GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marina Stupar nova je direktorica Mire Prijedor

Marina Stupar nova je direktorica Mire Prijedor
KADROVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.02.2021 / 14:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Na sjednici Upravnog odbora Mire a.d. Prijedor, članice Kraš Grupe, novom je direktoricom Društva imenovana Marina Stupar, dosadašnja pomoćnica direktorice Društva.

Na toj je poziciji bila od siječnja 2016., a prethodno je bila direktorica Sektora kadrovskih, općih i pravnih poslova. Dosadašnja direktorica Društva i članica Upravnog odbora Marica Vidaković povlači se s tih pozicija, no u Kraš Grupi nastavlja s radom na poziciji savjetnice predsjednika Uprave.

„Čestitam kolegici Stupar na imenovanju i uvjeren sam da će uspješno nastaviti voditi Miru a.d. Prijedor ususret novim poslovnim izazovima koji su pred nama. Zahvaljujem Marici Vidaković na velikom doprinosu u razvoju Mire u modernu kompaniju kakvu danas poznajemo i drago mi je da će i dalje svoje znanje i iskustvo dijeliti s vodstvom Kraša na dobrobit cijele Grupe“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Upravnog odbora Mire a.d. Prijedor.

„Zahvaljujem Upravnom odboru na povjerenju koje su mi ukazali ovim imenovanjem. Nova je funkcija za mene velika čast i odgovornost te s ponosom gledam u budućnost Mire koju ćemo zajedničkim snagama nastaviti graditi kao uspješnu i modernu kompaniju. Na temelju dugogodišnje tradicije, vrhunske kvalitete i snažnog kolektiva i dalje ćemo stvarati nove vrijednosti i uveseljavati potrošače u Hrvatskoj i BiH, zemljama u okruženju, ali i diljem svijeta“, izjavila je Marina Stupar, nova direktorica Mire a.d. Prijedor.

Mira je vodeći proizvođač konditorskih proizvoda s primarnom proizvodnjom keksa i vafla u Bosni i Hercegovini koji 80 posto proizvoda izvozi u zemlje regije, Europske unije te Sjedinjenje Američke Države, Kanadu, Australiju i Saudijsku Arabiju. Kompanija je prošle godine poslovala pozitivno unatoč svim izazovima i otežanim uvjetima rada, s rastom plaća te ispunjenim planom proizvodnje.

Protekla će godina u Miri biti upamćena i po realizaciji jednog od značajnijih i većih projekata, puštanja u rad nove linije za proizvodnju u okviru investicije ukupne vrijednosti od 1,6 milijuna eura. Investicija je obuhvatila nabavku jedne od najmodernijih oprema za cijelu liniju, što uključuje strojeve za samu izradu tijesta, oblikovanje i finalnu obradu kao i pakiranje keksa te tako stvara mogućnost plasiranja novih proizvoda na tržište. Uz daljnje investicije, ulaganja u razvoj i radnička prava, u 2021. godini fokus nove Uprave bit će na preseljenju cjelokupne proizvodnje u proizvodni pogon na Svalama, čime će se stvoriti uvjeti za daljnji razvoj, modernizaciju i povećanje poslovanja.

Tagovi: Marina Stupar, Mira Prijedor, Kraš
PROČITAJ I OVO
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE