GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Neto dobit Luke Bar u prvom kvartalu 57.000 eura

Neto dobit Luke Bar u prvom kvartalu 57.000 eura
U PLUSU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2019 / 21:28
Autor: SEEbiz / RTCG
BAR - Luka Bar je u prvom kvartalu ove godine ostvarila neto dobit od 57,45 hiljada eura, dok je u istom periodu prošle zabilježila gubitak od 161,51 hiljadu eura.

Poslovni prihodi kompanije su, prema podacima iz konsolidovanog izvještaja o poslovanju koji je objavljen na sajtu Montenegroberze, na kraju marta iznosili 1,84 miliona eura, što je 14,2 odsto manje nego u uporednom periodu.

Poslovni rashodi Luke Bar su pali blago na 2,28 miliona eura. Troškovi zarada, naknada i ostali lični rashodi iznosili su 1,42 miliona eura, amortizacije i rezervisanja 316,05 hiljada eura, a materijala 348,39 hiljada eura. Ostali poslovni rashodi iznosili su 161,26 hiljada eura.

Ukupna aktiva kompanije na kraju marta je vrijedila 60,35 miliona eura, što je oko 20 odsto manje nego u uporednom periodu.

Akumulirani gubitak kompanije iznosi 23,41 milion eura, dugoročna rezervisanja i obaveze 2,56 miliona eura, a kratkoročna 2,66 miliona eura.

Većinski vlasnik Luke Bar je država sa 54,05 odsto akcija.

Iza EK-Zbirnog kastodi računa 1 krije se, prema podacima Centralne depozitarne agencije, vlasnik 2,61 odsto akcija, a iza CK-Zbirnog kastodi računa 1 vlasnik 2,39 odsto dionica. Fondovima Trend i HLT pripada 2,05 odsto, odnosno 1,75 odsto akcija, a Društvu za menadžment poslove i upravljanje nekretninama MIG, 1,18 odsto.
Ostali akcionari imaju manje od jedan odsto udjela.

Tagovi: Luka Bar, Vlada Crne Gore
PROČITAJ I OVO
Kaufland u pet tjedana otkupio gotovo tri tone domaćeg voća i povrća
OTKUP
Kaufland u pet tjedana otkupio gotovo tri tone domaćeg voća i povrća
ZAGREB - Trgovački lanac Kaufland u četvrtak je izvijestio da je od 1. ožujka do danas otkupio gotovo tri tisuće tona domaćeg voća i povrća.
HT otkazao glavnu skupštinu
ODLUKE
HT otkazao glavnu skupštinu
ZAGREB - Uprava Hrvatskog Telekoma, imajući u vidu mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske radiprevencije širenja koronavirusa, jučer je donijela odluku o otkazivanju Glavne skupštine Društva sazvane za dan 29. travnja 2020. godine.
Krka povećava dividendu
DIVIDENDA
Krka povećava dividendu
NOVO MESTO - Nadzorni odbor i Uprava Krke predlažu glavnoj skupštini kompanije da za isplatu dividende namijeni gotovo polovicu lanjske dobiti, odnosno 133,54 milijuna eura.
Samo 15 posto freelancera u medijima zadržalo je poslove
LOŠE VIJESTI
Samo 15 posto freelancera u medijima zadržalo je poslove
ZAGREB - Trećina vanjskih suradnika u medijima ostala je bez svih poslova od početka krize zbog pandemije, 26 posto izgubilo je većinu poslova, a samo 15 posto freelancera u medijima zadržalo je poslove, pokazalo je istraživanje Hrvatskog novinarskog društva i Sindikata novinara Hrvatske.
Bandić: Da me Plenković poslušao, Imunološki bi bio na pragu cjepiva protiv koronavirusa
PORUKE
Bandić: Da me Plenković poslušao, Imunološki bi bio na pragu cjepiva protiv koronavirusa
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručio je u srijedu kako bi, da je uspio dogovoriti strateško partnerstvo s Vladom i tako osigurao funkcioniranje Imunološkog zavoda, već bili na pragu pronalaska cjepiva protiv koronavirusa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE