GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mario Müller novi član Uprave Kraša

Mario Müller novi član Uprave Kraša
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2023 / 17:00
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora, za novog člana Uprave Kraša imenovan je Mario Müller, čiji četverogodišnji mandat počinje 1. lipnja 2023. godine.

Imenovanjem novog člana Uprave prestao je mandat Neveni Pivac na mjestu zamjenice člana Uprave te se vraća na poziciju članice Nadzornog odbora Kraša. Kao novi član Uprave Mario Müller bit će zadužen za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu investicije i logistiku.

Mario Müller zaposlen je u Krašu od 2014. godine kao prokurist za dvije Kraševe distributerske tvrtke u Srbiji te Bosni i Hercegovini, dvije godine nakon postaje direktor izvoza, a zatim direktor Službe prodaje te s tog mjesta sad dolazi u Upravu Kraša. Svoj poslovni put započeo je u Saponiji u kojoj je radio punih 15 godina, od čega zadnjih 5 godina na poziciji člana Uprave. Godine 2011. ulazi u konditorsku industriju kao direktor Kandita.

„Dio sam Kraševog tima skoro 10 godina, dobro poznajem sustav i svjestan sam svih Kraševih kvaliteta i potencijala. Zahvalan sam što mi je ukazano povjerenje i što ću na ovoj odgovornoj poziciji imati priliku zajedno s kolegama raditi na modernizaciji cjelokupne proizvodnje te novim investicijama. Također, dugoročni je cilj učvrstiti lidersku poziciju Kraša u konditorskoj industriji na domaćem tržištu i široj regiji pa ćemo biti usmjereni na daljnji razvoj i prepoznavanje novih prilika. Ovi poslovni ciljevi svakako imaju višu svrhu – a to je da je Kraš i dalje u službi svojih zaposlenika, partnera, dioničara i da sve ono što radimo u konačnici bude na zadovoljstvo potrošača“, izjavio je Mario Müller, član Uprave Kraša.

Na mjesto direktora službe prodaje Kraša dolazi Darko Džinić koji je posljednjih 18 godina bio član tima prodaje s različitim zaduženjima. Tako je od 2012. godine vodio domaću prodaju, a posljednje je 3 godine bio zadužen za upravljanje odjelom ključnih kupaca.

Tagovi: Mario Müller, Kraš, Nevena Pivac, Darko Džinić
PROČITAJ I OVO
CEO Rheinmetalla očekuje porast vrijednosti njegove tvrtke
OČEKIVANJA
CEO Rheinmetalla očekuje porast vrijednosti njegove tvrtke
ESSEN - Izvršni direktor njemačkog proizvođača oružja Rheinmetall, Armin Papperger, vjeruje da će vrijednost tvrtke porasti u nadolazećim godinama zbog povećane potražnje.
Analiza pokazala veliki rast Air Montenegra
RAST
Analiza pokazala veliki rast Air Montenegra
PODGORICA – Nova nacionalna avio-kompanija Air Montenegro uspjela je prošle godine da vrati znatan dio tržinog učešća u ukupnom prometu na crnogorskim aerodromima, iako još nije dostigla udio koji je u Podgoirci i Tivtu nekada imao Montenegro Airlines (MA).
Boscarol preuzeo Mercatorov hipermarket u Mariboru
AKVIZICIJE
Boscarol preuzeo Mercatorov hipermarket u Mariboru
MARIBOR - Tvrtka poduzetnika Ive Boscarole u srijedu je postala novi vlasnik Mercator hipermarketa Tabor II u trgovačkom centru u Mariboru. Nedavno je tvrtka već kupila poslovni prostor u trgovačkom centru City u centru ovog grada.
Skupština Kraša odobrila dividendu
DIVIDENDA
Skupština Kraša odobrila dividendu
ZAGREB - Kraš je na sjednici Skupštine dao suglasnost na raspodjelu dobiti za 2022. godinu, koju su već predložili UO i NO Društva.
HT preuzima natrag tehnološku jedinicu za izgradnju i održavanje mreže od ENT Servisa
POTEZI
HT preuzima natrag tehnološku jedinicu za izgradnju i održavanje mreže od ENT Servisa
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) nakon gotovo deset godina preuzima nazad tehnološku jedinicu za izgradnju i održavanje mreža od Ericsson Nikola Tesla Servisi (ENTS), izvijestili su u petak iz HT-a, dodajući da je ta jedinica dio razvojne strategije HT-a te da je prijenos, zajedno sa zaposlenima, predviđen 1. siječnja 2024.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE