GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mislav Galler imenovan glavnim direktorom prodaje u Tele2

Mislav Galler imenovan glavnim direktorom prodaje u Tele2
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.10.2020 / 10:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB – S bogatim dvadesetogodišnjim radnim iskustvom u prodajnim procesima vodećih kompanija u Hrvatskoj i regiji te na menadžerskim pozicijama, Mislav Galler dolazi u Tele2 na poziciju glavnog direktora prodaje. Menadžmentu Tele2 pridružio se 1. listopada.

Dodatan rast i investicije uvijek su u središtu poslovanja kompanije Tele2, a od proljeća 2020. godine i uz snažnu podršku i sinergiju vlasnika United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi. Tele2 je u 15 godina na tržištu predvodio revoluciju uz promjene i dobrobiti za sve korisnike, a novo pojačanje u prodajnom timu potvrđuje daljnju snažnu usmjerenost prema razvoju i unapređenju kvalitete usluga kompanije. 

Mislav je proteklih gotovo deset godina proveo na rukovodećim mjestima u telekom industriji, primjenjujući različita iskustva stečena na prijašnjim pozicijama, te je sudjelovao u mnogobrojnim transformacijama poslovanja i samih telekomunikacijskih usluga. Protekle dvije godine radio je kao izvršni direktor A1 Makedonija, gdje je uspješno završio proces transformacije i rebrendinga u toj kompaniji. Upravo će njegovo iskustvo u kontekstu transformacije poslovanja znatno doprinijeti nadolazećem razdoblju poslovanja Tele2.

„U 20-godišnjoj karijeri u dva sam navrata u cijelosti mijenjao industriju te sam uvijek nastojao kreativnošću i nepresušnom željom za napretkom unijeti osobnost, iskustvo i novu perspektivu kao dodanu vrijednost za sve dionike. Ljudi donose i stvaraju razliku uz snažno vodstvo i odlučnost, a odlike su uspješnog tima otvorenost i spremnost da se suoči s poslovnim izazovima uz želju za napredovanjem, stvaranjem inovativnih rješenja i novih poslovnih modela. Vjerujem da svojim kvalitetama mogu doprinijeti daljnjem rastu Tele2 i veselim se podijeliti ih sa svojim novim kolegama“, rekao je Mislav Galler, novi glavni direktor prodaje Tele2 Hrvatska.

Mislav je diplomirao na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje „Baltazar Adam Krčelić“ te je poslovnu naobrazbu usavršavao na nekoliko međunarodnih poslovnih škola kao što su Harvard Business School te SingularityU Nordic i Insead. Uz rad na vodećim pozicijama nekoliko uspješnih kompanija, Mislav posebno ističe iskustvo u implementaciji nekoliko poslovnih platformi te vođenje najvećih projekata kao što su uvođenje novog CRM sustava i One Sap ERP rješenja.

Tagovi: Mislav Galler, Tele2 Hrvatska, A1 Makedonija
PROČITAJ I OVO
Cipar želi rasvijetliti vlasništvo nad kompanijama
AMBICIJE
Cipar želi rasvijetliti vlasništvo nad kompanijama
NIKOZIJA - Cipar planira idućih mjeseci uspostaviti registar vlasnika tisuća kompanija i time rasvijetliti netransparentne i složene korporativne strukture iza tvrtki-paravana, koje su ga dovele na loš glas.
Gubitak Lufthanse u četvrtom kvartalu manji od očekivanog
U MINUSU
Gubitak Lufthanse u četvrtom kvartalu manji od očekivanog
BERLIN – Njemačka nacionalna avio-kompanija, Luhthansa, izvijestila je danas da je u četvrtom kvartalu 2020. zabilježila manji gubitak od očekivanog i da predviđa operativni gubitak za 2021. ispod prošlogodišnje razine.
Iberia i TAP Portugal odgodili početak letova prema Zagrebu
LOŠE VIJESTI
Iberia i TAP Portugal odgodili početak letova prema Zagrebu
ZAGREB - Iberia i TAP Portugal odgodili su početak prometovanja na svojim linijama prema Zagrebu. Razlog je vrlo jasan, rast putničke potražnje u ovom trenutku se ne očekuje, što je i logično s obzirom na sve restriktivne mjere i preporuke da se trenutno ne putuje u druge zemlje kako bi se suzbilo širenje globalne pandemije.
Intel izgubio patentni spor, mora platiti preko dvije milijarde dolara
SPOROVI
Intel izgubio patentni spor, mora platiti preko dvije milijarde dolara
NEW YORK - Federalni sud je odredio plaćanje kazne u visini od 2,18 milijardi dolara, no Intel je uložio žalbu.
Ustavni sud odbio zahtjev Mercatora
TRGOVINA
Ustavni sud odbio zahtjev Mercatora
LJUBLJANA - Ustavni sud Slovenije odbio je zahtjev Mercatora da suspendira odredbe Zakona o trgovini do konačne odluke prema kojoj trgovine moraju biti zatvorene nedjeljom i blagdanima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE