GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lidl u Srbiji povlači pet proizvoda zbog mogućeg prisustva salmonele

Lidl u Srbiji povlači pet proizvoda zbog mogućeg prisustva salmonele
POVLAČENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.10.2022 / 07:49
Autor: SEEbiz / N1 info
BEOGRAD - Lidl Srbija obavijestio je potrošače da je iz predostrožnosti iz prodaje povukao proizvode proizvođača "Pak Rampart doo" Visoko, iz Bosne i Hercegovine. Riječ je o pet vrsta napolitanki.

Lidl poziva potrošače da ne konzumiraju ove proizvode ukoliko ih imaju kod kuće, nego da ih vrate u bilo koju trgovinu - s računom ili bez njega, a novac će im biti vraćen.

Povlače se sljedeći proizvodi:

Testino napolitanke s okusom kakaa- vafel proizvod sa 72 posto kakao punjenja, pakiranje od 800 grama,

Testino napolitanke s okusom lješnjaka – vafel proizvod sa 72 posto punjenja s okusom lješnjaka, pakiranje od 800 grama,

Testino vafel s kakao punjenjem – vafel proizvod s 80 posto kakao punjenja, pakiranje od 200 grama,

Testino vafel sa punjenjem ukusa lešnika – vafel proizvod sa 80 odsto punjenja sa ukusom lešnika, pakovanje od 200 grama,

Testino vafel s preljevom od kakaa – vafel proizvod s 57 posto kakao punjenja, preliven s 20 posto preljeva od kakaa, pakiranje od 200 grama.

„Ovi proizvodi povlače se zbog mogućnosti prisustva bakterije Salmonella Typhimurium, s obzirom da je redovnom kontrolom u Hrvatskoj utvrđeno prisustvo u dvije proizvodne šarže“, objavio je Lidl Srbija.

Uzorci proizvoda s polica u Srbiji su, kako se navodi, poslani lokalnim laboratorijima radi detaljne provjere, o čemu su obaviještene i nadležne institucije.

„Potrošače pozivamo da ukoliko imaju neki od ovih proizvoda ne konzumiraju i vrate u bilo koju Lidlovu trgovinu. Novac za proizvod će biti vraćen s predočenjem računa ili bez njega“, ističu u Lidlu.

Trgovac i prozvođač uputili su ispriku svim potrošačima koji su kupili spomenute proizvode zbog, kako se navodi – nastale neugodnosti.

Tagovi: Lidl Srbija, Lidl
PROČITAJ I OVO
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
POSLOVI
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
ZAGREB - Dalekovod je izvijestio kako je odabran kao izvođač radova na poslu u Norveškoj.
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
STRAŠNO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
LONDON - Nestle, najveća svjetska tvrtka za široku potrošnju, dodaje šećer i med mlijeku i proizvodima od žitarica za bebe koji se prodaju u mnogim siromašnijim zemljama, suprotno međunarodnim smjernicama usmjerenim na prevenciju pretilosti i kroničnih bolesti, navodi se u izvješću švicarske istraživačke organizacije "Public Eye ".
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
EPILOG
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
NIKŠIĆ - Ponuda švajcarske kompanije 8B Capital za zakup nikšićke Željezare, odbijena je odlukom komisije.
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE