GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

M+ Grupa je Challenger Provider of the Year prema izboru uglednog udruženja Global Sourcing Association

M+ Grupa je Challenger Provider of the Year prema izboru uglednog udruženja Global Sourcing Association
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2021 / 20:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB – M+ Grupa je Challenger Provider of the Year prema izboru međunarodnog neprofitnog udruženja Global Sourcing Association (GSA).

Hrvatska BPTO kompanija je tako stala uz bok ostalim laureatima - uspješnim svjetskim kompanijama dobitnicama nagrada za tehnologije (NNT), automatizaciju (Royal Mail Group), izvrsnost (Bank of Ireland) i digitalizaciju (Volkswagen Group UK). Nagrade su dodijeljene na globalnoj virtualnoj ceremoniji.

„Priznanje koje nam je odalo vodeće udruženje industrije još je jedan u nizu dokaza uspješnosti naše poslovne strategije, u kojoj smo se usmjerili na pružanje usluga globalnim klijentima sa sjedištima u najrazvijenijim državama Europe i Sjeverne Amerike. Ova nagrada potaknut će nas na još predaniju borbu na tržištu te daljnju transformaciju i uvođenje sve većeg broja najsuvremenijih tehnologija u poslovanje“, izjavio je Tomislav Glavaš, član Uprave i glavni izvršni direktor M+ Grupe.

„Ceremonija dodjele bila je zadivljujuća proslava transformativnog odgovora industrije na izazove pandemije i odličnog rada ostvarenog putem partnerstava u cijelom svijetu! Opravdano je da se svi osjećaju ponosno, na svoje organizacije i na industriju u cijelosti“, naglasila je Kerry Hallard, CEO Global Sourcing Associationa.

Hrvatska brzorastuća BPTO (Business Process and Information Technology Outsourcing – eksternalizacija poslovnih procesa i informacijskih tehnologija) kompanija M+ Grupa, ujedno je i najveći nezavisni pružatelj BPTO usluga u regiji jugoistočne Europe i Male Azije. M+ Grupa ima sjedište u Zagrebu, a operativno posluje u devet zemalja. Uz Hrvatsku, tu su još i Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Turska, Rumunjska, Mađarska, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD. Poslovno djeluje na tržištima Europske unije i Sjeverne Amerike. U zadnje četiri i pol godine M+

Grupa je realizirala 15 akvizicija i osigurala diverzificiran portfelj klijenata koje čine vodeći telekomi, financijske, tehnološke i kompanije za elektroničku trgovinu te kompanije u sektoru robe široke potrošnje.

GSA je poslovno udruženje i profesionalno tijelo globalne industrije nabave. Utemeljitelj je Global Sourcing Standarda, prvog globalnog portfelja najboljih praksi metodologija i akreditacijskih programa koje podržavaju kupci i dobavljači u nabavi.

Tagovi: M+ Grupa, Challenger Provider of the Year prema izboru uglednog udruženja Global Sourcing Association, Tomislav Glavaš, NTT Group, Royal Mail Group
PROČITAJ I OVO
Jacek Olczak novi generalni direktor Philip Morris Interationala
KARIJERE
Jacek Olczak novi generalni direktor Philip Morris Interationala
NEW YORK - Na godišnjoj Skupštini dioničara održanoj 5. svibnja 2021. godine za novog generalnog direktora kompanije Philip Morris International Inc. (PMI) imenovan je Jacek Olczak, dosadašnji generalni direktor operacija (Chief Operating Officer) kompanije.
Cjepivo bi Moderni trebalo donijeti 19,2 mlrd dolara prihoda
ENORMNO
Cjepivo bi Moderni trebalo donijeti 19,2 mlrd dolara prihoda
NEW YORK - Američka farmaceutska kompanija Moderna izvijestila je u četvrtak da u ovoj godini očekuje 19,2 milijarde dolara prihoda od cjepiva protiv Covida-19, a prvo je tromjesečje zaključila s dobiti prvi puta otkada je osnovana.
To Montenegro dobio dozvolu za rad
DOZVOLA
To Montenegro dobio dozvolu za rad
PODGORICA – Crnogorska Agencija za civilno vazduhoplovstvo (ACV) izdala je, prema saznanjima „Vijesti“, dozvolu AOC novoj nacionalnoj avio-kompaniji “To Montenegro”, odnosno „sertifikat operatera vazduhoplova“.
Burger King dolazi u Srbiju
ŠIRENJE
Burger King dolazi u Srbiju
BEOGRAD – Americki lanac restorana Burger King planira dolazak na srpsko tržište, nezvanično saznaje Retail Serbia.
HT donirao još 16 domova za starije u sklopu nacionalnog programa Generacije zajedno
DONACIJE
HT donirao još 16 domova za starije u sklopu nacionalnog programa Generacije zajedno
ZAGREB - Nacionalni program digitalne edukacije starijih osoba Generacije zajedno, koga Hrvatski Telekom provodi u suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, dobio je svoj nastavak. Počela je druga faza programa u sklopu koje je Hrvatski Telekom donirao tablet uređaje i besplatan internet za novih 16 domova za starije diljem Hrvatske.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE