GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

New Moment PR agencija godine u kategoriji velikih agencija

New Moment PR agencija godine u kategoriji velikih agencija
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.10.2020 / 10:04
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - New Moment je proglašen je PR Agencijom godine u kategoriji velikih PR agencija na tradicionalnoj godišnjoj dodeli nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću.

Ove godine pristiglo je 60 radova, a New Moment je, osim nagrade za PR Agenciju godine, osvojio još sedam nagrada za najbolje projekte u prethodnoj godini u sledećim kategorijama: Interne komunikacije za projekat Tresiba kompanije Novo Nordisk, nagradu u kategoriji Brend PR za projekat Lavovski za orlove kompanije Carlsberg Srbija, nagradu u kategoriji Integrisane kampanje za projekat Mančester junajted Škola fudbala kompanije Eurobank, nagradu u kategoriji Javna uprava za projekat Svečano otvaranje trening centra NAJU Nacionalna akademija za javnu upravu, nagradu u kategoriji Lokalizacija međunarodne kampanje za projekat Always at home kompanije P&G, nagradu u kategoriji Niskobudžetni projekat komunikacije za projekat NELI i nagradu u kategoriji PR događaj za projekat Nespresso launch kompanije Nespresso.

Povodom nagrade za Agenciju godine obratili su se direktorka New Moment PR Agencije, Katarina Todosijević i predsednik regionalne New Moment kompanije Žarko Sakan.

“Preponosni smo na ovu nagradu, njen značaj je još veći jer dolazi u godini kada je PR struka najizloženija. Kao i svake godine konkurencija je bila velika, na vrata DSOJ pristiglo je dosta dobrih radova, pa je za naš tim samim tim još značajniji uspeh što smo osvojili ovu laskovu titulu. Dobar tim je nešto što uvek pobeđuje, a ja sam srećna što imam i zvanično najbolji u zemlji. Trudićemo se da i u vremenu koje dolazi opravdamo poverenje žirija koji nam je dodelio priznanje,” izjavila je Katarina Todosijević PR agency director.

“Živimo i stvaramo u veoma izazovnom vremenu i moramo da se prilagođavamo novim uslovima i u našoj industriji i u svetu, a ova nagrada je izuzetno veliki uspeh za našu agenciju i daje nam podstrek i uverava nas da idemo u dobrom smeru. Uvek težimo globalnom uspehu, ali ipak smo najsrećniji kada naš rad prepoznaju i kod kuće,“ izjavio je Žarko Sakan, direktor agencije New Moment New Ideas Company.

New Moment PR je deo kompanije New Moment New Ideas Company, koja posluje u 10 zemalja Jugoistočne Evrope, sa tradicijom dugom preko 30 godina. Jedna je od vodećih agencija za integralne marketing komunikacije i najnagrađivanija u regionu. U svom sastavu Agencija ima ATL, BTL, PR, Digital, Dizajn studio i New Moment Production.

Tagovi: New Moment, Katarina Todosijević, Eurobank, Novo Nordisk, Žarko Sakan, Carlsberg Srbija, Manchester United, Huawei,
PROČITAJ I OVO
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
ZAPOŠLJAVANJE
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
BERLIN - Njemački odjel konzultantske tvrtke Boston Consulting Group (BCG) planira ove godine zaposliti više od tisuću novih zaposlenika u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i istočnoj Europi.
Air Serbia od danas povezuje Beograd i Mostar
LETOVI
Air Serbia od danas povezuje Beograd i Mostar
BEOGRAD - Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara.
Ryanair na meti istrage u Italiji zbog dominantne tržišne pozicije
ISTRAGA
Ryanair na meti istrage u Italiji zbog dominantne tržišne pozicije
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja otvorio je istragu protiv Ryanaira zbog moguće zlouporabe dominantnog položaja koja je nanijela "ozbiljnu i nepopravljivu" štete putničkim agencijama, drugim prijevoznicima i putnicima, izvijestile su u ponedjeljak novine Il Messaggero.
Dioničari U.S. Steela prihvatili japansku ponudu unatoč Bidenovom protivljenju
ZELENO SVJETLO
Dioničari U.S. Steela prihvatili japansku ponudu unatoč Bidenovom protivljenju
NEW YORK - Vlasnici američkog proizvođača čelika U.S. Steela prihvatili su 14.9 milijardi dolara vrijednu ponudu Nippon Steela, utirući put japanskom vlasniku, unatoč crvenom svjetlu Bijele kuće i kritikama sindikata.
Walmart varao kupce na mesu
PREVARE
Walmart varao kupce na mesu
NEW YORK - Poznati američki lanac trgovina "Walmart" nagodio se za 45 milijuna dolara nakon tužbe u kojoj su ga potrošači optuživali da je godinama varao mjere mesa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE