GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mepas novi distributer Zvijezde, Dijamanta i Belja za BiH

Mepas novi distributer Zvijezde, Dijamanta i Belja za BiH
POSLOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.03.2021 / 08:45
Autor: SEEbiz

SARAJEVO - Tvrtka Mepas, većinski vlasnik osječke Saponije, novi je distributer Zvijezde, Dijamanta i Belja (brend ABC) za tržište Bosne i Hercegovine, izvijestila je Saponia u utorak.

Prirodan proizvod jedinstvene kombinacije minerala od sada se nalazi u ekološki prihvatljivoj boci

S novim partnerima, kako se navodi, Mepas proširuje opseg svojih aktivnosti za što će osigurati i logističku podršku.

Ugovori s novim partnerima, kojima se osigurava rast poslovanja na tržištu BiH u 2021. godini, znače početak suradnje između kompanija.
U priopćenju se navodi kako će novi ugovor imati sinergijsko djelovanje i na imidž brendova Saponije i drugih Mepasovih principala.

Distributer Saponije, Mepas, posebno radi na unaprjeđenju logističke podrške, te ima četiri moderna distributivna centra u Širokom Brijegu, Sarajevu, Tuzli i Banja Luci i vozni park od 240 vozila.

Uz to, na raspolaganju principalima će biti i stručni tim prodajnih predstavnika, koji se maksimalno fokusira na realiziranje prodajnih ciljeva svih partnera.

Novim partnerstvom kompanijama Zvijezdi, Dijamantu, te Belju (za brend ABC) s Mepas distribucijom na području BiH, osigurat će se kvalitetna distribucija i daljnje jačanje brendova svih principala na tom tržištu, ističe se u priopćenju.

Također se navodi kako je Mepas jedan je od vodećih distributera u BiH s nizom regionalnih i globalnih brendova kao što su Gavrilović, Storck (Merci, Toffifee), Paloma, Franck i dr. te je ekskluzivni zastupnik i za Kandit, Koestlin i Marasku.

Tagovi: Mepas,, Saponia, Zvijezda, Dijamant, Belje
PROČITAJ I OVO
Zoran Tajić v.d. direktora Barske plovidbe
KADROVI
Zoran Tajić v.d. direktora Barske plovidbe
BAR - Zoran Tajić iz Bara danas je izabran za vršioca dužnosti izvršnog direktora AD Barska plovidba.
Rubicon Partner Ventures drži 17,51% Luke Rijeka
PROMJENE
Rubicon Partner Ventures drži 17,51% Luke Rijeka
RIJEKA - Rubicon Partners Ventures ASI sp. z.o.o. sada je vlasnik 17,51 posto udjela riječke luke, a udjel su preuzeli od OT Logisticsa.
Imenovan novi Odbor direktora Plantaža, Vuksanović predsjednik
PLANTAŽE
Imenovan novi Odbor direktora Plantaža, Vuksanović predsjednik
PODGORICA - Odbor direktora kompanije Plantaže izabrao je u petak, na konstitutivnoj sjednici, Nebojšu Vuksanovića za predsjednika Odbora.
Avioni ToMontenegra nisu spremni za letenje
NEPRAVILNOSTI
Avioni ToMontenegra nisu spremni za letenje
PODGORICA – Tokom inspekcijskog pregleda Agencija za civilno vazduhoplovstvo (ACV) konstatovala je nepravilnosti u pogledu održavanja svih aviona iz flote Montenegro Airlinesa, uključujući i dva koja su u međuvremenu prešla u vlasništvo nove avio-kompanije To Montenegro, saopšteno je Pobjedi iz ACV.
Atlantic Grupa kupila 3.000 vlastitih dionica
TREZOR
Atlantic Grupa kupila 3.000 vlastitih dionica
ZAGREB - Atlantic Grupa izvijestila je o stjecanju 3.000 vlastitih dionica, ukupnog nominalnog iznosa 120.000,00 kn, koje predstavljaju 0,09% temeljnog kapitala Društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE