GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2021 / 17:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dana 20. studenog 2021. u Dvorcu Gjalski održana je svečanost potpisivanja strateške suradnje između Metaverse Worlda i GT Insurance Group.

Strateški sporazum potpisali su Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, i dr. Paul Zhang, predsjednik GT Insurance Groupa.

GT Insurance Group je međunarodna osiguravajuća grupa s 80 godina poslovnog iskustva koja ima podružnice u mnogim zemljama diljem svijeta. Ova je kompanija uspostavila snažan utjecaj na globalnoj razini kroz upravljanje imovinom, zaklade, fondove, digitalno privatno bankarstvo i osiguravajuće poslove.

GT Insurance Group je ojačalo svijest o svojoj globalnoj robnoj marki širenjem svojih osnovnih proizvoda i mogućnosti na globalno tržište.

Širom svijeta, GT Insurance pruža proizvode digitalnog osiguranja putem distributera trećih strana kao što su agenti, banke i brokeri. Riječ je o prvoj grupaciji na svijetu koja je usvojila tehnološku mrežu blockchain, integrirala NFT, DeFi i police osiguranja.

Metaverse World i GT Insurance Group pridržavat će se načela win-win suradnje i zajednički promicati punu i učinkovitu provedbu okvira sporazuma kako bi stvorili diva u Metaverse industriji. U isto vrijeme, GT Insurance Group će Metaverse Worldu osigurati dvije milijarde dolara kredita i jamstava, pružajući profesionalna i sigurna jamstva za sva ulaganja Metaverse Worlda.

Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, predstavio je plan uspostave i razvoja Metaverse Worlda. Metaverse World izdao je prvu NFT digitalnu dionicu na svijetu, a GT Insurance Group će pružiti profesionalne usluge financijskog osiguranja za digitalne dionice kako bi osigurala sigurnost ulaganja. Rendulić polaže velike nade u stratešku suradnju s GT Insurance Group, te je pun očekivanja za win-win razvoj obje strane.

GT Insurance Group pruža sveobuhvatnu kreditnu liniju od dvije milijarde USD, koja pokriva konvencionalno financiranje, novo financiranje, financiranje lanca opskrbe, sveobuhvatno financiranje računa, osiguranje instrumenata financiranja duga, itd., kako bi pomogao Metaverse Worldu da ubrza svoj industrijski izgled i strukturnu transformaciju i nadogradnju ( posebno u sektorima industrije u nastajanju kao što su VR/AR, 5G, blockchain, digitalne razmjene i umjetna inteligencija u industriji Metaverse), izdavanje dugova i spajanja i akvizicije izvan mjesta, implementacija inozemnih rasporeda i razvoj međunarodnih tržišta.

Suradnja dviju strana te kredit i jamstvo koje je GT Insurance dalo Metaverse Worldu označavaju uvod u razvoj Metaverse industrije financiranjem osiguranja. Ova strateška suradnja, s jedne strane, u skladu je s aktualnim trendom digitalnog razvoja; a s druge strane, potpomaže širenje poslovanja i utjecaja robne marke obiju strana.

Tagovi: Metaverse World, GT Insurance Group, Mario Rendulić
PROČITAJ I OVO
Continental zatvara tvornicu tiskarske gume u Kranju
ZATVARANJE
Continental zatvara tvornicu tiskarske gume u Kranju
KRANJ - Continental zbog loših tržišnih uvjeta zatvara tvornicu za proizvodnju tiskarskih guma u Kranju. Odluka će utjecati na 70 radnih mjesta.
Amerikanci preuzeli manjinske udjele u Pretisu i bugojanskom Binasu
VOJNA INDUSTRIJA
Amerikanci preuzeli manjinske udjele u Pretisu i bugojanskom Binasu
SARAJEVO - Američka kompanija Regulus Global preuzela je 33 posto dionica vogošćanskog Pretisa i manjinski paket dionica bugojskog Binasa.
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
ZAPOŠLJAVANJE
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
BERLIN - Njemački odjel konzultantske tvrtke Boston Consulting Group (BCG) planira ove godine zaposliti više od tisuću novih zaposlenika u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i istočnoj Europi.
Air Serbia od danas povezuje Beograd i Mostar
LETOVI
Air Serbia od danas povezuje Beograd i Mostar
BEOGRAD - Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara.
Ryanair na meti istrage u Italiji zbog dominantne tržišne pozicije
ISTRAGA
Ryanair na meti istrage u Italiji zbog dominantne tržišne pozicije
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja otvorio je istragu protiv Ryanaira zbog moguće zlouporabe dominantnog položaja koja je nanijela "ozbiljnu i nepopravljivu" štete putničkim agencijama, drugim prijevoznicima i putnicima, izvijestile su u ponedjeljak novine Il Messaggero.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE