GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marko Zovko novi direktor prodaje Adriatic regije u Avonu

Marko Zovko novi direktor prodaje Adriatic regije u Avonu
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.05.2020 / 10:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Marko Zovko novi je Avonov Direktor prodaje u Adriatic regiji. Iskusan menadžer s jakim poslovnim rezultatima u višenacionalnim tvrtkama, orijentiran na rezultate i uvijek spreman na dodatnu edukaciju i usavršavanje.

Svoje je visoko školovanje započeo na studiju Ekonomije Sveučilišta u Osijeku, 2008. usavršio je INSEAD-CEDEP program za visoki management u Francuskoj te 2018. položio Executive MBA Kelley School of Business u suradnji s Algebra University College – IgBS.

S više od 20 godina radnog iskustva, svoj je profesionalni put započeo kao prodajni predstavnik na terenu preko multinacionalnih firmi poput Biersdorf, L'Oreal, Herbalife do nove pozicije u Avonu kojom vodi prodaju u 5 država Avonove Adriatic regije: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Crna Gora.

Cijeli je život u sportu, nekad kao juniorski i seniorski reprezentativac u veslanju, a danas kao redovan dugoprugaš s ciljem istrčavanja 100 km u ovoj godini. Izdržljivost i sportski duh pomažu mu i u poslovnim odgovornostima. Izazovi timskog rada, stvaranje, razvoj i guranje granica radni dan čine uzbudljivijim i samo otvaraju nove nevjerojatne mogućnosti.

„Živimo u svijetu koji se mijenja brzinom svijetlosti, potreba za adaptacijom i promjenama je veća nego ikad i smatram da je jedini odgovor na sve to: kontinuirana edukacija! Veliki sam pobornik učenja, cjeloživotnog učenja. Danas je najvažnije biti svjestan da se stalno moraš razvijati i učiti, samo tako se otvaraju i nove mogućnosti i stvaraju poslovni uspjesi.” naglašava Marko Zovko.

Tagovi: Marko Zovko, Adriatic regija, Avon, Herbalife, Beiersdorf
PROČITAJ I OVO
Skoro svaki drugi zaposlenik razmišlja o promjeni karijere
KARIJERE
Skoro svaki drugi zaposlenik razmišlja o promjeni karijere
NEW YORK - Gotovo polovica zaposlenika razmišlja o značajnim promjenama u karijeri sljedeće godine, prema Microsoftovom Work Trend Indexu. To je, između ostalog, posljedica pandemije covida-19, koja je na tržište rada donijela mnoge izazove. U istraživanju je 54 posto sudionika prijavilo osjećaj zagušenja, objavio je Microsoft.
Pfizer i Moderna podigli cijenu cjepiva protiv korone za EU
CJEPIVO
Pfizer i Moderna podigli cijenu cjepiva protiv korone za EU
LONDON - Farmaceutske tvrtke Pfizer i Moderna povećale su cijene svojih cjepiva protiv covida-19 u najnovijim ugovorima o opskrbi zemalja članica Europske unije, objavio je u nedjelju Financial Times.
Sunce hoteli smanjili gubitak u prvih šest mjeseci
POBOLJŠANJE
Sunce hoteli smanjili gubitak u prvih šest mjeseci
ZAGREB - Sunce hoteli smanjili su gubitak u prvih šest mjeseci ove godine, pokazuje ovih dana objavljeno poslovno izvješće.
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ANKETA
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ZAGREB - Emocije koje pokazuju šefovi nekad su bile znak slabosti, ali istraživanja upućuju da veći autoritet imaju vođe koje su u stanju pokazati autentične osjećaje i ranjivost jer su u stanju iskoristiti najbolje osobine radnika, pokazuje anketa globalne organizacije Catalyst, piše u subotu Jutarnji list.
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
ŽESTOKA PIĆA
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
POŽEGA - Hrvatski proizvođač alkoholnih pića i slatkiša Zvečevo priopćio je da će njegovi dioničari na Glavnoj skupštini razmotriti prijedlog za prodaju dijela imovine tvrtke koji se odnosi na proizvodnju žestokih pića. U obavijesti dostavljenoj Zagrebačkoj burzi nisu iznijeli više detalja o tome.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE