GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maistrin hotel Adriatic ugradio bipolarni ionizator

Maistrin hotel Adriatic ugradio bipolarni ionizator
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2021 / 21:11
Autor: SEEbiz
ROVINJ - Hotelska kompanija Maistra iznova je potvrdila kako joj je briga za dobrobit gostiju, zaposlenika i zajednice na prvom mjestu.

Uz kontinuirano poštivanje i provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka, uključivanjem u projekt Safe Stay in Croatia, tvrtka je napravila i korak dalje. U suradnji s tvrtkom Velox Pharma, u hotel Adriatic ugrađen je Sterionizer - bipolarni ionizator, koji djeluje na štetne tvari kao što su čestice, bakterije, plijesni, mirisi i virusi te stvara optimalnu higijenu zraka zatvorenih prostora. Time je ovaj najstariji rovinjski hotel postao prvi u Hrvatskoj koji u svim svojim prostorima koristi ovakav uređaj za pročišćavanje zraka.

Sterionizer je patentirani energetski učinkovit sustav zasnovan na bipolarnoj ionskoj tehnologiji, koji generira pozitivne i negativne ione, baš poput onih koji se nalaze u prirodi, koji pročišćavaju i osvježavaju unutarnji zrak uklanjanjem štetnih onečišćujućih tvari s izuzetno visokom učinkovitosti uništavanja i koronavirusa.

Uređaj je također ugrađen u sve Spa centre hotela u sastavu Maistrinog portfelja što omogućava rad svih sauna pa i onih mokrih koje su do sada bile neaktivne zbog preporuka i uputa za sprječavanje i suzbijanje širenja bolesti COVID - 19.

Podsjećamo, hotel Adriatic je 2019. godine započeo kampanju Adriatic for Adriatic čime je postao prvi hotel u Hrvatskoj koji se aktivno zalaže za čišće radno okruženje i odmor bez plastičnog otpada. Dodavanje značajki pročišćavanja zraka, nastavak je njegovog usmjerenja da bude „zeleni lider“ u zemlji.

Tagovi: Maistra, hotel Adriatic, bipolarni ionizator, Stay Safe in Croatia, Sterionizer, Velox Pharma
PROČITAJ I OVO
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
RAST
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
ZAGREB – Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prva tri mjeseca 2024. godine.
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
POTEZI
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
ZAGREB - Nakon što je ruski milijarder Denis Štengelov preuzeo Zvečevo, dogodile su se prve promjene na čelu kompanije.
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
AKVIZICIJE
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
BEOGRAD - Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udio (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši tako jedini vlasnik ovog vodećeg proizvođača mineralne vode i energetskih napitaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE