GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nenad Šlibar imenovan glavnim direktorom za tehniku u Tele2

Nenad Šlibar imenovan glavnim direktorom za tehniku u Tele2
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.12.2019 / 13:09
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nenad Šlibar, koji je obnašao funkciju direktora sektora Mreže i informacijskih tehnologija, imenovan je glavnim direktorom za tehniku u Tele2. 

Novost u organizacijskoj strukturi Tele2 s funkcijom CTO-a potvrđuje daljnju snažnu usmjerenost prema razvoju i unapređenju kvalitete mobilne mreže, poručuju iz te telekomunikacijske tvrtke.

„Kontinuirano činimo korak više kako bi i naša telekomunikacijska infrastruktura ispunjavala očekivanja korisnika i njihove navike korištenja. Stoga mi je drago da se važnost razvoja mreže sada dodatno potvrđuje jednom od najviših pozicija u našem timu. Nenadov doprinos i stručnost zaslužni su da je upravo on imenovan glavnim direktorom za tehniku", rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

U 2020. godini Tele2 planira nastaviti s intenzivnom daljnjom nadogradnjom kapaciteta i proširenjem mreže, s obzirom na to da očekuju kontinuirani rast podatkovnog prometa koji prolazi kroz mobilnu mrežu, u skladu s trendovima i ponašanjem domaćih i inozemnih korisnika.

„Ponosan sam na tim svojih kolega s kojima sam tijekom gotovo dvije godine rada u Tele2 unaprijedio kvalitetu mrežu s potpunom nacionalnom pokrivenošću za 4G brzine. Tempo ulaganja i razvoja nastavili smo i u 2019. godini, a zadnje tromjesečje smo obilježili implementacijom funkcionalnosti Carrier Aggregation koja povezuje postojeće frekvencije u jedinstven mrežni kapacitet i tako korisnicima osiguravamo prosječno veće brzine prijenosa podataka. Taj tehnološki napredak u 4G%2B ujedno pokazuje da smo spremni za sljedeći korak i implementaciju 5G mreže", istaknuo je Nenad Šlibar, glavni direktor za tehniku u Tele2.

Nenad je diplomirao na Fakultetu prometnih znanosti. Profesionalnu stručnost stjecao je tijekom više od 20 godina rada u telekomunikacijskoj industriji, a pridružio se Tele2 početkom 2018. godine.

Tagovi: Nenad Šlibar, Tele2 Hrvatska, Tele2
PROČITAJ I OVO
Hrvatske tvrtke u 2020. očekuju pad prihoda od 13 posto
OČEKIVANJA
Hrvatske tvrtke u 2020. očekuju pad prihoda od 13 posto
ZAGREB - Hrvatske tvrtke nešto su optimističnije od onih iz zemalja iz okruženja kada je u pitanju oporavak, a u ovoj godini u prosjeku očekuju pad prihoda od oko 13 posto, broja zaposlenih za četiri posto, a pad investicija za osam posto, pokazuje istraživanje AmChama u Hrvatskoj i Kearneya predstavljeno u srijedu.
Oporavak Gorenja: Povećan broj porudžbina, jun prvi profitabilni mesec u 2020.
POBOLJŠANJE
Oporavak Gorenja: Povećan broj porudžbina, jun prvi profitabilni mesec u 2020.
BEOGRAD - U poslednjih nekoliko nedelja povećan je broj porudžbina koje je kompanija Hisense Gorenje dobila za avgust, septembar i oktobar.
Siemens dobio od Deutsche Bahna narudžbu za 30 superbrzih vlakova
VLAKOVI
Siemens dobio od Deutsche Bahna narudžbu za 30 superbrzih vlakova
BERLIN - Njemačko državno željezničko poduzeće Deutsche Bahn (DB) naručilo je od tehnološkog diva Siemensa 30 superbrzih vlakova vrijednih milijardu eura (1,14 milijardi dolara), izvijestile su u srijedu kompanije.
Herceg: Prijeti obustava lijekova bolnicama
LIJEKOVI
Herceg: Prijeti obustava lijekova bolnicama
ZAGREB - Predsjednik uprave Medike Jasminko Herceg, najveće domaće veledrogerije, upozorio je u srijedu na moguću obustavu lijekova i potrošnog materijala bolnicama zbog duga veledrogerijama koji u ovom trenutku prelazi ukupno 4,2 milijarde kuna.
Deloitte osvojio nagradu za najboljeg poreznog savjetnika za 2020.
USPJESI
Deloitte osvojio nagradu za najboljeg poreznog savjetnika za 2020.
ZAGREB – Na šesnaestoj dodjeli europskih nagrada časopisa International Tax Review (ITR) u Londonu, Deloitte je osvojio nagradu za najboljeg europskog poreznog savjetnika u Srednjoj i Istočnoj Europi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE