GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NEXE-u međunarodni certifikat kvalitete

NEXE-u međunarodni certifikat kvalitete
CERTIFIKAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 10:39
Autor: SEEbiz
NAŠICE - Tvornica cementa i vodeći proizvođač, prijevoznik i ugrađivač svježeg betona u Republici Hrvatskoj NEXE d.d, nagrađena je međunarodnim „ICERTIAS Customers’ Friend” certifikatom čime je prepoznata vrhunska razina usluge tvrtke.

Certifikat „Prijatelj kupaca“, koji dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu u Švicarskoj, certifikacijski je program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo tvrtke, proizvodi i usluge koji svojim kupcima nude provjereno vrhunsko iskustvo.

Međunarodna organizacija ICERTIAS se tijekom analize fokusirala na kvalitetu odnosa tvornice NEXE sa svojim kupcima, odnosno klijentima, zaposlenicima, poslovnim partnerima, i općenito na cjelokupan imidž tvornice cementa NEXE u Hrvatskoj. Tijekom istraživanja, analiza se provodila kroz četiri temeljna „stupa“ – reputacija, komunikacija i društvene mreže, korisničko iskustvo te povjerenje – ali i kroz dodatne podskupine koje je potrebno zadovoljiti. U konačnici, NEXE je dobio međunarodni certifikat zahvaljujući visokim ocjenama u ukupno 21 kategoriji.

„Čast nam je što je i na ovaj način prepoznata kvaliteta naših usluga. Uz kvalitetu proizvoda, prioriteti u poslovanju tvornice NEXE oduvijek su nam zadovoljstvo kupaca te naših zaposlenika. Pristup koji primjenjujemo i zahvaljujući kojem nam je međunarodna organizacija ICERTIAS dodijelila međunarodni certifikat „Prijatelj kupaca“, rezultirao je brojnim partnerskim odnosima i dugogodišnjim poslovnim suradnjama“, istaknuo je Josip Ergović, član Uprave NEXE d.d.

Tvornica cementa NEXE d.d. redovito prati kvalitetu proizvoda i nove trendove u proizvodnji kako bi unaprijedila svoje poslovanje na zadovoljstvo svojih klijenata, te provodi poboljšanja na području tehničko-tehnoloških procesa, uvodi nove, ali i poboljšava postojeće proizvode. Najnoviji trendovi prate se i u procesu pakiranja, pa je NEXE prva tvornica u regiji koja je instalirala liniju pakiranja koja omogućava ultrazvučno potpuno zatvaranje vreća i čiju tehnologiju odlikuje minimiziranje rasipanja cementa prilikom paletizacije, pri utovaru i istovaru, i općenito prilikom manipulacije proizvodom čime se osigurava čišći radni okoliš, što dovodi do bolje ekološke prihvatljivosti ovakve ambalaže. Sve te novosti u proizvodnom programu, ambalaži, mogućnostima otpreme, zahtjevima obvezujuće zakonske regulative i slično, prodajni predstavnici ažurno komuniciraju kupcima putem raznih kanala u svim zemljama u koje NEXE izvozi svoje proizvode.

Tagovi: Nexe Grupa, Nexe, Josip Ergović, ICERTIAS Customers Friend
PROČITAJ I OVO
Europske narudžbe pomogle Alstomu na kraju 2021.
NARUDŽBE
Europske narudžbe pomogle Alstomu na kraju 2021.
PARIZ - Francuski proizvođač vlakova Alstom izvijestio je o rastu prihoda u zadnja tri mjeseca 2021. godine zahvaljujući nizu naružbi u Europi, istaknuvši jaču tržišnu poziciju nakon kupnje poslovanja sa željezničkom opremom kanadskog Bombardiera.
Đoković vlasnik danske kompanije koja razvija lijek protiv korone
OTKRIĆA
Đoković vlasnik danske kompanije koja razvija lijek protiv korone
ZAGREB - Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković vlasnik je danske kompanije QuantBioRes koja razvija terapiju protiv covida-19, potvrdio je generalni direktor kompanije za agenciju Reuters.
EK Deutsche Telekomu mora platiti kompenzaciju za neisplaćene kamate
KOMPENZACIJA
EK Deutsche Telekomu mora platiti kompenzaciju za neisplaćene kamate
LUXEMBOURG - Europska komisija mora Deutsche Telekomu platiti kompenzaciju za neisplaćene kamate na preplaćeni iznos kazne koju mu je izrekla zbog kršenja europskih propisa o ravnopravnom tržišnom natjecanju, presudio je Opći sud EU-a.
Butković: Ove godine bit će pokrenuta nabava šest brodova za Jadroliniju
BRODOVI
Butković: Ove godine bit će pokrenuta nabava šest brodova za Jadroliniju
ZAGREB - Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković najavio je u srijedu tijekom saborskog aktualnog prijepodneva da će ove godine biti pokrenuta nabava šest novih brodova za Jadroliniju od kojih će jedan biti namijenjen za liniju koja spaja Šipan, Lopud, Koločep i Dubrovnik.
Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada HolidayCheck Special Award 2022
NAGRADE
Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada HolidayCheck Special Award 2022
POREČ – Valamar Padova Hotel 4* i Valamar Parentino Hotel 4* odabrani su među sedam najboljih hotela u Hrvatskoj prema ocjenama gostiju poznatog portala za rezervaciju smještaja i ostavljanje recenzija, HolidayCheck.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE