GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maxi Konzum Pitomača kupcima je otvorio svoja vrata

Maxi Konzum Pitomača kupcima je otvorio svoja vrata
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2020 / 15:31
Autor: SEEbiz
PITOMAČA - Dugo očekivani Maxi Konzum otvoren je u samom centru Pitomače, na adresi Trg kralja Tomislava 20A na ukupnoj površini od 955m².

Time je Virovitičko-požeška županija postala bogatija za četvrto Konzumovo prodajno mjesto koja će, osim kupcima iz Pitomače, biti na raspolaganju i građanima iz okolnih naselja poput Kloštara Podravskog, Podravskih Sesveta, Dinjevca, Grabrovnice, Kladare, Križnica, Male Črešnjevice, Otrovanca, Sedlarice, Starog Gradca, Starogradičkog Marofa, Turnašice i Velike Črešnjevice. Kupci će svoju kupovinu moći obavljati od ponedjeljka do subote od 7.00 do 21.00 sat, a nedjeljom od 7.00 do 13.00 sati te će putem akcijskih letaka redovito biti obavješteni o nadolazećim akcijama. 

Uz mesnicu s isključivo proizvodima vrhunske kvalitete, gastro odjel i odjel raznolikog voća i povrća te samoposlužnu pekarnicu s dnevno svježim kruhom, pecivima i drugim pekarskim proizvodima, kupci na raspolaganju imaju i parking s ukupno 60 parkirnih mjesta od kojih su 4 predviđena za invalide.

„Odlučili smo se na otvaranje Konzuma u Pitomači jer svim našim kupcima iz različitih dijelova Hrvatske želimo omogućiti dostupnost više od 6.000 raznovrsnih i kvalitetnih artikala uključujući svježe voće, povrće i pekarske proizvode te vrhunsko meso po pristupačnim cijenama. Osim što smo građanima iz Virovitičko-požeške županije proširili mogućnosti izbora, zadovoljan sam što smo za njih 15 mogli osigurati i radno mjesto“, izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma.

Tagovi: Maxi Konzum Pitomača, Konzum, Tomislav Kramarić, trgovina, maloprodaja
PROČITAJ I OVO
ACI: Rezultati znatno bolji od predviđanja
DOBRE BROJKE
ACI: Rezultati znatno bolji od predviđanja
RIJEKA – Nerevidirani rezultati poslovanja tvrtke Adriatic Croatia International Club za djelatnost marina d.d. (ACI) pokazuju da je najveća hrvatska nautička tvrtka u prvih devet mjeseci 2020. ostvarila 139 milijuna HRK poslovnih prihoda.
Neto gubitak Croatia Airlinesa 243,5 milijuna kuna
SVE GORE
Neto gubitak Croatia Airlinesa 243,5 milijuna kuna
ZAGREB - Croatia Airlines je u prvih devet mjeseci ove godine zabilježila operativni gubitak od 222,4 milijuna kuna, koji s neto rezultatom financiranja daje neto gubitak od 243,5 milijuna kuna, priopćili su u petak iz nacionalne zrakoplovne kompanije.
Valamar ostvario 33% prihoda, ali očuvao zaposlenost
TEŠKA GODINA
Valamar ostvario 33% prihoda, ali očuvao zaposlenost
POREČ – Prema danas objavljenom izvješću, Valamar Riviera je usprkos Covid krizi u prva tri kvartala 2020. godine ostvarila 2,2 milijuna noćenja i ukupne prihode u visini od 673 milijuna kuna odnosno 33% prihoda prethodne godine. Na razini poslovne godine Valamar Riviera očekuje ostvariti neto gubitak, ali i pozitivan novčani tijek uz operativnu dobit u rasponu od 100 do 115 milijuna kuna.
Adriatic group: Značajan porast prodaje hrvatskih proizvoda u zapadnoj Europi
RAST
Adriatic group: Značajan porast prodaje hrvatskih proizvoda u zapadnoj Europi
ZAGREB – Prodaja hrvatskih prehrambenih proizvoda na zahtjevnim zapadnoeuropskim tržištima u prva tri kvartala ove godine, unatoč pandemiji, povećana je za oko 40 posto u odnosu na prošlu godinu – priopćili su iz Adriatic group sa sjedištem u Beču, koja je najveći distributer prehrambenih proizvoda iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine na tržišta zapadnoeuropskih zemalja.
Francuska pomaže kompanijama smanjiti dug najma poslovnog prostora
POMOĆ
Francuska pomaže kompanijama smanjiti dug najma poslovnog prostora
PARIZ - Francuska vlada uvest će poreznu olakšicu iznajmljivačima poslovnog prostora koji su spremni otpisati dio duga kompanijama zatvorenim zbog mjera suzbijanja koronavirusa, rekao je ministar financija Bruno Le Maire.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE