GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2021 / 17:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dana 20. studenog 2021. u Dvorcu Gjalski održana je svečanost potpisivanja strateške suradnje između Metaverse Worlda i GT Insurance Group.

Strateški sporazum potpisali su Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, i dr. Paul Zhang, predsjednik GT Insurance Groupa.

GT Insurance Group je međunarodna osiguravajuća grupa s 80 godina poslovnog iskustva koja ima podružnice u mnogim zemljama diljem svijeta. Ova je kompanija uspostavila snažan utjecaj na globalnoj razini kroz upravljanje imovinom, zaklade, fondove, digitalno privatno bankarstvo i osiguravajuće poslove.

GT Insurance Group je ojačalo svijest o svojoj globalnoj robnoj marki širenjem svojih osnovnih proizvoda i mogućnosti na globalno tržište.

Širom svijeta, GT Insurance pruža proizvode digitalnog osiguranja putem distributera trećih strana kao što su agenti, banke i brokeri. Riječ je o prvoj grupaciji na svijetu koja je usvojila tehnološku mrežu blockchain, integrirala NFT, DeFi i police osiguranja.

Metaverse World i GT Insurance Group pridržavat će se načela win-win suradnje i zajednički promicati punu i učinkovitu provedbu okvira sporazuma kako bi stvorili diva u Metaverse industriji. U isto vrijeme, GT Insurance Group će Metaverse Worldu osigurati dvije milijarde dolara kredita i jamstava, pružajući profesionalna i sigurna jamstva za sva ulaganja Metaverse Worlda.

Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, predstavio je plan uspostave i razvoja Metaverse Worlda. Metaverse World izdao je prvu NFT digitalnu dionicu na svijetu, a GT Insurance Group će pružiti profesionalne usluge financijskog osiguranja za digitalne dionice kako bi osigurala sigurnost ulaganja. Rendulić polaže velike nade u stratešku suradnju s GT Insurance Group, te je pun očekivanja za win-win razvoj obje strane.

GT Insurance Group pruža sveobuhvatnu kreditnu liniju od dvije milijarde USD, koja pokriva konvencionalno financiranje, novo financiranje, financiranje lanca opskrbe, sveobuhvatno financiranje računa, osiguranje instrumenata financiranja duga, itd., kako bi pomogao Metaverse Worldu da ubrza svoj industrijski izgled i strukturnu transformaciju i nadogradnju ( posebno u sektorima industrije u nastajanju kao što su VR/AR, 5G, blockchain, digitalne razmjene i umjetna inteligencija u industriji Metaverse), izdavanje dugova i spajanja i akvizicije izvan mjesta, implementacija inozemnih rasporeda i razvoj međunarodnih tržišta.

Suradnja dviju strana te kredit i jamstvo koje je GT Insurance dalo Metaverse Worldu označavaju uvod u razvoj Metaverse industrije financiranjem osiguranja. Ova strateška suradnja, s jedne strane, u skladu je s aktualnim trendom digitalnog razvoja; a s druge strane, potpomaže širenje poslovanja i utjecaja robne marke obiju strana.

Tagovi: Metaverse World, GT Insurance Group, Mario Rendulić
PROČITAJ I OVO
Umro Tihomir Premužak, predsjednik Uprave Vetropack Straže
IN MEMORIAM
Umro Tihomir Premužak, predsjednik Uprave Vetropack Straže
KRAPINA - Gospodarstvenik Tihomir Premužak, predsjednik Uprave Vetropack Straže d.d. iz Huma na Sutli, iznenada je umro u 54. godini, potvrdili su u utorak iz te tvrtke.
Allianz ostvario operativnu dobit od 3,5 milijardi eura
U PLUSU
Allianz ostvario operativnu dobit od 3,5 milijardi eura
MUNCHEN - Ukupni prihodi Allianza porasli su za 8,2 posto na 37,1 milijardu eura (u usporedbi s 34,3 milijarde eura iz drugog tromjesečja 2021. godine), ponajviše zahvaljujući segmentu neživotnih osiguranja, koji je zabilježio rast broja polica i povoljan utjecaj cijena.
Pfizer preuzeo Global Blood Therapeutics za 5,4 milijardi dolara
AKVIZICIJE
Pfizer preuzeo Global Blood Therapeutics za 5,4 milijardi dolara
NEW YORK - Pfizer Inc u ponedjeljak je pristao platiti 5,4 milijarde dolara u gotovini za proizvođača lijekova za bolest srpastih stanica Global Blood Therapeutics, jer želi iskoristiti porast prihoda od svog cjepiva i liječenja protiv COVID-19.
Češki fond korak je bliže gradnji marine uz Brodotrogir
INVESTICIJE
Češki fond korak je bliže gradnji marine uz Brodotrogir
ZAGRE - Ono što je namjeravao Danko Končar još kad je prije devet godina preuzeo u privatizaciji posrnuli trogirski škver – sagraditi novu modernu marinu uz Brodotrogir – sada će izgleda realizirati novi vlasnik kojemu je lani Končar prepustio tvrtku Servisni centar Trogir, piše u utorak Večernji list.
BioNTech s rastom neto dobiti od 40%.
SJAJNE BROJKE
BioNTech s rastom neto dobiti od 40%.
BERLIN - Njemački farmaceutski koncern BioNTech ostvario je u prvom polugodištu ove godine 5,37 milijardi eura čiste dobiti, što je 37,2 posto više nego u prvom polugodištu prošle godine, objavila je tvrtka koja je zajedno s Pfizerom razvila jedno od prvih cjepiva protiv covida.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE