GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marko Zovko novi direktor prodaje Adriatic regije u Avonu

Marko Zovko novi direktor prodaje Adriatic regije u Avonu
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.05.2020 / 10:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Marko Zovko novi je Avonov Direktor prodaje u Adriatic regiji. Iskusan menadžer s jakim poslovnim rezultatima u višenacionalnim tvrtkama, orijentiran na rezultate i uvijek spreman na dodatnu edukaciju i usavršavanje.

Svoje je visoko školovanje započeo na studiju Ekonomije Sveučilišta u Osijeku, 2008. usavršio je INSEAD-CEDEP program za visoki management u Francuskoj te 2018. položio Executive MBA Kelley School of Business u suradnji s Algebra University College – IgBS.

S više od 20 godina radnog iskustva, svoj je profesionalni put započeo kao prodajni predstavnik na terenu preko multinacionalnih firmi poput Biersdorf, L'Oreal, Herbalife do nove pozicije u Avonu kojom vodi prodaju u 5 država Avonove Adriatic regije: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Crna Gora.

Cijeli je život u sportu, nekad kao juniorski i seniorski reprezentativac u veslanju, a danas kao redovan dugoprugaš s ciljem istrčavanja 100 km u ovoj godini. Izdržljivost i sportski duh pomažu mu i u poslovnim odgovornostima. Izazovi timskog rada, stvaranje, razvoj i guranje granica radni dan čine uzbudljivijim i samo otvaraju nove nevjerojatne mogućnosti.

„Živimo u svijetu koji se mijenja brzinom svijetlosti, potreba za adaptacijom i promjenama je veća nego ikad i smatram da je jedini odgovor na sve to: kontinuirana edukacija! Veliki sam pobornik učenja, cjeloživotnog učenja. Danas je najvažnije biti svjestan da se stalno moraš razvijati i učiti, samo tako se otvaraju i nove mogućnosti i stvaraju poslovni uspjesi.” naglašava Marko Zovko.

Tagovi: Marko Zovko, Adriatic regija, Avon, Herbalife, Beiersdorf
PROČITAJ I OVO
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE