GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mihael Furjan novi predsjednik HUP-a

Mihael Furjan novi predsjednik HUP-a
HUP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2021 / 14:03
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na 67. izbornoj Sjednici Vijeća članova HUP-a izabrano je novo vodstvo Udruge. Za predsjednika HUP-a u narednom dvogodišnjem mandatu izabran je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Pliva Hrvatska.

Za predsjednicu Nadzornog odbora HUP-a izabrana je Manuela Šola, osnivačica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij, a za članove Nadzornog odbora Zdravko Plazonić direktor Petasona i Zdravko Jelčić, predsjednik Uprave Spin Valisa. Za članove novog Izvršnog odbora HUP-a izabrani su Darko Markotić, član Uprave Ine, Kristian Krpan, direktor MCZ-a, Renato Radić, predsjednik Uprave Prima namještaja, Mislav Balković, suosnivač i dekan Visokog učilišta Algebre, Boris Drilo, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije HT-a, Petar Šimić, predsjednik Uprave Primaca.

Furjan je zahvalio na podršci i istaknuo da su u HUP-u po prvi puta izbore održane na ovaj način, s mnogo kandidata i transparentno. Čestitao je svima koji su izabrani u Izvršni i Nadzorni odbor.

“Snagu crpimo iz članstva, tisuća članova, 200 000 zaposlenika i 30 granskih udruga. Svi zajedno imamo priliku da HUP učinimo još boljim. Naša svrha je jednostavna, želimo jače hrvatsko gospodarstvo i Hrvatsku u kojoj je poželjno stvarati, investirati i poslovati. Želim podsjetiti i na naše temeljne vrijednosti: odgovornost, kompetencije i solidarnost”, rekao je.

HUP vidi kao transparentan, uključiv, demokratski i otvoren.

“HUP se treba približiti članstvu, želim da se u budućnosti više informacija daje članovima i pozdravljam sve promjene u tom smjeru. Pred nama je da jasno razvijemo ciljeve i strateški smjer u kojem idemo, kako bismo bili najbolji prikaz onoga što Hrvatska može dati”, rekao je među ostalim.

Tagovi: Mihael Furjan, Manuela Šola, Zdravko Jelčić, Spin Valis, Zdravko Plazonić, Hrvatska udruga poslodavaca
PROČITAJ I OVO
PepsiCo najavio proširenje regenerativne poljoprivredne prakse na više od tri miliona hektara
NAJAVE
PepsiCo najavio proširenje regenerativne poljoprivredne prakse na više od tri miliona hektara
BEOGRAD – Kompanija PepsiCo najavila je da planira proširenje regenerativne poljoprivredne prakse na više od tri miliona hektara, što je gotovo jednako ukupnoj poljoprivrednoj površini koju kompanija obrađuje.
United Airlines smanjio gubitak u prvom kvartalu
POBOLJŠANJE
United Airlines smanjio gubitak u prvom kvartalu
NEW YORK - Američka zrakoplovna tvrtka United Airlines zaključila je prvo tromjesečje s nešto manjim gubitkom nego u istom prošlogodišnjem razdoblju, ističući naznake oporavka potražnje za putovanjima.
Veliki redizajn Jamnice
REDIZAJN
Veliki redizajn Jamnice
ZAGREB - Prateći svjetske trendove u održivom poslovanju i pakiranju, Jamnica plus kao lider na tržištu, uvodi ambalažu sa smanjenom gramaturom plastike čime pokazuje svoju predanost brizi za okoliš.
Ryanair pokreće liniju Pula – Poznań
LETOVI
Ryanair pokreće liniju Pula – Poznań
ZAGREB - Najveći europski niskobudžetni avioprijevoznik Ryanair objavio je da otvara novu iz Hrvatske i to između Pule i poljskog Poznańa, a koja će prometovati dva puta tjedno.
Značajni poslovi Energoinvesta u 2021.
POSLOVI
Značajni poslovi Energoinvesta u 2021.
SARAJEVO - Energoinvest je u 2021. godinu ušao sa značajnim ugovorenim poslovima, a prema Planu za ovu godinu se planiraju prihodi u iznosu od cca 200 miliona KM.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE