GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Na Vivre.hr započelo ljetno izdanje Crnog petka s popustima do 85%

Na Vivre.hr započelo ljetno izdanje Crnog petka s popustima do 85%
CRNI PETAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.07.2021 / 14:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi predstavlja dugo očekivano ljetno izdanje Crnog petka koje počinje u ponedjeljak, 5. srpnja 2021. u 18:00.

Tako će svi zaljubljenici u uređenje interijera, kao i oni koji žele postati dizajneri vlastitog doma, moći iskoristiti popuste i do 85% na više od 250.000 Vivreovih proizvoda i preko 7.300 koje osiguravaju trgovci na platformi Vivre Marketplace, od čega je njih čak 110.000 dostupno za brzu dostavu.

Nakon rekordnih rezultata Crnog petka u studenom 2020., za čijeg su trajanja kupci iz ukupno 9 zemalja naručili više od 300.000 proizvoda, svi oni u potrazi za novim kaučima, foteljama, blagovaonskim stolicama, kuhinjskim priborom, rasvjetom, ukrasnim tekstilom te modnim i lifestyle dodacima ponovno imaju razloga za uzbuđenje jer se i ove godine popusti odnose na sve kategorije.

Kako bi dodatno poboljšao korisničko iskustvo i zadovoljio potrebe svojih kupaca, Vivre je nedavno na web stranicu i u aplikaciju uveo funkciju proširene stvarnosti (AR), s ciljem da pratiteljima trendova u uređenju doma olakša odabir proizvoda koji će u potpunosti odgovarati njihovom stilu.

Kupci će moći testirati više od 1.700 proizvoda u digitalnom obliku prije kupnje kako bi se uvjerili da će se odabrani proizvodi idealno uklopiti u njihov dom. Proizvodi s funkcijom proširene stvarnosti dostupni za testiranje mogu se pronaći odabirom filtra 3D model / proširena stvarnost.

“U prvoj polovici ove godine proširili smo naše skladišne kapacitete te istovremeno nastavljamo racionalizirati sustav obrade narudžbi naših vjernih kupaca. Skraćivanje vremena isporuke ostaje prioritet za Vivre i ove godine pa će tako tijekom kampanje Crni petak svi kupci moći uživati ne samo u atraktivnim cijenama, već i u brzoj isporuci kupljenih proizvoda. " izjavio je Andrei Stănescu, glavni komercijalni direktor Vivrea.

Kampanja će se istovremeno odvijati u svih devet zemalja u kojima je Vivre prisutan: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj.

Tagovi: Vivre.hr, Crni petak, Vivre Marketplace
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE