GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kraš choco&café otvara se u centru Zagreba

Kraš choco&café otvara se u centru Zagreba
GASTRO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.12.2021 / 14:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Za sve ljubitelje slatkih delicija Kraš ima sjajnu vijest – Zagreb postaje bogatiji za novu adresu sa slasticama na glavnom zagrebačkom trgu pod nazivom Kraš choco&café. Na Trgu bana Josipa Jelačića otvara se novo omiljeno mjesto uređeno kao concept store, s vrhunskim slatkim proizvodima, mirisnom kavom te posebnom Kraševom ponudom.

Kraševi proizvodi sinonim su za tradiciju i kvalitetu, a otvaranjem ovakvog mjesta koje nudi ekskluzivne proizvode u modernom prostoru spajajući prodavaonicu i cafe bar napravljen je iskorak u kojem je doživljaj posjetitelja primaran. Otvorenje Kraš choco&caféa još je jedna u nizu aktivnosti i iznenađenja za vjerne potrošače kojima Kraš u ovoj godini obilježava 110. obljetnicu poslovanja.

„Otvorenje Kraš choco&caféa u samom srcu grada novo je poglavlje u Kraševoj dugogodišnjoj povijesti tijekom koje je kompanija uvijek predstavljala simbol Zagreba, bila čuvar tradicije ali i predvodnik novih trendova. Sretni smo što se vraćamo na Trg bana Jelačića, nakon što smo zbog posljedica potresa bili primorani zatvoriti našu trgovinu Bonbonniére uz koju su odrastale generacije. Concept store otvaramo po uzoru na najveće svjetske proizvođače čokolade, a on predstavlja svojevrsni izložbeni prostor naših najekskluzivnijih proizvoda te je još jedan pokazatelj da svojim novitetima držimo čvrstu lidersku poziciju na ovim područjima“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraša.

Uz uživanje u već poznatim Kraševim delicijama, najfinijim pralinama ili ručno rađenim čokoladama, posjetitelji će se moći okušati i u ulozi Choco Creatora te izabrati omiljenu vrstu čokolade i najukusnije dodatke kako bi izradili personaliziranu čokoladu samo za sebe ili kao poklon dragoj osobi. Samo u Kraš choco&caféu može se kupiti namaz Bajadera koji će biti i u središtu adventske ponude u kombinaciji s fritulama, a gosti će moći uživati i u toplim napitcima, kuhanom vinu te slanoj božićnoj ponudi. Plan je Kraša za svaku sezonu pripremati drugačiju ponudu, ali i organizirati različita događanja pritom slušajući želje potrošača.

Tagovi: Kraš choco&café, Kraš, Slavko Ledić
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE