GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NEXE-u međunarodni certifikat kvalitete

NEXE-u međunarodni certifikat kvalitete
CERTIFIKAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 10:39
Autor: SEEbiz
NAŠICE - Tvornica cementa i vodeći proizvođač, prijevoznik i ugrađivač svježeg betona u Republici Hrvatskoj NEXE d.d, nagrađena je međunarodnim „ICERTIAS Customers’ Friend” certifikatom čime je prepoznata vrhunska razina usluge tvrtke.

Certifikat „Prijatelj kupaca“, koji dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu u Švicarskoj, certifikacijski je program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo tvrtke, proizvodi i usluge koji svojim kupcima nude provjereno vrhunsko iskustvo.

Međunarodna organizacija ICERTIAS se tijekom analize fokusirala na kvalitetu odnosa tvornice NEXE sa svojim kupcima, odnosno klijentima, zaposlenicima, poslovnim partnerima, i općenito na cjelokupan imidž tvornice cementa NEXE u Hrvatskoj. Tijekom istraživanja, analiza se provodila kroz četiri temeljna „stupa“ – reputacija, komunikacija i društvene mreže, korisničko iskustvo te povjerenje – ali i kroz dodatne podskupine koje je potrebno zadovoljiti. U konačnici, NEXE je dobio međunarodni certifikat zahvaljujući visokim ocjenama u ukupno 21 kategoriji.

„Čast nam je što je i na ovaj način prepoznata kvaliteta naših usluga. Uz kvalitetu proizvoda, prioriteti u poslovanju tvornice NEXE oduvijek su nam zadovoljstvo kupaca te naših zaposlenika. Pristup koji primjenjujemo i zahvaljujući kojem nam je međunarodna organizacija ICERTIAS dodijelila međunarodni certifikat „Prijatelj kupaca“, rezultirao je brojnim partnerskim odnosima i dugogodišnjim poslovnim suradnjama“, istaknuo je Josip Ergović, član Uprave NEXE d.d.

Tvornica cementa NEXE d.d. redovito prati kvalitetu proizvoda i nove trendove u proizvodnji kako bi unaprijedila svoje poslovanje na zadovoljstvo svojih klijenata, te provodi poboljšanja na području tehničko-tehnoloških procesa, uvodi nove, ali i poboljšava postojeće proizvode. Najnoviji trendovi prate se i u procesu pakiranja, pa je NEXE prva tvornica u regiji koja je instalirala liniju pakiranja koja omogućava ultrazvučno potpuno zatvaranje vreća i čiju tehnologiju odlikuje minimiziranje rasipanja cementa prilikom paletizacije, pri utovaru i istovaru, i općenito prilikom manipulacije proizvodom čime se osigurava čišći radni okoliš, što dovodi do bolje ekološke prihvatljivosti ovakve ambalaže. Sve te novosti u proizvodnom programu, ambalaži, mogućnostima otpreme, zahtjevima obvezujuće zakonske regulative i slično, prodajni predstavnici ažurno komuniciraju kupcima putem raznih kanala u svim zemljama u koje NEXE izvozi svoje proizvode.

Tagovi: Nexe Grupa, Nexe, Josip Ergović, ICERTIAS Customers Friend
PROČITAJ I OVO
Ugostitelji u Gospiću oslobođeni poreza na potrošnju za 2021.
POZITIVNO
Ugostitelji u Gospiću oslobođeni poreza na potrošnju za 2021.
GOSPIĆ - Grad Gospić oslobodio je ugostitelje na svom području plaćanja poreza na potrošnju za 2021. kako bi im pomogao ublažiti negativne posljedice pandemije na poslovanje te pomogao u osiguranju održivosti poslovanja i radnih mjesta u ugostiteljstvu, izvijestili su u četvrtak iz Grada Gospića.
Mađarska odobrila AstraZenecino i rusko cjepivo protiv covida-19
CJEPIVA
Mađarska odobrila AstraZenecino i rusko cjepivo protiv covida-19
BUDIMPEŠTA - Mađarski regulator za lijekove dao je inicijalno odobrenje za korištenje AstraZenecinog i ruskog cjepiva protiv covida-19, potvrdio je u četvrtak šef ureda premijera Viktora Orbana.
Končar ove godine računa na više od tri milijarde kuna prihoda
STOTA OBLJETNICA
Končar ove godine računa na više od tri milijarde kuna prihoda
ZAGREB - Regionalni lider u području elektroindustrije, Grupa KONČAR, 24. siječnja slavi 100. obljetnicu poslovanja tijekom kojeg se nametnula kao jedan od najvećih hrvatskih izvoznika te kao jedna od najdugovječnijih hrvatskih kompanija.
Orbico i Adris napustili Hrvatsku udrugu poslodavaca
HUP
Orbico i Adris napustili Hrvatsku udrugu poslodavaca
ZAGREB - Orbico i Adris, dvije od najmoćnijih članica, izašle su iz Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), piše u četvrtak Večernji list navodeći da izlazak najavljuju i druge tvrtke među kojima i Fortenova.
cargo-partner donirao dvanaest stambenih kontejnera žrtvama potresa u Hrvatskoj
DONACIJA
cargo-partner donirao dvanaest stambenih kontejnera žrtvama potresa u Hrvatskoj
ZAGREB - Timovi cargo-partnera iz cijele regije udružili su se kako bi pomogli obiteljima čiji su domovi uništeni u potresu u Hrvatskoj 29. prosinca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE