GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Majda Žujo i Gordan Drnas nova kadrovska pojačanja u Podravki

Majda Žujo i Gordan Drnas nova kadrovska pojačanja u Podravki
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.05.2022 / 17:37
Autor: SEEbiz
KOPRIVNICA - Podravka je dobila nova kadrovska pojačanja u Logistici i Korporativnim komunikacijama i odnosima s dionicima. Tako se kompaniji s 1. travnja pridružio Gordan Drnas na mjestu direktora Logistike, dok je s 1. svibnja stigla Majda Žujo na mjesto direktorice Korporativnih komunikacija i odnosa s dionicima.

Gordan Drnas stiže u Podravkinu Logistiku s višegodišnjim internacionalnim iskustvom na menadžerskim poslovima u logistici (distribuciji, skladištenju i transportu) stečenim u multinacionalnoj kompaniji Coca-Cola HBC. Također, znanje i iskustvo stjecao je na poslovima voditelja ključnih klijenata u odjelu komercijalnog prijevoza u La Log d.o.o. (Lactalis grupa) te kao stručnjak za planiranje logističkog transporta u Lactalis Logistique. Karijeru je započeo u odjelu prodaje u tvrtkama TPZ d.o.o. i R-PIM d.o.o. Riko Ribnica.

Drnas je diplomirao na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu na smjeru cestovnog prometa i logistike. Svoje daljnje obrazovanje nastavio je kroz poslijediplomski sveučilišni specijalistički program Industrijsko inženjerstvo i menadžment na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Majda Žujo će na mjestu direktorice Korporativnih komunikacija i odnosa s dionicima biti odgovorna za internu i eksternu komunikaciju vodeće hrvatske prehrambene kompanije koja posluje na internacionalnom tržištu. Na tu funkciju dolazi s pozicije direktorice Komunikacija Zagrebačke banke u kojoj je provela posljednjih šest godina.
Profesionalnu karijeru započela je kao novinarka Poslovnog dnevnika nakon čega prelazi u Ministarstvo poduzetništva i obrta kao savjetnica za medije, a potom i glasnogovornica. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a stručno se usavršavala i na Londonskoj školi za odnose s javnošću u Zagrebu.

Svojim višegodišnjim iskustvom i stečenim znanjima Gordan Drnas i Majda Žujo zasigurno će biti vrijedan dodatak Podravkinom timu i doprinijeti ostvarivanju zacrtanih planova.

Tagovi: Majda Žujo, Gordan Drnas, Podravka, Zagrebačka banka
PROČITAJ I OVO
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
Suša u Kataloniji kriva za otkaze u Freixenetu
OTKAZI
Suša u Kataloniji kriva za otkaze u Freixenetu
BARCELONA - Španjolsko-njemački cava div Freixenet, poznat po svojim karakterističnim crnim staklenim bocama pjenušavog vina, otpustit će 80% svojih radnika u Kataloniji dok se sjeveroistočna španjolska regija bori sa sušom koja traje više od tri godine i ozbiljno je pogođena proizvodnja grožđa.
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
UPOZORENJE
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
PARIZ - Francuska luksuzna grupacija Kering očekuje pad operativne dobiti u prvom polugodištu od 40 do 45 posto, objavila je u utorak, nakon što je prodaja u prvom tromjesečju pala jer su bogati kupci smanjili potrošnju na proizvode njezine glavne marke Gucci.
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE