GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Matijaci i Burmazu potvrđeni novi mandati u Upravi Triglav osiguranja

Matijaci i Burmazu potvrđeni novi mandati u Upravi Triglav osiguranja
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.09.2020 / 14:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nadzorni odbor Triglav osiguranja d.d. potvrdio je novi mandat Marinu Matijaci, predsjedniku Uprave Triglav osiguranja d.d., s trajanjem do kolovoza 2024. godine. Marinu Matijaci ovo je četvrti mandat na poziciji predsjednika Uprave Triglav osiguranja.

Istovremeno, Nadzorni odbor Triglav osiguranja d.d. ponovno je imenovao Denisa Burmaza članom Uprave Triglav osiguranja d.d., također na period od četiri godine.

Marin Matijaca rođen je 16.5.1971. u Zagrebu. Diplomirao je 1999. godine na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu, inženjerski smjer matematičke statistike i informatike, na kojem je 2012. godine završio i poslijediplomski studij kojim je stekao titulu Sveučilišnog specijalista aktuarske matematike. Ima bogato devetnaestogodišnje iskustvo rada u osiguranju, te je pohađao brojne aktuarske seminare u zemlji i inozemstvu.
HANFA mu je 2006. godine izdala ovlaštenje za obavljanje poslova ovlaštenog aktuara.
Od 2008. godine član je Uprave Triglav osiguranja d.d., a 2010. godine, temeljem odluke Nadzornog odbora, postaje predsjednikom Uprave društva.
Zamjenik je predsjednika Nadzornog odbora Hrvatskog nuklearnog POOL-a, te je potpredsjednik Upravnog odbora Hrvatskog ureda za osiguranje.
Od 2008. član je Znanstvenog vijeća Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje, a od 2011., kao predstavnik Hrvatskog ureda za osiguranje, član je upravljačkog odbora Radne grupe za solventnost i adekvatnost kapitala – Solvency II. Također je redovni predavač na Temeljnom seminaru o osiguranju s temama Solventnost društava za osiguranje i Kontroling u osiguranju.

Denis Burmaz rođen je 21.01.1974. Diplomirao je 1998. godine elektrotehniku, smjer automatika na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu završio je poslijediplomski studij Organizacija i menadžment, te je 2012. godine stekao titulu Magistra ekonomskih znanosti.

Nakon završenog studija proveo je 14 godina u IT sektoru i sektoru telekomunikacija gdje je prošao put od inženjera do direktora prodaje.
Od 2012. godine započinje njegova osiguravateljna karijera, i to na poziciji Direktora prodaje.

U veljači 2016. prelazi u Triglav osiguranje d.d. na poziciju Pomoćnika Uprave za područje prodaje i informatike, a tu funkciju obavlja do imenovanja na poziciju člana Uprave Triglav osiguranja d.d.

Kao član Uprave odgovoran je za područja prodaje osiguranja, informatike, marketinga, suradnje s bankama i službe za odnose s klijentima.
Za vrijeme svoje profesionalne karijere pohađao je cijeli niz stručnih edukacija iz područja managementa, leadershipa, te prodajnih i osiguravateljnih znanja, a 2013. stekao je i licencu za rad i zastupanje u osiguranju.
Od 2017. redovni je predavač na Temeljnom seminaru o osiguranju s temom Prodaja osiguranja.

Tagovi: Triglav, Triglav osiguranje, Denis Burmaz, Marin Matijaca
PROČITAJ I OVO
EU dogovorila hitnu isporuku 50 milijuna doza Pfizera
ISPORUKE
EU dogovorila hitnu isporuku 50 milijuna doza Pfizera
BRUXELLES - Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen objavila je u srijedu da je s BioNTech/Pfizerom postignut dogovor o isporuci 50 milijuna doza cjepiva u drugom tromjesječju te najavila početak pregovora za treći ugovor o nabavi 1,8 milijardi doza od toga proizvođača za sljedeće dvije godine.
Dio stručnjaka protiv zabrane cjepiva Johnson&Johnsona
CJEPIVA
Dio stručnjaka protiv zabrane cjepiva Johnson&Johnsona
NEW YORK - Navodni problem s cjepivom protiv koronavirusa proizvođača Johnson & Johnson istovremeno je ozbiljan i rijedak, zbog čega je donositeljima odluka to poseban izazov.
Europski sud odbacio žalbu Ryanaira na odobrenu državnu pomoć SAS-u i Finnairu
ŽALBA
Europski sud odbacio žalbu Ryanaira na odobrenu državnu pomoć SAS-u i Finnairu
BRUXELLES - Irska niskobudžetna zrakoplovna kompanija Ryanair izgubila je u srijedu dva spora na Općem sudu EU-a koje je pokrenula zbog odobrene državne pomoći švedskom i finskom konkurentu.
Invej želi ceo Vital, po akciji ponudio 1.030 dinara
PONUDA
Invej želi ceo Vital, po akciji ponudio 1.030 dinara
VRBAS – Beogradski AD Invej želi da preuzme 30,9 procenata akcija i postane jedini vlasnik fabrike ulja i biljnih masti „Vital“ u Vrbasu, navodi se u ponudi za preuzimanje objavljenoj na Beogradskoj berzi.
Vlada CG raskida ugovor za Luku Budva
RASKID
Vlada CG raskida ugovor za Luku Budva
PODGORICA - Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma uskoro će predložiti Vladi da stavi van snage zaključak od 10. aprila 2017. godine kojim je firmi Duklej marina, čiji je vlasnik američki biznismen Neil Emilfarb, omogućeno da nastave da koriste Luku Budva i nakon isteka ugovora, a sve dok država ne nađe koncesionara, piše Dan.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE