GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ljubljana: U Ikeu će se moći ući samo uz prethodnu rezervaciju?!

Ljubljana: U Ikeu će se moći ući samo uz prethodnu rezervaciju?!
DOBA BIZARNOSTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2021 / 20:51
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Švedski div namještaja Ikea otvorit će svoju prvu poslovnicu u Sloveniji u četvrtak u Ljubljani. Trgovina se još uvijek priprema za prijem posjetitelja, koji će ući u trgovinu prvih tjedana samo uz prethodnu rezervaciju.

Ovim potezom Ikea želi izbjeći pretjeranu gužvu ispred ulaza u svjetlu epidemije covida-19.

Istodobno će se otvoriti i internetska trgovina. Kao što je objasnio Cas Lachaert, voditelj trgovine u Ljubljani, kao i bilo koja druga trgovina švedske tvrtke, uz standardne proizvode, nudit će i proizvode koji odražavaju lokalno okruženje.

Osim namještaja, posjetitelji će s vremenom moći posjetiti i restoran Ikea. Zbog restriktivnih mjera za sprečavanje širenja koronavirusa ostat će zatvoren do daljnjeg, ali kupci će neka jela moći odnijeti kući i sami ih pripremiti, najavio je Lachaert.

Trgovina će istovremeno moći primiti 700 ljudi, no procjenjuje se da će kupci u njoj boraviti oko dva sata. Činjenica da potrošači s nestrpljenjem očekuju prvu Ikeinu trgovinu u Ljubljani pokazuje, između ostalog, i veliko zanimanje za njihove obiteljske kartice. Samo u prvih sedam dana naručilo ih je 45.000 ljudi, rekao je Lachaert.

Tagovi: Ikea, Ikea Ljubljana, Cas Lachaert
PROČITAJ I OVO
Hrvatska drvna industrija na koljenima
AGONIJA
Hrvatska drvna industrija na koljenima
ZAGREB - Jedna od najvećih kriza u povijesti njemačkog graditeljstva ‘pokazala je zube’ domaćoj drvno-prerađivačkoj industriji, upozorava Hrvatska udruga poslodavaca (HUP).
Valamar postao najveći dioničar Jadrana tvornice čarapa
VLASNIŠTVO
Valamar postao najveći dioničar Jadrana tvornice čarapa
ZAGREB - Nadzorni odbor najveće hrvatske hotelijerske kompanije Valamara Riviere za kapitalne je investicije u idućoj godini odobrio proračun od 43,14 milijuna eura, ne računajući prethodno odobreno ulaganje od 38,43 milijuna eura u Imperial Rivieru d.d.
Mesu novi mandat na čelu Slovenskih željeznica
KARIJERE
Mesu novi mandat na čelu Slovenskih željeznica
LJUBLJANA - Dušana Mesu i u novom mandatu očekuju brojni izazovi. Uz opsežna državna ulaganja koja se odražavaju i na odvijanje željezničkog prometa, od nove godine počinju i prvi veći radovi na izgradnji Ljubljanskog putničkog centra, koji će dodatno opteretiti promet u glavnom gradu i izvan njega. .
Paramount na meti preuzimanja, dionice uzletjele
META
Paramount na meti preuzimanja, dionice uzletjele
NEW YORK - Dionice Oaramounuta rasle su zbog nepotvrđenih medijskih izvješća da Skydance Media i RedBird Capital razmišljaju o mogućem preuzimanju kontrolnih udjela medijskog diva.
Adriatic Metals otkrio nova ležišta rude u Varešu
RUDNIK
Adriatic Metals otkrio nova ležišta rude u Varešu
VAREŠ - Paralelno sa radom na početku perade rude u Varešu, koja je planirana u januaru, u Adriatic Metalsu vrše istražna bušenja koja pokazuju jako dobre rezultate.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE