odjeće, napredovala do direktorice u kategoriji proizvoda za osobnu higijenu na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike.

Niz vodećih pozicija na regionalnim tržištima Nikolina Silov Konjevoda je nastavila preuzimanjem pozicije direktorice distributera na tržištima Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Preciznost i odgovornost u poslovanju, te veliko iskustvo u vođenju timova doveli su je prije tri godine do mjesta komercijalne direktorice za tržišta Mađarske, Slovenije i Hrvatske. U novoj ulozi direktorice Procter&Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju Nikolina Silov Konjevoda će biti zadužena za daljnji razvoj ovih dvaju tržišta, ali i uvođenje brojnih inovacija koje su zacrtane u programu pod nazivom “Ambition 2030”. Jedan od ciljeva programa je korištenje do 100% reciklirane plastike u 10-godišnjem roku, a kompanija planira i korištenje do 100% obnovljive energije u svojim proizvodnim pogonima. U svim europskim proizvodnim pogonima već se koristi 100% obnovljiva energija. Pri tome će P&G nastaviti graditi povjerenje kroz transparentnost poslovanja, razvijanje novih tehnologija do kojih dolaze P&G-jevi znanstvenici i implementaciju najboljih praksi prilikom donošenja proizvoda na tržište.

“Tri su glavna područja na koja ćemo se dodatno koncentrirati u izazovnom periodu koji je pred nama: inovacije koje nam čine svakodnevicu jednostavnijom, a higijenu i zaštitu zdravlja pristupačnijom u vremenima pandemije. Inovacije su već zauzele svoje mjesto u proizvodnji, razvoju proizvoda i pristupu kupcima. Procter&Gamble, kao snaga za dobro, svojim djelovanjem kroz održivost nastavlja pomagati onima koji neumorno rade na zaštiti okoliša. U sklopu nove Citizenship kampanje „Lead with Love“ provodi se i program „Acts of Good 2021“ koji promiče održivost, potporu u zajednici, te poduzetničke inovacije. Kroz društveno odgovorne lokalne aktivnosti nastavljamo pomagati najosjetljivijim članovima našeg društva i svima onima koji se nalaze na prvoj crti borbe protiv pandemije“, izjavila je Nikolina Silov Konjevoda.

U Hrvatskoj i Sloveniji brendovi Procter&Gamblea već godinama zauzimaju vodeće pozicije u svojim kategorijama među potrošačima na oba tržišta. Ariel, Pampers, Gillette, Oral-B, Pantene, Head&Shoulders, Jar, Always, Lenor i brojni drugi proizvodi su među vodećim robnim markama koje hrvatski i slovenski potrošači s povjerenjem koriste dugi niz godina i čije lokalne aktivnosti podržavaju kupnjom u partnerskim trgovačkim lancima.

P&G služi potrošačima širom svijeta s jednim od najjačih portfelja pouzdanih, kvalitetnih, vodećih marki, uključujući Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Gillette®, Head & Shoulders®, Herbal Essences®, Jar®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® i Tide®. P&G-ova predstavništva prisutna su u 70-ak zemalja diljem svijeta. Za najnovije vijesti i ostale informacije o P&G-ju i njegovim markama posjetite www.pg.com

Tagovi: Nikolina Silov Konjevoda, Procter&Gamble
PROČITAJ I OVO
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE